tamala82 napisal/-a: Sicer imajo eno nenapisano pravilo, da moraš imeti minimalno 50 ur ko greš na glavno.. za moje pojme je to kr neki..
Ma ja??!!???
Kaj so fuknjeni? Kolko pa je pri vas kej ura??? Maaa dej, pol se pa bolj splača it kam drugam delat izpit. Pri nas te spustijo na glavno vožnjo, ko narediš vse vaje in ko inštruktor oceni, da obvladaš in da si sposoben za vožnjo.
to so govorili že leta 2002 (se mi zdi) k sem se jst zbunila zakaj toliko ur..
ko sem jst delala izpit je bla ura 3700 in to je blo lani do decembra.. se mi zdi pa da so tudi nekaj govorili da bodo vse AŠ imele enostne cene sam kaj pa je dejansko pa vprašanje.. sej vsak dan nekaj novega povejo in se ne morejo zmeniti..
jst delam pri Praktikumu pa sem full zadovolna. sicer mam šele 4 ure narjene sam je inštruktor res največji car! še pred hišo me pobere če zutri vozm! ura je pa 4.500 pa izpit baje nardiš pr ene 25-40. upam de jst ne bom šla čez 35! zaenkrat mi baje gre super! je pa moja frendica delala v lj in je mela 39 ur ko je šla prvič delat. pa je res full lepo vozila (ji je inštruktor reku de bolš še ni vozila) pa ni nardila-baje zarad tok "mejhnga" števila ur! ma ne morš no!
jst pa v pondelk še občinske teste odpišem pol pa vozim pa vozim pa upam de bom kmal mela izpit v žepu!
Ma ko te vaše poste berem, sem tako srečna, da sem že pred leti naredila izpit po nižji ceni in z malo urami.
Moj inštruktor je bil res car. Povsod me je prišel pobrat, kjer sem pač bila takrat, ko sva imela vožnjo: pred šolo, domov, k prijateljici.... čisto povsod. Vem da sedaj imajo večinoma po avtošolah štartno mesto, ki se ga moraš držat.
Se spomnem, da mi je takrat full resno rekel, da ko grem zvečer žurat in če s prijateljicami nimamo prevoza, da raje kot da gremo štopat, da njega pokličemo, da nas pride iskat. Pa ne mislit, da je bil maniak!! Čisto vredu družinski človek, s hčerko malo mlajšo od mene.
Caitlin napisal/-a:jst delam pri Praktikumu pa sem full zadovolna. sicer mam šele 4 ure narjene sam je inštruktor res največji car! še pred hišo me pobere če zutri vozm! ura je pa 4.500 pa izpit baje nardiš pr ene 25-40. upam de jst ne bom šla čez 35! zaenkrat mi baje gre super! je pa moja frendica delala v lj in je mela 39 ur ko je šla prvič delat. pa je res full lepo vozila (ji je inštruktor reku de bolš še ni vozila) pa ni nardila-baje zarad tok "mejhnga" števila ur! ma ne morš no! jst pa v pondelk še občinske teste odpišem pol pa vozim pa vozim pa upam de bom kmal mela izpit v žepu!
ya ne moj je tut pri 4 uri biu car pri 30 pa ze taki kmet da bzw.
Ledenka napisal/-a:Ma ko te vaše poste berem, sem tako srečna, da sem že pred leti naredila izpit po nižji ceni in z malo urami.
Moj inštruktor je bil res car. Povsod me je prišel pobrat, kjer sem pač bila takrat, ko sva imela vožnjo: pred šolo, domov, k prijateljici.... čisto povsod. Vem da sedaj imajo večinoma po avtošolah štartno mesto, ki se ga moraš držat.
Ja jst isto. Nardila sm v drugo, z 32 urami, za cpp smo dal sam 1000sit, ure so ble še bl pocen, pa še inštruktor je bil car (je tut mene hodu iskat kjerkol sm že bla)!
Svet se ne vrti zaradi ljubezni, se je pa zaradi nje vredno vrteti z njim...
ja pa je res.Men je inštruktor tut reku, punca ene 50 ur najmanj.In to že od začetka , ko me še sploh vidu ni kako vozim.In je res držal pravilo.Ura pa je bla 5.500
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Jaz sem ga delala v MB, pri AŠ ŠKarnik, pa morm rečt, da sem imela inštruktorja, ko je bil legenda. Tudi predavaltelj je bil superca, in še zdaj po več kot 2 letih se vedno pogovarjamo če se srečamo. Takrat sem imela uro 3.800 ..... zdaj pa nimam predstave kolko so ure.
Vem pa, da je to bila takrat edina AŠ v MB, ko je imela interno izpitno uro, kjer je en izmed inštrukterjev sedel vzadaj in te vodil kot da imaš pravo izpitno
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
izitanči napisal/-a:ja pa je res.Men je inštruktor tut reku, punca ene 50 ur najmanj.In to že od začetka , ko me še sploh vidu ni kako vozim.In je res držal pravilo.Ura pa je bla 5.500
kaj???? 50 ur si mogla narest? pa toti je zmešan.
Jaz sem izpit lih naredila u petek u prvo. Pole pa sem nardila u drugo. Ura pa je 4000 sit, imela sem jih pa 38... Inštuktor je pa bil ful vredu, sam je včasih mel kake perverzne.
Jaz sem naredia izpit pred leti, takrat še v avtošoli Golf v Škofji loki. Inštruktor je bil res ql in sem vesela da sem vozila pri njem. Danes vozi pri B&B v Kranju. Vse razen Prve pomoči sem naredila v prvo. Mislim da sem zakljućila po 25h. In so me pohvalil da za žensko super vozim.
jst sm tud u prvo nardila sam sm mela debila inštruktorja k me je skoz neki šlatov pa vulgarne govoru...bljak! sm mu zatežila da naj neha pol se je mal umiru sam je spet začel...dobr da sm mela pol izpit... doma sm povedala in so šli pol do njega pa je reku da je mislu da mi je blo všeč...HALO!
kiki* napisal/-a:jst sm tud u prvo nardila sam sm mela debila inštruktorja k me je skoz neki šlatov pa vulgarne govoru...bljak! sm mu zatežila da naj neha pol se je mal umiru sam je spet začel...dobr da sm mela pol izpit... doma sm povedala in so šli pol do njega pa je reku da je mislu da mi je blo všeč...HALO!
Jaz bi ga prijavila!!!! Kar je preveč je pa preveč!!! Kaj pa on misli da je? Pedofil!