drgač je pa moj tip tud tak da mu sex ne pomen velik, bi mu blo čist dost 1x na mesec.mi je zadnjič reku da glede na to da sexava ene 2-3x na mesec se mu zdi to ful velik. jst sm bla kr taka

ma ne vem mogoč je pri nama to pomagal k mu nč nism rekla, k mu nism sitnarla glede tega ampk sm sam pustila da se je zgodl ko se je.seveda ga je pa treba kdaj tud kej zrajcat, mu kdaj preberem kšno erotično zgodbico, mu povem kakšno svojo fantazijo, opazla pa sm da ful pomaga če mu povem da sm noro potrebna ampk ne nardim pa nč (ga ful vzburja to da ve da ga hočem), včasih dam kakšne opolzke oz. pokvarjene komentarje.
u glavnm na začetku je mene tud ful motil da njemu sex ne pomen tolk, sva se fulkrat zarad tega skregala. ampk sm ugotovila da nejbolš kr lahk nardim je to da se sprijaznim in da mu ne težim glede tega preveč. in glih to k mu težim okol tega je povzročilo to, da sedaj sexava toliko kot mi res paše.
tko da ti priporočam da mu ne omenjaš tega preveč, ampk čist pri miru ga pa tud ne pusti. uporabi različne igrice, zvijače, prijeme, karkoli pač poznaš, da veš da ga bo zrajcalo. aja mogoč bi blo fajn, da bi mu enkrat rekla da ga boš zmasirala, ampk da bo to ena posebna masaža, in sicer da bosta oba gola, aja pa še prej vrata zakleni, da se bo mogoč lažje sprostil.