kamera?
-
- Kofetarica
Midva se tudi nekaj snemala. Sej je bil super filing, sam da bi pa pol še enkrat gledala mi pa ni, pa čeprav je bil moj navdušen.
Mi je pa enkrat ena prijateljica pravila, da čeprav zbrišeš iz digitalca sliko oz. video, da jo lohka še vseeno nazaj dobiš. Js se ravno ne spoznam na fotoaparate, sam sm bla pa takrt čist prestrašena, ker digitalc niti ni bil najin
Mi je pa enkrat ena prijateljica pravila, da čeprav zbrišeš iz digitalca sliko oz. video, da jo lohka še vseeno nazaj dobiš. Js se ravno ne spoznam na fotoaparate, sam sm bla pa takrt čist prestrašena, ker digitalc niti ni bil najin

How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
... ostaja zgolj pobožna želja (nekaterih) mojih partnerjeu.
Zame ni variante. Sm tok picajzlasta, da delam cele analize že navadnih fotk, kritiziram, se zgražam, vidm drugim nevidne napake, skratka slaba volja mi ne uide ... Da pa bi mogla čekirat sebe u muviju al pa fotkah med seksom
, aaaa, when pigs fly, čist nč prej.
Zame ni variante. Sm tok picajzlasta, da delam cele analize že navadnih fotk, kritiziram, se zgražam, vidm drugim nevidne napake, skratka slaba volja mi ne uide ... Da pa bi mogla čekirat sebe u muviju al pa fotkah med seksom

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
- butterflychek
- Sramežljivka
Maudisa napisal/-a:*hox* napisal/-a:^^ Sliko lahko 100% dobiš nazaj, posnetka pa ne.
aja? s kakšnim programom al kar tako? Uf,mi je postalo vroče![]()
Maudisa tudi posnetki se dajo zagotovo dobit nazaj. Za to pa obstaja poseben program, ki ti povrne izbrisane stvari..
Js vedno, ko se slikam formatiram kartico na digitalcu, ker drugače se da slike dobit nazaj in tudi računalnik sem formatirala, ko sem imela kakšne zasebne slike ali pa posnetke..Ziher je ziher.

- Gregorius
- Sramežljivka
- Kraj: Somewhere over the rainbow
vse se da dobit nazaj s programčkom..je pa tudi tak, da če po brisanju teh datotek dost šaraš po računalniku..se pač sledi počas brišejo in jih je vedno težje dobit nazaj..se pa da....
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
butterflychek napisal/-a:Maudisa napisal/-a:*hox* napisal/-a:^^ Sliko lahko 100% dobiš nazaj, posnetka pa ne.
aja? s kakšnim programom al kar tako? Uf,mi je postalo vroče![]()
Maudisa tudi posnetki se dajo zagotovo dobit nazaj. Za to pa obstaja poseben program, ki ti povrne izbrisane stvari..
Ampak men se zdi da se posnetkov ne da dobit, vsaj tako piše na spletni strani od programa. Je pa res da je teh programov več, tko da možno da se da dobit, nisem 100%, ampak s tem ki ga js uporabljam lahko dobiš samo slike.