Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

za kolk časa si se pa umaknila? ker ne vem...kak teden bi se verjetno še lahk zadržala....
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Za vikend sem sla stran.

Pa je blo dost, sam da je vidu, da mu nisem skoz na razpolago, da ne bom tekla za njim itd.

Pa je mal premislu.. Ne vem no, se mi zdi, da moski mislijo, da bomo umrle brez njih, ko pa je vidu da ne bo tko, je pa mal premislu. Saj js mislim da je mel to v svoji buci. ;)
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

aja to tu ne gre, ker je bla že tak veza na daljavo....:( pa tut trajala ni še olala dolgo...čeprav čas verjetno ni tak pomemben....
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Anona napisal/-a:Zakaj pa sta samo govorila, da bi spet poskusila? Pa ne bosta?
No, če se ne bo izšlo, ti zagotavljam, da ga boš nekoč čist pozabila. Sicer nekaj časa traja, ampak pride. Življenje je pa potem tako lepše, da si ne moreš predstavljati.

Ubistvu je on reku, da bi blo mogoče dobr, da bi se zdj več vidla in bi postopoma spet nekak začela in sm bla na začetku seveda proti ampak pol na koncu sm mu rekla, da lahko. Sam tega ne bom preveč resno uzela, ker itak vem, da ne bo nč iz tega.
Drugač se pa dons ful bolš počutim, ni mi več hudo zarad njega. Vrjetn je biu to sam tist filing k sva bla spet skup pa sm se pol sprašvala zakaj ne more bit skos tko lepo.
Hvala ti za tolažbo, sej tud jz vrjamem u to, da ga bom kmal čist pozabla in bo use spet super :)
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Panasonic »

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:
Anona napisal/-a:Zakaj pa sta samo govorila, da bi spet poskusila? Pa ne bosta?
No, če se ne bo izšlo, ti zagotavljam, da ga boš nekoč čist pozabila. Sicer nekaj časa traja, ampak pride. Življenje je pa potem tako lepše, da si ne moreš predstavljati.

Ubistvu je on reku, da bi blo mogoče dobr, da bi se zdj več vidla in bi postopoma spet nekak začela in sm bla na začetku seveda proti ampak pol na koncu sm mu rekla, da lahko. Sam tega ne bom preveč resno uzela, ker itak vem, da ne bo nč iz tega.
Drugač se pa dons ful bolš počutim, ni mi več hudo zarad njega. Vrjetn je biu to sam tist filing k sva bla spet skup pa sm se pol sprašvala zakaj ne more bit skos tko lepo.
Hvala ti za tolažbo, sej tud jz vrjamem u to, da ga bom kmal čist pozabla in bo use spet super :)
Spet bota poskusla ampak ti veš da ne bo nč iz tega... In verjameš da ga boš hmal čist pozabla... Jao ženska ženska... Sj še sama ne veš a ga hočeš al ne. :roll:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Panasonic, kua če bi bil ti mal tih že enkrat? Slabo res ne bi blo, veš.
Če hoče bit spet z njim, zakaj ne bi bla? Tud, če ve, da ta zveza pač nima prihodnosti. Lh se pa vse obrne in bosta še kr neki časa skup. Sj se nikol ne ve.
Res no, če nimaš nč pametnga za povedat, se izogni tej temi. Hvala. :roll:
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

Sam najbrž je tko, da z njegove strani stvar ni resna. Ne vem, tko sem jaz razumela. Da zato ne bo nič iz tega.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja ubistvu res še sama ne vem kaj bi rada. Bla sm prepričana, da sm ga pozabla in da ne bi bla več z njim ampak zdej sm ugotovila, da to ni tko.
Jagodka85, hvala za podporo :wink: .
Anona am... ja on je reku, da misli resno sam da noče hitet, ker pol bi spet lahko pršlo do konca. Zdj je pač tok časa minil in sva oba spoznala kaj sva delala narobe in se tud mal spremenila. In bi se zdj počas nazaj navadla in bi mogoče blo use kul, mogoče bi blo pa isto kot prej... tko, da bova probala pa bova vidla :) .
Hvala vm usm za nasvete in komentarje :wink:
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

Mogoče bo pa v redu. Velik sreče.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja bomo vidl :). Hvala za lepe želje :bussi:
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Minilo je že 1 leto in še vedno ga nisem prebolela. Vsak dan je huje in huje..... :cry:
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

KAko je lahko vsak dan huje in huje? :? A ga neprestano srečuješ ali kako?
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

Tudi to ja... :cry: Čedalje bolj se počutim prazno... :? Ne znam si razlagat, kaj se zadnje čase dogaja z mano... :o
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Izogibaj se ga, zbriši njegove cifre, msn, itd. To pomaga ;)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Zvoncica napisal/-a:Izogibaj se ga, zbriši njegove cifre, msn, itd. To pomaga ;)

Res je. :ja:
Jz sem šel pred kraktim zbrisala ga z msn-ja..dejansko sploh nisem pomislila prej, heh. Medtem mi je bla pa cela muka gledat njegov nick gor in ne kliknt ga. :roll:
Zaklenjeno