Darilo s pomenom za njega
men je moj kupu eno navadno spalno srajčko in z barvami za blago (njegova mami se prav z barvanjem na blago ukvarja) napisal gor: sleči me, potrebna sm, posexej me . ker pač mam obdobja ko mi ni do sexa, in mi takrat zmeri reče: obleč mojo spalno srajčko =)
drugač pa sem mu kupla 2 kupona za bungeejumping, on pa men polet v tandemu iz krvavca.
drugač pa sem mu kupla 2 kupona za bungeejumping, on pa men polet v tandemu iz krvavca.
Nu$k@ napisal/-a:men je moj kupu eno navadno spalno srajčko in z barvami za blago (njegova mami se prav z barvanjem na blago ukvarja) napisal gor: sleči me, potrebna sm, posexej me . ker pač mam obdobja ko mi ni do sexa, in mi takrat zmeri reče: obleč mojo spalno srajčko =)
pa jo potem oblečeš?

da ne bom off topic... stenska ura zna bit lepo darilo, ajz sem jo dobila od mojega... sicer se mi ni zdela nič kaj osebno darilo in nič kaj romantično, ampak jo pa zmeraj gledam, pa paše k mojemu pohištvu, pa še zmeraj se na tak način na njega spomnim

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
srčica* napisal/-a:Nu$k@ napisal/-a:men je moj kupu eno navadno spalno srajčko in z barvami za blago (njegova mami se prav z barvanjem na blago ukvarja) napisal gor: sleči me, potrebna sm, posexej me . ker pač mam obdobja ko mi ni do sexa, in mi takrat zmeri reče: obleč mojo spalno srajčko =)
pa jo potem oblečeš?
jo oblečem, ampak se redkokdaj tako močno potrudi, da dobi svoje.
- Miss September
- Debatorica
diva79 napisal/-a:Jaz pa za svojega kr tukaj kupim...nikoli še zgrešilaVedno zadovoljen
www.hocemto.si
jz pa tuki res nč ne najdem
Iz das mase sem mu nardila srček gotik oblike in ga ful lepo barvno zdekorirala(stil,ki ga ma rad)s karmin metalik rdečim akrilom za steklo ter črnim akrilom.Pa glede na to,da ful pišem poezijo in malo prozo,sem zbrala najboljše komade v zadnjih 4ih letih napisanih zanj in jih ročno prepislal ter nardila kot neko knjižico,ki sem jo sama tud likovno uredila v gotik stilu.Bil je več kot zadovoljen.
V kratkem pa bo mel rojstni dan in je mahnjen na chopperje,tak da sm mu že kupla miniaturnega chopperja(tisti like motor maketa)z budilko in ga počasi sami likovno predelujem,v bistvu dodajam detajle,kere bi on mel na motorju(če bi ga mel)zravn pa mu bom narisla nekej,ne vem še kaj-v bistvu slika bo šla tud v okvir.Nardimt o,kar vem da je folku všeč.
V kratkem pa bo mel rojstni dan in je mahnjen na chopperje,tak da sm mu že kupla miniaturnega chopperja(tisti like motor maketa)z budilko in ga počasi sami likovno predelujem,v bistvu dodajam detajle,kere bi on mel na motorju(če bi ga mel)zravn pa mu bom narisla nekej,ne vem še kaj-v bistvu slika bo šla tud v okvir.Nardimt o,kar vem da je folku všeč.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
cotkica napisal/-a:joj ful mate dobre ideje! Z mojmu 6.10. praznujeva pol leta. Pa res ne vem kaj bi kupla, naredila...Prvega zmenka tako rekoče nisva mela tko, da tista najboljša ideja odpade. Slikc skupnih mava tut bl mal...Jih je sam ene 8 - 10, pa še to so vse v akti, da ga cel pouk gledam![]()
Prosim za še kakšne idejce!
joooj mi2 sma tud mela 6.10. pol leta
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
maybee napisal/-a:cotkica napisal/-a:joj ful mate dobre ideje! Z mojmu 6.10. praznujeva pol leta. Pa res ne vem kaj bi kupla, naredila...Prvega zmenka tako rekoče nisva mela tko, da tista najboljša ideja odpade. Slikc skupnih mava tut bl mal...Jih je sam ene 8 - 10, pa še to so vse v akti, da ga cel pouk gledam![]()
pa kako to komplicirate - da se pol leta tut praznuje?? js niti ne vem kdaj mava eno leto, mislim da sploh ne bova mela nekih obletnic! HVALABOGU!
bova nekje tist mesec ko se nama bo zdelo da je priblizno eno leto, lepo nekam skup sla na izlet.
kupujeva si pa itak sproti drobna ali vecja darilca...kar tako... kar je men se bolj kjut

red_rose napisal/-a:maybee napisal/-a:cotkica napisal/-a:joj ful mate dobre ideje! Z mojmu 6.10. praznujeva pol leta. Pa res ne vem kaj bi kupla, naredila...Prvega zmenka tako rekoče nisva mela tko, da tista najboljša ideja odpade. Slikc skupnih mava tut bl mal...Jih je sam ene 8 - 10, pa še to so vse v akti, da ga cel pouk gledam![]()
pa kako to komplicirate - da se pol leta tut praznuje?? js niti ne vem kdaj mava eno leto, mislim da sploh ne bova mela nekih obletnic! HVALABOGU!
bova nekje tist mesec ko se nama bo zdelo da je priblizno eno leto, lepo nekam skup sla na izlet.
kupujeva si pa itak sproti drobna ali vecja darilca...kar tako... kar je men se bolj kjutrecimo ko sva se preselila skupi, sem dobila ogromno mehko brisaco za vselitveno darilo
meni se pa zdi čudno, da ne veš datuma, ko sta se spoznala/začela 'hoditi' ali karkoli že. razumem, da se ob obletnicah ne obdaruješ, ampak, da pa niti ne veš, kdaj to je pa...
sicer pa vsak svoje
midva imava sicer pol leta na valentinovo tak da pride kakšna rožca ali bombonjera. nič velikega v glavnem. sva se pa za drugo obletnico odločila, da si ne kupujeva nič. ker itak imava že vse, in tudi drugače se mi zdi za obletnico lepše iti nekam v dvoje, kot pa si kupiti tiste plišastega medvedka, ki potem stoji na polici.
gaby_ napisal/-a:meni se pa zdi čudno, da ne veš datuma, ko sta se spoznala/začela 'hoditi' ali karkoli že. razumem, da se ob obletnicah ne obdaruješ, ampak, da pa niti ne veš, kdaj to je pa...
sicer pa vsak svoje
midva imava sicer pol leta na valentinovo tak da pride kakšna rožca ali bombonjera. nič velikega v glavnem. sva se pa za drugo obletnico odločila, da si ne kupujeva nič. ker itak imava že vse, in tudi drugače se mi zdi za obletnico lepše iti nekam v dvoje, kot pa si kupiti tiste plišastega medvedka, ki potem stoji na polici.
zakaj bi mogla vedet datum? ko sva se spoznala, se nisem vedla da bova nekoc hodla, zato si ga nisem zapomnila...iz poznanstva se je pa kr naenkrat razvila zveza, nikol nisva mela dneva ko sva zacela...pa tut ce bi bil tocno dolocen dan mi ne bi nc pomenu..sej priblizno vem kdaj b eno leto ampak nevem kaj je fora u tocno dolocenem dnevu, ce mu lahko kupim darilo kot pozornost, kadarkoli, na izlete pa romanticne vikende pa na morje pa itak hodiva kar tako?
mah sicer pa to je tut odvisno nasploh od razmisljanja o teh stvareh...ker men recimo tut rojstni dnevi ne pomenijo nic