CaliLove* napisal/-a:Ninča napisal/-a:in nekatere od njih (prve skupine) si pač niso dale dopovedat da to ne moreš tako nosit, da to ni moda itd. nisem jim samo jaz rekla. nekatere od kolegic pa jaz smo jim hotle prijazno svetovat, predlagat, da se tako izrazim, da to ni uredu, da naj raje oblečejo kaj drugega.
In zakaj je ok, ko ti nekomu dopovedujes, da nekaj "ne mores tako nosit", ko pa tebi nekdo svetuje, si pa uzaljena? Zakaj bi se morale one drugace oblacit, samo zato, ker ti in tvoje kolegice mislite, da to ni moderno? Ko pa tebi ena pove, da ona misli, da dolocen pas ne pase k outfitu ("ne mores tako nosit"), se pa branis, da je to pac tvoj stil. Se pravi ti lahko kritiziras in ocenjujes, kaj se ne sme nosit, ker se kao ne ve, za koga gre, drugi pa tebe ne smejo, ker ti svoje outfite javno objavljas?
očitno me nisi razumelala. ženska je en dan prišla oblečena v tigraste pajkice lila barve, zdraven črno majčko z golim hrbtom, bele škornje za v j. hišo. in puder tri odtenke pretemen. zame je to bilo ntw. in takrat smo ji rekla da to ne gre. to kar imam jaz, ni ntw. je samo stvar okusa.