Slike vaših nohtov
Ne, se ne dajo. Le v spletni trgovinilicila.si, ter v tujini 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
^^všečno!
Sicer mi je pa lih to kul pri tehle nadlakih, k lahko mal zajebeš, pa je vseeno še vedno OK.
Tud jz mam tega crackle-a, čez zgornjo zeleno (ful zdrži! OK, trem sem sicer mal konice popravila, čez vrgla še mat nadlak), mal mi je hecen, ker sem vajena Barry M-ovega vzorca, ampak tud tole gre.

Sicer mi je pa lih to kul pri tehle nadlakih, k lahko mal zajebeš, pa je vseeno še vedno OK.

Tud jz mam tega crackle-a, čez zgornjo zeleno (ful zdrži! OK, trem sem sicer mal konice popravila, čez vrgla še mat nadlak), mal mi je hecen, ker sem vajena Barry M-ovega vzorca, ampak tud tole gre.

^^Čez zelenca maš crackle? Slikce... ?
Men še crackla zmeraj ni uspelo dobit, zmeraj pridem pred prazne in zropane poličke al pa ostanejo sam tisti base 1, ki so za spodaj pod crackle kao.

Men še crackla zmeraj ni uspelo dobit, zmeraj pridem pred prazne in zropane poličke al pa ostanejo sam tisti base 1, ki so za spodaj pod crackle kao.
Zadnjič spremenil kikyca, dne 18. Jun. 2011 12:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Yada, yada, yada...
-
- Cosmopsiho
Inspirirana s slikicami čudovitih nohtov na http://www.parokeets.com/sl/ (super ste punce!
) sem se tudi sama lotila (zame) velikega podviga
. Nastala je tale reč.
Catrice - Up In The Air
Ne bit preveč stroge z mano - se komaj učim
Edit: Ko gledam to slikico se mi zdi da bo treba še eno plast laka
Off I go...

Catrice - Up In The Air

Ne bit preveč stroge z mano - se komaj učim

Edit: Ko gledam to slikico se mi zdi da bo treba še eno plast laka