Izpit za avto
Prjaviš se lahko (čeprov inštruktorji nočjo tok zgodi prjavlat), ampak te pol skor zihr vržejo. Najdejo ne vem kok mjhnih napak in ti rečejo, da poskus drugič.
Aja, pa k nardiš izpit, mi je najbl smešn, k rečejo: "Danes ste izpit opravili."
Če bi ga delala kšn drug dan, ga pa ne bi, al kako? Čeprov čist možno, k tok različn ocenjujejo.
Aja, pa k nardiš izpit, mi je najbl smešn, k rečejo: "Danes ste izpit opravili."
Če bi ga delala kšn drug dan, ga pa ne bi, al kako? Čeprov čist možno, k tok različn ocenjujejo.

Ja to je tud men čudn da so usi tok različni. Jz sm u tadrugo k sm delala izpit mela filing da sm še slabš vozila k u taprvo, čeprou me je taprvo vrgu. In pol sm u drugo nardila in pol učas dobim filing k da mi je mogu mal čez prste pogledat.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
js sm na glavni (24.ura je bla glavna) vozila 30 minut in vmes nrdila ogroooomno napak...ročne nism do konca spustila, ker sem imela prstanec na desni roki zatečen (ker sm prejšnji dan dobila šus z žogo na treningu) in me je res tkooo bolelo, da sploh nisem imela občutka, kolko sm spustila (na kontrolne lučke pa tisti krat sploh nisem bila pozorna)...in me je izpitnik opozoril 2x, js pa nism je*ala
pole mi je reku: "Gospodična začetek ni bil ravno obetaven, zato se zdej potrudite!" (okej še vedno nevem zakaj me je vikal)...
potem me je peljal na eno ful težko križišče, kjer jih ful pade, js sm bla pa na unem križišču vsako uro vožnje, tko da sm ga znala na pamet...za parkirat sem res rabla fuuul časa, ker sm bla ful živčna...in sm morala dostikrat popravljat...
in ko sm se pri prehodu za pešce ustavila in čakala, da pešci prečkajo, sem izdihnila mlo bolj glasno, in tip me vpraša: "Kaj pa je gospodična?" in sm mu kr rekla, d mam tremo
(drugo mi ni padlo na pamet)
potem me je pa peljal pred občino in na parkirišču (ko sem že parkirala) mi je začel govorit: "Ja kaj naj rečem. Celotno gledano, je bilo zadovoljivo, le parkiranje je bilo slabo!" (js sm že mislila, da sem padla) "Ampak se boste morali naučit parkirat in dosti gledat u ogledala, od zdaj naprej, ko boste sama v avtu."
meni se je kamen odvalu od srca
Ko je izpitnik šel iz avta, sm rekla inštruktorju, da sm res mislila, da sem padla...pa mi reče on: "Ja js tud!"
kr smeh

potem me je peljal na eno ful težko križišče, kjer jih ful pade, js sm bla pa na unem križišču vsako uro vožnje, tko da sm ga znala na pamet...za parkirat sem res rabla fuuul časa, ker sm bla ful živčna...in sm morala dostikrat popravljat...

in ko sm se pri prehodu za pešce ustavila in čakala, da pešci prečkajo, sem izdihnila mlo bolj glasno, in tip me vpraša: "Kaj pa je gospodična?" in sm mu kr rekla, d mam tremo

potem me je pa peljal pred občino in na parkirišču (ko sem že parkirala) mi je začel govorit: "Ja kaj naj rečem. Celotno gledano, je bilo zadovoljivo, le parkiranje je bilo slabo!" (js sm že mislila, da sem padla) "Ampak se boste morali naučit parkirat in dosti gledat u ogledala, od zdaj naprej, ko boste sama v avtu."
meni se je kamen odvalu od srca

- super_shine
- Komunikatorka
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Jst sm mela neko žensko, k mi je delovala ful zatežena. pa sm si rekla jst tega ne bom nrdila, ker sm se dobesedno 1 uro prej naučila kolkr tolko uredu parkirat (prej sm vedno zgrešila črto).
Vedno me je prepozno obvestila kam morem zavit tko da sm ene 2x dala kr s četrte v drugo, kar se seveda ne sme dokler si pr avtošoli.. 1x sm se ustavla v četrti (vozila 70 na uro pa je lih ratala rdeča luč in nism vedla al naj se ustavit al naj grem naprej (kao če se ne moreš varno ustavit lahko greš)). Pol sm vedno neki zaje*ala z roko ko sm obračala volan samo na koncu mi je vseeno uspelo
se je tko zatopila v pogovor z inštruktorco, da edino napako k jo je opazla je bla ta da nism dovolj gledla desni bok
Glavno sem mela pr 25. uri, kar se meni zdi nekam dosti, glede na to da v naših krajih te spustijo na glavno že pr 18. uri (jst sm imela šele društveni). Samo pol te pa komisija ful zajebava in te peljejo na take kraje kjer moreš recimo ročno speljat in take
Vedno me je prepozno obvestila kam morem zavit tko da sm ene 2x dala kr s četrte v drugo, kar se seveda ne sme dokler si pr avtošoli.. 1x sm se ustavla v četrti (vozila 70 na uro pa je lih ratala rdeča luč in nism vedla al naj se ustavit al naj grem naprej (kao če se ne moreš varno ustavit lahko greš)). Pol sm vedno neki zaje*ala z roko ko sm obračala volan samo na koncu mi je vseeno uspelo

Glavno sem mela pr 25. uri, kar se meni zdi nekam dosti, glede na to da v naših krajih te spustijo na glavno že pr 18. uri (jst sm imela šele društveni). Samo pol te pa komisija ful zajebava in te peljejo na take kraje kjer moreš recimo ročno speljat in take

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Kar se izpita tiče, je moje mnenje, da ima vsaj polovica folka na lep način prodobljene izpite!
Napaka na avtošolah je, da vsi gledajo samo na keš, ne pa na to, da te bojo dejansko naučili vozit. Preveč je glupe teorije in premalo prakse. In zaradi tega vozi narod, ko da bi na balkanu bil! Sramotno!
O tem, ali so slabši šoferji ali šoferke, mlajši ali starejši, mi je brezveze razglabljat, ker šofer si ali pa nisi, vmesne faze ni, faze, da se boš naučil pa tudi ni. Znaš ali pa ne znaš, si ali pa nisi talent.
Ko sem jaz delala izpit za avto so me drkali po avtocestah pa po centrih, sem mislila, da v življenju nem več sedla za volan, tolko so me je*ali. Ampak, naredila pa sem.
Ko sem delala izpit za tovornjak, sem vozila po avtocesti (pa po centrih me je rino), iz našega konca na primorski konec, preko Cola (
, svetovna cesta
), pa ne da bi inšturktor mel do mene usmiljenje, da bi podnevi vozla, ker je kamjon pač višji, širši in daljši... Ah kje, ob 9 zvečer me je vlačil preko Cola. Pa me je peljal na eni parking in me tam pustil samo, da sem rikvercala ko ena budala, on pa je v miri pil kofe in me gledal...
Plus, da ženske dosti manj jebejo, kot pa moške in ženski bodo pogledali skos prste, moškemu pa redkokateremu.
Mene so jebali... In ko sem že obupala skoraj (pr kamjonu), sem rekla inštuktoro, zaka me skos jeb*, da bom popizla. In mi je reko nazaj: Ti si dober šofer. In dobrega šoferja ne bom spusto, dokler ne bo izpilo vse do ponatankosti. Al boš vozla super, al pa neboš vozla." In zdaj motam volan

Napaka na avtošolah je, da vsi gledajo samo na keš, ne pa na to, da te bojo dejansko naučili vozit. Preveč je glupe teorije in premalo prakse. In zaradi tega vozi narod, ko da bi na balkanu bil! Sramotno!
O tem, ali so slabši šoferji ali šoferke, mlajši ali starejši, mi je brezveze razglabljat, ker šofer si ali pa nisi, vmesne faze ni, faze, da se boš naučil pa tudi ni. Znaš ali pa ne znaš, si ali pa nisi talent.
Ko sem jaz delala izpit za avto so me drkali po avtocestah pa po centrih, sem mislila, da v življenju nem več sedla za volan, tolko so me je*ali. Ampak, naredila pa sem.
Ko sem delala izpit za tovornjak, sem vozila po avtocesti (pa po centrih me je rino), iz našega konca na primorski konec, preko Cola (

Plus, da ženske dosti manj jebejo, kot pa moške in ženski bodo pogledali skos prste, moškemu pa redkokateremu.
Mene so jebali... In ko sem že obupala skoraj (pr kamjonu), sem rekla inštuktoro, zaka me skos jeb*, da bom popizla. In mi je reko nazaj: Ti si dober šofer. In dobrega šoferja ne bom spusto, dokler ne bo izpilo vse do ponatankosti. Al boš vozla super, al pa neboš vozla." In zdaj motam volan

Tonja napisal/-a:Kar se izpita tiče, je moje mnenje, da ima vsaj polovica folka na lep način prodobljene izpite!
glej...ko dobiš izpit, še ne pomeni da znaš vozit...pomeni samo, da znaš upravljat z vozilom...
in tud js sm mislila, da sem antitalent, pa nisem...vsi se lahko naučimo upravljat z vozilom, še tudi največji antitalent...
od tebe pa je odvisno, ali se boš naučil tudi znat voziti...da pa znaš vozit, pa lahko rečeš, ko maš že kr nekaj izkušenj u različnih situacijah...
Saj volan držat, pa motat volan ni nuben problem, to vsak zna... Ročno spustit pa zategnit tut ni problem, avtomatika pelat je še manjši problem... Dizla vozit je milina...
In ravno to pravim, da vožnje nima vsak v krvi. Upravljat z vozilom pa itak da zna vsak (kar se tiče držanja in motanja volana).
Kar se pa tiče menjave gum (jebote, na kamjonu je nisem mogla sama menjat, ma satan več ku 80 kg), menjava olja, čiščenje filtra, natikanja ketn ipd., pa mislim, da je sam Tigi še specialka
.
Izpit takemu, ki ne zna vozit, sploh nebi smeli dat. Pa tut za vožnjo ne vem, kaj bi se mogo učit... Moraš imet posluh za vozilo, občutek za dolžino in širino, občutek za zavorno pot, ne smeš bit egoist do ostalih udeležencev, prehod za pešce je z razlogom na cesti,skratka... Vozilo in ti morta bit eno. In tle se nimaš kaj učit.
Poznam ljudi, ki majo izpit že po 20 ali 30 let, pa ne znajo vozit. Žal.
In ravno to pravim, da vožnje nima vsak v krvi. Upravljat z vozilom pa itak da zna vsak (kar se tiče držanja in motanja volana).
Kar se pa tiče menjave gum (jebote, na kamjonu je nisem mogla sama menjat, ma satan več ku 80 kg), menjava olja, čiščenje filtra, natikanja ketn ipd., pa mislim, da je sam Tigi še specialka

Izpit takemu, ki ne zna vozit, sploh nebi smeli dat. Pa tut za vožnjo ne vem, kaj bi se mogo učit... Moraš imet posluh za vozilo, občutek za dolžino in širino, občutek za zavorno pot, ne smeš bit egoist do ostalih udeležencev, prehod za pešce je z razlogom na cesti,skratka... Vozilo in ti morta bit eno. In tle se nimaš kaj učit.
Tonja napisal/-a:Pa tut za vožnjo ne vem, kaj bi se mogo učit... Moraš imet posluh za vozilo, občutek za dolžino in širino, občutek za zavorno pot, ne smeš bit egoist do ostalih udeležencev, prehod za pešce je z razlogom na cesti,skratka... Vozilo in ti morta bit eno. In tle se nimaš kaj učit.
to pa (po mojem mnenju) dobiš z izkušnjami, zato je treba dat vsakemu možnost, da se nauči...
ja verjamem da po 20 letih še ne znajo vozit...verjamem pa tudi, da je lahko nekdo, ki ima 2 leti izpit dosti boljši od nekoga, ki ga ima že 20 let

- _vampirk'ca
- Debatorica