Kaj vas najbol pomiri?
"samopomoč":
če sem jezna - primerna muzka
če sem razočarana - čokolada & šoping
če sem ful razočarana, mi nič ne štima - frizer (+šoping, čokolada, muzka)
To je samopomoč
.
Drugač pa itak kak pogovor, objem, ckrklanje - ja moj lubči je najboljši
Za odklopit vse, si pa pogledam kak film, grem spat ali pa začnem brati knjigo.
če sem jezna - primerna muzka
če sem razočarana - čokolada & šoping
če sem ful razočarana, mi nič ne štima - frizer (+šoping, čokolada, muzka)
To je samopomoč

Drugač pa itak kak pogovor, objem, ckrklanje - ja moj lubči je najboljši

Za odklopit vse, si pa pogledam kak film, grem spat ali pa začnem brati knjigo.
-
- Komunikatorka
Pomiri me uspešen nakup kake lepe rute (zato se mi jih je pa v zadnjem letu nabralo 25 novih
)-to je za mojo dušo, se kr bolš potem počutim
drgač pa kak dolg, ne zatežen pogovor s svojo dobro prjatelco, kak fajni film, dostkrat kak dobr komad. K čokoladi se js na srečo ne zatekam 

Freedom is just another word for nothing left to lose..
Hmmm...ob dnevih, ko sem zelo jezna ali razburjena ali pa mogoče pod stresom, mi večinoma ne pomaga noben pogovor, niti čokolada oz. raznorazne sladkarije, izogibam se TV-ja in računalnika.
Takrat potrebujem le mir zato se ponavadi odpravim kar spat ali pa naredim kakšen dolg sprehod. Najbolj pomirjujoč učinek pa ima zame sprehod ob morju. Ko se vrnem, sem kot nova
Takrat potrebujem le mir zato se ponavadi odpravim kar spat ali pa naredim kakšen dolg sprehod. Najbolj pomirjujoč učinek pa ima zame sprehod ob morju. Ko se vrnem, sem kot nova

- _ladybird_
- Komunikatorka
- Kraj: .......
edino kar me pomiri pa sprav v dobro voljo pa če sm še tolk na tleh je tek...po teku mi je vse lažje...al pa pomiri me tud dobra muska + zadnje čase objem mojga plišastga kužka hehe mal otročje...no pa kakšn objem najbolš prijatelja tud
I know it's only rock 'n roll but I like it, like it, yes, I do!!!
Odvisno kaj je narobe.
Drugače me pa najbl pomiri če me moj srčk objame pa mi reče da bo še vse ql da mi stoji ob stran. Tko da vem da je nekdo z mano v vsem.
Če pa se mi recimo ena stvar za drugo začne podirat mi pa pomaga če grem na en sprehod, hodm in razmišlam da si spet vse "po predalih dam" in grem naprej z lajfm
Drugače me pa najbl pomiri če me moj srčk objame pa mi reče da bo še vse ql da mi stoji ob stran. Tko da vem da je nekdo z mano v vsem.
Če pa se mi recimo ena stvar za drugo začne podirat mi pa pomaga če grem na en sprehod, hodm in razmišlam da si spet vse "po predalih dam" in grem naprej z lajfm