Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Cifre že dolgo nimam, msnja pa še dlje.... :cry: Tko da res več ne vem, kaj bo pomagalo... :cry:
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Izogibaj se krajem, kjer ga lahko srečaš. reci prijateljicam, da NOČEŠ nekaj časa slišati ničesar o njem in da naj ti ne govorijo, kje in s kom so ga srečale. Si doma iz majhnega kraja, kjer se vsi poznate?

Obstaja pa še en način, samo mislim, da je zate še prezgodaj. Pusti drugiim fantom, da se motajo okoli tebe, klin se s klinom zbija ;)
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

No Tygrim, men je več kot dve leti trajalo, da sem ga čist prebolela. Tko za tolažbo. Pač nekaterim traja, pa pride obdobje, ko ti je težje, pa ko ti je lažje. Ampak pride pa tud dan, ko se ti dobesedno jeb* in takrat ti je ta filing vse na svetu. Tko, da naj ti bo to v upanje.
Ni vse zlato, kar se sveti.
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

jst mojga pa še nism prebolela.skup sva bla en mesc.končala sva pa en mesc pa pou nazaj. ampak v tem času sm se najbl navezala na njega, zaljubila tko..da ne znam povedat :? mogoče je problem v tem k sva se še vedno frenda ostala, na msn-ju se skor vsak dan slišva, žurava vsak mesec v istim klubu.tko da mogoče bi blo še najbolš da prekinem vse stike z njim, da ga nč več ne slišm, ampak ne morm. :( res je hudo :?

najbl bi pa pohvalila tazadno številko cosmota, v kateri je tema "Kako ga preboleti" tko da sm parkrat prebrala to in se bom kr probala tega držat. tko da upam da mi uspe..
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

Tako ga pa res neboš nikoli prebolela...ker če boš skoz z njim v družbi ti nekak ne bo rata.Bo prišel tudi dan ko bosta morda malce okajena in bosta pristala skupaj in potem boš zopet na začetku!A on ve da ga maš še rada?
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Anona napisal/-a:No Tygrim, men je več kot dve leti trajalo, da sem ga čist prebolela. Tko za tolažbo. Pač nekaterim traja, pa pride obdobje, ko ti je težje, pa ko ti je lažje. Ampak pride pa tud dan, ko se ti dobesedno jeb* in takrat ti je ta filing vse na svetu. Tko, da naj ti bo to v upanje.

Zoprno, ja. Mene spet neki "zvija".. :/
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

mene tudi nekaj zvija spet....sj hodim ven, delam stvari zase, probam uživat...pa še zmeraj jokam vsak večer, ker ga pogrešam....
pa ga ne vidim...slišiva se občasno, ker ne vem kaj naj mu sploh povem, ker bi najraje kričala da ga ljubim in nočem živet brez njega.... tudi midva sva bila skupaj en mesec...en dan več no.... ampak nikol prej se nism tak navezala pa zaljubla.... še zveza k se je končala po pol leta...je blo manj boleče....3 dni pa sm bla dobra....zdj pa ne gre in ne gre...kar počnem mi je spomin na njega.... pravega čaja ne upam pit, ker me spominja na njega, ker sva ga skupaj vedno pila zjutraj.... :cry:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Ah tko je, sej nimamo kej punce ... kkšn dan je boljše, kkšn dan slabše ... Jst mam tut spet občasne krize, ampak sej se pol kr nekak zvlečem iz tega pa si rečem jutr je nou dan, bo že bolš ...
:wink: Pa sva tut že skor eno leto na razn pa ga hudičevo pogrešam ... učasih se zamislim kako čas beži pa kako sva še skupi počela stvari ...

Ampak enkrat bo že bolš ... jst se tolažim s tem, da tok hudo kokr je blo na začetku pa vseen ni ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

mah, jst še spat ne morem...ker non stop mislim na njega.... nočne more mam....skoz sanjam o tem kak uhaja...kak nekje stojim pa nemorm blizu njega pridt.... tut zdj sm še pokonc...pa prej luno gledala pa na njega mislna spet.... mrk... naj bi spreminjal stvari... naj spremeni to... naj mi življenje obrne tak da boma spet skupaj....
pa tisti članek u cosmotu...probam delat vse tam ven.... hodim na žure in vse....pa prav nič ne pomaga...sred žura zabediram....
skos...mah grem probat spat....sam kaj ko sovražim it spat ko vedno v joku zaspim:(
tak zlo ga pogrešam... tak prekleto boli.... sploh ne vem več kaj naj....
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Glej ... to vse se je tut men dogajal pa še zdej se mi. Ljudje smo si med sabo pač različni, nekateri rabijo 3 dni, nekateri en tedn, drugi pol leta, tretji eno leto in tako dalje ... :?
Men se še zdej dogaja, da ne morem spat, da mislim na njega ... ampak seveda ob tem več ne jokam, se pač spominjam raznih trenutkov, dogodkov ... ampak tko pač je.
Tut čez to fazo je treba it, in ne morem ti rečt, da bo kmal boljše, ker tega ne morem vedet, lahko ti pa samo rečem, da enkrat bo boljše ... s časom se stvari sigurno umirijo in normalizirajo, kljub temu da so dnevi, ko pa si še vedno totalno na tleh.
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz mam tud vsega dovolj. Sploh ne vem, kako naj si ga izbijem iz glave, ker če bi se ga hotla izogibat bi mogla ostat doma, ker imava iste frende
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Vylynk@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Vylynk@ »

... joj sam zakaj smo zmer ženske tiste k tko dolg prebolevamo... ???

...midva sva tud končala ene 3 mesce pa pol nazaj ... pa če bi se zdj hotel vrniti bi ga takoj vzela nazaj!! res ne da se tega prebolet :( on je pri meni taprvi tip da sem tko čutila do njega, čisto drugače kot do drugih... je edini od mojih fantov, ki je spoznal mojo družino, bla sva ful velik skup... razumela sem da je pač za praznike in vikende odsoten zaradi službe, odpuščala sem mu stvari, ki mu jih druge punce ne bi ... no vsaj moje prijateljice so mi dostkrat rekle, da one tega ne bi prenašale... samo jaz sem ga imela rada in to iz dneva v dan bolj ... vedela sva že vse, koliko otrok bova imela, kje bova živela, še celo to katera skupina nama bo igrala na poroki :? ... no potem me je pa kar naenkrat zapustil ... in njegov razlog: ja mam krizo sam s sabo :? ... kakšen razlog je to ... in to mi je napisal po smsu-niti tolk nisem bla vredna da bi mi povedal v živo :( ... po tolkem času, pa bi ga po vsem tem še vseeno vzela nazaj ...

... ja no drugače pa hodim ven, žuram in poskušam živeti brez njega, čeprav je težko ... mogoče mu bo pa enkrat žal da me je zapustil, samo bo takrat zanj prepozno ... ja ja treba je živeti naprej, ker mamo samo eno življenje ... on bo pa vedno imel košček mojega srčka in bo v mojih mislih, saj je pozabiti nekoga, ki si ga ljubil nemogoče ... :(
Maya19
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Maya19 »

jemina napisal/-a:Jz mam tud vsega dovolj. Sploh ne vem, kako naj si ga izbijem iz glave, ker če bi se ga hotla izogibat bi mogla ostat doma, ker imava iste frende

Pri meni je enako :cry: !
Sicer sva narazen že več kot 4 mesece, ampak jaz še vedno mislim na njega vsak dan :( ! Sicer se včasih sama sebe prepričujem, da sem ga pozabila pa da mi ne pomeni več nič, pa vendarle vem da se samo slepim s tem...Res je, da se zdaj manj vidima, ampak mi je hudo ko ga gledam...čeprav se zelo dobro znam narediti močno-to mi pač edino ostane...še bolj pa boli ko se še po 4 mesecih nisva uspela pogovorit zakaj sva pravzaprav končala zvezo oz. zakaj jo je on 'končal' :roll: ! Pa saj bo že... :D !
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

Vylynk@ mogoče te je pustu pa glih zarad tega kr si mu use odpustila in kr se je navadu da si delala tko kot je on želel.. in tega se tipi hitr naveličajo! nesmeš se jim podrejat.. morš met svojo besedo, da bo vidu da nebo pometav s tabo kokr se bo zmislu in se bo mogoče bl potrudu! če mu use oprostiš se navad na to in še zmer počne rake stvari ker ve da mu jih boš oprostila! :(
Vylynk@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Vylynk@ »

~NIA~ napisal/-a:Vylynk@ mogoče te je pustu pa glih zarad tega kr si mu use odpustila in kr se je navadu da si delala tko kot je on želel.. in tega se tipi hitr naveličajo! nesmeš se jim podrejat.. morš met svojo besedo, da bo vidu da nebo pometav s tabo kokr se bo zmislu in se bo mogoče bl potrudu! če mu use oprostiš se navad na to in še zmer počne rake stvari ker ve da mu jih boš oprostila! :(

ja mogoče zato ... čeprav proti koncu sem mu enkrat clo povedala da ne more pač imeti takih izpadov in takrat sva skor nehala.. no ne med pogovorom, ker med pogovori je bil vedno zlo razumevajoč.. samo mi je pa pol zmer to metal naprej ... mogoče ga je pa zmotilo to da sem mu končno nekaj rekla ... ah kdo bi razumel tipe ...

... Hvala ~NIA~ vseeno :)
Zaklenjeno