Jaz sem trenutno sicer črnolaska (cca pol leta), pred tem pa sem bila blond. Naravno sem rjavolaska in sem se zato morala barvati na blond, seveda s peroksidom, da je lepo prijelo. Dolžino kasneje nisva s frizerko več nič barvali (1x na leto recimo), narastek je blo pa treba vsak mesec s peroksidom (9%), sicer ne bi ok prijelo. To je tudi razlog, zakaj sem šla z blond barve nazaj na temno, izmed drugim pa tudi to, da kljub temu, da sem mela lepo barvo (nič rumeno ali sivo blond, kot sta največji skrajnosti pri barvanju na blond), a še vedno ne take lepe barve kot imata punci na tej sliki. Težko razložim, a je bila moja barva nekako "mrtva", nič sijoča in ne tako zelo svetla. Kako priti na tako barvo, glede na to, da sem v času barvanja na blond zamenjala res precej salonov, od taboljših v Lj do cenejših. (za tisto barvo so me še najbolj "zadeli" z željenim odtenkom v ne tako znanem salonu, tako da vsaka jim čast

)
http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/foto-razvpiti-dvojcici-na-pedikuro-prinesli-svoja-dva-kosmatinca.html
No, če katera ve za kakšen res dober salon, kjer obvladajo barvanje na blond, let me know punce! Nekega dne se morda vrnem k blond barvi, ker so mi najbolj pristajali k svetlejši polti (tako po mojem okusu kot mi je tudi večina drugih reklo)