Jaz sem enkrat brala v eni reviji članek o temi - Zakaj morijo ženske?
Pa je bil primer-tip nabavi psa, kateri obdeluje njegovo ženo pred njegovimi očmi (on seveda uživa poleg...) in potem ga ubije, ker tip hoče nabaviti večjega psa-bernardinca. Wtf?
Vem da skoraj to tu nima veze, ampak vseeno.
Moj komentar-sick do konca.
sosedov pes ma tako navado da kateregakoli človeka vidi, mu hoče vohat mednožje mogoče je tudi z njenim psom tako, pa je pol kr pusl ker ji je zapasalo haha
pomoje je ženska samo fuuul potrebna
Ja tole je pa že za popiz*** ! Ker bučk (da ne rečem kej slabšga) se je najdu vlečt dve leti stare teme ven?! A zdej bom mogla pr vsaki temi, k jo odprem, pogledat, da ni slučajn že čist zaprašena in šele potem komentirat...katastrofa!
Edit: pa ne leti to zdej na nobenga posebej...k sm dons že ene parkrat naletela na temo, k je že par mescev neaktualna, folk pa kr svetuje nekomu, k je zadevo verjetno že davno rešil...jao!
Zadnjič spremenil Lejla86, dne 17. Sep. 2007 13:49, skupaj popravljeno 2 krat.
floribunda napisal/-a:ce je pa to edina njena napaka, nevem zakaj bi se nehala druzit z njo. če je drugace cisto v redu punca. ma pač čuden fetiš jebiga.
Ma ja, sej lahko, da je drugač čist uredu punca...sam jst je nekak ne bi mogla gledat, ne da bi si zravn predstavljala, kako si maže Nutello na tamalo, da je potem pes ves zainteresiran.... :runningdog:
wtf Ma sej n morm vrjet no! to je bolano,za kozlt. vpraš jo,č se ji to zdi normaln!! bljak,d jo pesuda z lizt!! ma to je nagravžno in še zdravo ni-kolk bacilov lohk dobi! pes poliže vsak drek! fuj in fej
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.