... joj sam zakaj smo zmer ženske tiste k tko dolg prebolevamo... ???
...midva sva tud končala ene 3 mesce pa pol nazaj ... pa če bi se zdj hotel vrniti bi ga takoj vzela nazaj!! res ne da se tega prebolet

on je pri meni taprvi tip da sem tko čutila do njega, čisto drugače kot do drugih... je edini od mojih fantov, ki je spoznal mojo družino, bla sva ful velik skup... razumela sem da je pač za praznike in vikende odsoten zaradi službe, odpuščala sem mu stvari, ki mu jih druge punce ne bi ... no vsaj moje prijateljice so mi dostkrat rekle, da one tega ne bi prenašale... samo jaz sem ga imela rada in to iz dneva v dan bolj ... vedela sva že vse, koliko otrok bova imela, kje bova živela, še celo to katera skupina nama bo igrala na poroki

... no potem me je pa kar naenkrat zapustil ... in njegov razlog: ja mam krizo sam s sabo

... kakšen razlog je to ... in to mi je napisal po smsu-niti tolk nisem bla vredna da bi mi povedal v živo

... po tolkem času, pa bi ga po vsem tem še vseeno vzela nazaj ...
... ja no drugače pa hodim ven, žuram in poskušam živeti brez njega, čeprav je težko ... mogoče mu bo pa enkrat žal da me je zapustil, samo bo takrat zanj prepozno ... ja ja treba je živeti naprej, ker mamo samo eno življenje ... on bo pa vedno imel košček mojega srčka in bo v mojih mislih, saj je pozabiti nekoga, ki si ga ljubil nemogoče ...