analni sex?
- br0ken heart
- Komunikatorka
jst sm bla tudi na zacetku proti, pole sva pa provala, prvic, drugic... pa ni slo. sm bla prevec napeta in me je tko bolelo da sm skorej jokala zdravn. potem sm se ga pa napila
pa je slo. bla sm se prevec sproscena:) In od takrat naprej gre brez problemou...vem da ne boli, vem da je zakon. je pa tko, da mi kdaj pasa, kdaj pa sploh ne. zanima pa me? A za v rit vse uporabljaste kondome? Baje to priporocajo da ne pride to ksnih infekcij. lubrikant mislim da je tko al tko nujno potrebn...ma kondomi?

- Ljubljančanka
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
- BlueGirl1983
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
-
- Komunikatorka
- Kraj: *Štajerska*
probala bi sam me je strah...
mislim sej sem ze kdaj pa je bolelo... in to sem rpobala s tipom ki je bil recimo v slovenskem povprecju... moj zdajsnji pa ma kr fajn velkega pa tko....je cudovito obdarjen... in si ne morem predstavljat kak bi mi2 to speljala, ko z onim prej sma tut uporabla vazelin pa to....pa nekak ni slo...
ena kolegica je pa skup padla.... in to dvakrat ne sam prvic...
no ja ne vem pocasi pa z obcutkom...
mislim sej sem ze kdaj pa je bolelo... in to sem rpobala s tipom ki je bil recimo v slovenskem povprecju... moj zdajsnji pa ma kr fajn velkega pa tko....je cudovito obdarjen... in si ne morem predstavljat kak bi mi2 to speljala, ko z onim prej sma tut uporabla vazelin pa to....pa nekak ni slo...
ena kolegica je pa skup padla.... in to dvakrat ne sam prvic...
no ja ne vem pocasi pa z obcutkom...

L|f3 |s 4 B|tcH 4nd s0 4m |
- armandoxxx
- Sramežljivka
el pa če bi najprej mesec ali dva prakticirala s prsti .. potem s kako večjo igračko .. potem večjo itd .. da prideš do njegove velikosti .. verjemi tja notr stlačiš flašo !! fora je sam da najdeš užitek v analni penetraciji .. to pomeni najprej prst
potem dalje .. in ja najprej je feeling k da se boš usrou .. ko to mine začne pa zadeva tolk dogajat da glava boli !!! in ne nobeni k ji je ratal ni blo nikoli žal !! sam spucite komplekse pa spustite bremze u glavi !
LP
Armando

LP
Armando