Mojo mamo je šokiralo že, ko sm šla pri 15. letih kot njegova prijateljica (nisva bila še skupaj) k njemu domov delat seminarsko

. Sestra mi je rekla, da je bila cel čas moje odsotnosti tiho, da je bila vsa živčna, skozi me je hotla klicat in vprašat, kako sm... Jao, cela panika!
Sm pa prvič ravno pri tem fantu prespala pri 16. (ko sva bla že skupi). Spomnim se, da sem tisti dan cel dan prepričevala starše, da mi dovolijo prespat pri njem in da mi nikakor ni uspevalo. No...potem je prišla na vrsto moja zlata starejša sestra in jih prepričala do konca.

In spet, mama in tata tisti večer in tisto noč sploh nista govorila, spat sploh nista mogla, napetost v zraku...

Nevem, kaj se tolko sekirajo...
Zdej je pa to neki skoraj vsakdanjega. Če je na obisku pri meni, enostavno tudi prespi pri meni (če nima drug dan obveznosti). Za potrebščine ni problema, ker ima pri meni zobno ščetko in vedno ene gate za preoblečt. Šampone si itak sposodi od mojga tatu, tko da ni problema glede tega.
In isto jaz: pri njemu imam zobno ščetko, gate, šampon in stick (najpomembnejše stvari

), ki so lepo spravljene v predalčku za čas, ko pridem prespat... In ne rabim več dovoljenja staršev.
Zadnjič mi je mama v hecu rekla: "Kako to, da si kr pr fantu zaspala? Sej se nismo nič zmenli."
Pa sm ji samo rekla: "Mama, to je že neki samoumevnega!"
Je pa res, da ji vsaj vedno sms pošljem, ko prespim pri njemu, da vsaj ve, kje se nahajam.