Z zdejšnjim sva prvič po prbližn 14 dneh odkar sva bla uradno skup. Drugače pa odvisno od tipa, od to če sva sploh mela šanso kje sexat (z določenimi sm bla skos z njim+frendi skupi zuni ipd), pa tut odvisn al sva bla prpravlena. Čeprov se je skor vedno mudilo. Če bi js odločala zdj za nazaj, bi pri vsakem počakala vsaj še kak teden al pa dva. Ampak kar je, je.
poznala sva se pet mesecev, enkrat med tem časom sva zabluzila..nekaj sva se skregala vmes, se nisva ne videla ne slišala ničesar, nakar sva se spet začela menit, in po tistem nesporazumu sva šla na fešto, po fešti pa sva opravila..za mene je bilo prvič...bilo pa fajn..
Hm, nikoli se nisem ozirala na to, kdaj je pravi čas. Ko sem si tega želela, sem to naredila. Seveda s pravim (i). In nikoli nisem tega obžalovala. res pa nikoli to ni bil seks za eno noč. In največ kaj sem lahko počakala, je bilo 14 dni. Ko pade iskra, pade še kaj drugega.
kaj se pa tiče oralnih zadev, skoraj vsak dan....
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
midva sva prvič še predno sva uradno začela hodit...skratka od prvega poljuba do seksa je bilo prb. 3tedne...in nič ne obžalujem...oralni sels pa tudi pridno prakticirava(si ne predstavljam seksa brez njega)
Midva sva bla 4 leta najboljša prijatelja, skos sva bla skupi & en o drugem vse vedla. Bla sva zalublena en v druzga sam si nisva upala povedat & glede na to, da sem jst starejša, sem mu to po 4ih letih povedala...postala sva par & se po 7. mesecih drug drugemu 1. predala.