mayaeb napisal/-a:Ma te Tom Forde verjetno naročuješ, sej jih nikjer v slo ni?
Iz tujine so, zgolj za test. Škoda,da jih v Slo.ni, ker so kvalitetni.
So - v Maxiju, ampak samo ene 7 -10 različnih nekje, pa bolj moški.. ni pa testerjev.
V maxiju je tudi nekaj ekskluzivnih linij Chanel, Guerlaina, Aqua di parma, Monsera, Montale, M. Micallef, Tom Ford, Etat d'orange
Samo moji naj nišni hiši sta kar Amouage in Killian.
So moji 3 naj nišni parfumi zdaj:
- Kilian - Intoxicated (sveže začimbno (kardamom) gurmanski (kava, cimet, muškatni orešček)
- Kilian Roling in love (cvetlično gurmanski)
- Amouage- Sunshine (sadno gurmanski s tobakom)
Se še nisem odločlia, katerega od teh treh bi nabavila. Mislim, da sta favorita Sunshine in Intoxicated, moram pa še enkrat poskusit vse 3 oz. še Rolling in love.
Danes mi je bil bolj všeč Intoxicated od Sunshina, Sunshine ima malo hipijevski vajb (priložnosti za nošenje so bolj prosti čas, zabave na prostem..), Intoxicated pa je za moje pojme ful eleganten in primeren za službo, za zvečer, različne priložnosti, drugače naj bi bil skoraj bolj uniseks proti moškemu).
Outfitu od danes - prosojna bela bluza s cipko, bolj ženstveni model črne leather jakne, oprijet siv jeans ful paše parfum Intoxicated Killian, Sunshine ne gre tolk k temu, bi šel bolj k kakšni sproščeni, (malo hipijevski) poletni oblekci..