16 sm bla stara, skup sva bla leto pa pol in bilo je dobro. Tako prvič kot tudi naslednjič in naslednjič in... Ni mi žal ne za to, ne za nič drugega. Iz vsega se nekaj naučiš, ne glede na to kakšna izkušnja je. Ampak ta je bila dobra
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Nedolžnost bom v moji glavi izgubil takrat,ko se bom ljubil z žensko(ne seksal)...kar pa še nisem doživel ...vem,pa da bom dočakal ta dan in tisti dan bo eden mojih najlepših dni v življenju!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
pri 16ih... S fantom sva bla skupaj dobrega pol leta. V bistvu je bil človek, ki me je takrat najbolje poznal. bilo je zvečer v šotoru na vrtu. Ful mi je blo lepo in ni mi žal, da se je zgodilo ko se je. POleg tega vem, da sva se takrat imela ful, ful rada... Sedaj nisem več z njim, ga bom pa vedno nosila v srcu...
jst sm 14 pa u bistvu po moje niso pomembna leta ampk to s kom zgubiš nedolžnost.mot pa me da pr večini tipov je tist tip k jih več podre car, ženska k ge pa iz večim pa vlačuga....zakva morjo bit tuki dvojna merila
Čao! Še moje mnenje o tvojem "problemčku" mala17, ki pa po mojem to sploh ni.
Od moj izgube nedolžnosti je sicer minilo že kar nekaj let, in še danes sem prepričana da je bilo prav počakati na pravi trenutek. Takrat sem imela 17 let in bilo je res čarobno... Brez slabih občutkov, dvomov, bolečin.... Samo sreča in veselje, ker je bil očitno res pravi, saj sva še danes skupaj. Vsaki privoščim da bi bil njen "prvič" podoben mojemu. Tako da se ne obremenjuj s tem kar pravijo drugi, ampak naredi tako kot čutiš sama.
stara sm 15, nism se še dala dol, in se še tut ne mislm neki cajta...se mi še nč ne mudi, bo že pršl k bo...pa mislm d trenutn še niti nimam glih tok samozavesti d bi pustila enmu tipu d bi me vidu golo...n vem no...