Ja, jst sm mu povedala s kolkimi sm bla. Njega pa sploh nism vprašala, ker mi ni niti mal do tega da bi vedla... Zdj sm jst tuki in kar je blo me ne zanima.
Moj tut ve s kolkimi sm prej. Matty 13 maš prou!! Res sm bla pol še na zaslišanju kdo so bli, kok so stari, kašni so itd.. Najbolj glupo je pa to, da sm js cela "perverznica" ker so bli 3je pred njim, on pa čist normaln, k se niti ne spomne točne cifre s kolkimi je. (valda za tipe je to čist navadn)
~poskrbi, da dobiš tisto, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad tisto, kar boš dobil~
Sva govorila o tem in ko sem mu povedala cifro, je bil odziv: A sam tolk? Sem mislu, da jih je blo doost več..
No moja reakcije, je bila tudi taka . Oba sva bila drug za druzga prepričana, da je večja cifra (mal kmal sva se dol dala, nisva se še dobr poznala)- oba sva bila pozitivno presenečena, čeprav to ni pomembo za najino zvezo - zdaj sva pomembna samo midva, ne pa to kar je bilo.
jah ne vem to je pa do zdej usazga mojga tipa zanima pa sploh ne vem zakaj.Dobr jst sam cifro povem in to je to.Ker mi pa res ni za govort kaj sm s kerim mela pa to.
ja itq d we...nwem zkai bi kdo to skriwu..ne razumm če maš nekoga rd si pol do njega iskren ane..nwem uglawnm we,js pa tut zanga...sam za biwšga nism wedla k tut on ni wedu kr jih je blo mal weč pr nemu
mja ja vem, pa tud js vem zanj. pa pr obema je bil sam en. s tem da men je čist navadn in se niti ne sekiram, ne razumem pa njega k mi je lih nedolg nazaj razglagu kok je to težko prebolev d je moj drugi