to ne kupujem z namenom šolske torbe, ampak za laptop in to je edina ki mi je bila do sedaj všeč in gre moj laptop dejansko noter, zato imam probleme in sem tudi zato sploh prišla na idejo ebay.
kukr sm slišala sicer, naj carine ne bi bilo do 150 €, nad 22 € pa naj bi plačal 20% DDV, nisem pa 100%
Jaz sem nova uporabnica ebaya in zdei bi si rada nekaj naročila z angleškega ebaya... ampak piše da je ta predmet v Los Angelese... to pomeni da poštnina pride okrog 10$ in sedaj ne vem če moram plačati tudi carino.. in če jo moram, koliko približno to pride?
in če kdo slučajno ve, če je med Viso in Viso Eletronic razlika za paypal oz. če se lahko prijavim tudi z viso eletrnoic tudi če se lahko samo z Viso, Master Card in American Express?
Lahko se prijavis tudi z debetno kartico Viso Electron, nekateri pravijo da so se prijavili celo z Maestro kartico.. ampak ne vem.
Jaz imam viso electron in lepo lavfa.
hm.. ja z viso electron mi trenutno ne dela.. moram še z maestro puskusit:D..
a se slučajno da kje na internetu zračunati carino ali kaj takega... znesek bi prišel okoli 16$ z vključeno poštnino.
chaotic_freak napisal/-a:hm.. ja z viso electron mi trenutno ne dela.. moram še z maestro puskusit:D.. a se slučajno da kje na internetu zračunati carino ali kaj takega... znesek bi prišel okoli 16$ z vključeno poštnino.
To je verjetno znesek brez carine.
Ti plačaš carino na slovenski strani in to nima veze z poštnino. Ko izdelek kupiš plačaš ceno in poštnino, to pride v slovenijo bolj natančno v carinsko območje, tam to pregledajo in glede na to ocarinijo.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
^^ Seveda drži če ti kej narobe zračunajo, se lahko še vedno pritožiš.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.