gmail

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Novo:

Mene zanima zakaj ko pošljem mail mi ga pošlje nazaj uni Mail Delivery Subsystem?A kej gmail ne dela al zakaj je tko? :?

Edit:Možno da ma ta oseba poln nabiralnik? :)
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
sunset21
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a sunset21 »

mislim, da so tukaj 2 stvari:
-napačen mail
-ali pa ima res polno
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a funny baby »

Ne vem kam naj postavim vprasanje, pa bom kar tukaj, saj gre v bistvu tudi za mail le da za email.
Drugace uporabljam gmail, emaila sploh ne, sam sem si pa ga ustvarla ze pred leti :D
Torej, ze nekaj dni se hocem vpisati v email, da vidim, ce je kaj novega in mi vrze sporocilo: Zgodila se je usodna napaka, ki je bila poslana administratorju.
Namrec email uporabljam za bolj osebne zadeve, zdaj pa ne morem pogledat, ce je kaj novega. :?
A se kdo uporablja email? Se je se komu to zgodilo?
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

^^ email-a ni več... so ga ukinil :wink:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
crazyL1KEme
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a crazyL1KEme »

<b>@ funny baby</b>

preko gmaila si lahk potegneš vso pošto iz emaila. Greš v Gmailu na nastavitve --> Računi --> Nalaganje pošte iz drugih računov.
Nato pa samo slediš navodilom ;)

LP cLm
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

^^Mam eno vprašanje glede tega, to mam jaz naštimano da mi iz enega skupnega maila pošilja pošto, ampak ne dobim vse pošte!! Nevem zakaj :?:
I laugh at gilded butterflies.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

lakeesha napisal/-a:^^ email-a ni več... so ga ukinil :wink:

a res :cry: ? jest sm pa mela gor še ene prastare maile od mojega,k sva si nekej pisala ko sva začela hodit...sam res sem ta mail odprla mogoče 1x na pol leta. škoda....
crazyL1KEme
Sramežljivka
Sramežljivka

piškotek* napisal/-a:Prosim vas, bodite posebno pozorni če uporabljate tele email naslove:
YAHOO, AOL, HOTMAIL, GMAIL
To informacijo so poslali Microsoft in Norton.

Pošljite to vsem ki jih poznate in uporabljajo inetrnet.
Lahko boste dobili e-mail pod naslovom 'Life is beautiful' (življenje je lepo)!!

Če ga dobite , GA NE ODPIRAJTE NITI POD RAZNO, ampak takoj izbrišite.
Če ga boste odprli se vam bo izpisalo beautiful' (Zdaj je že prepozno, tvoje življenje več ni lepo).

Takoj potem boste IZGUBILI VSE KAR IMATE NA RAČUNALNIKU, in oseba
katera vam je poslala bo dobila dostop do vsega , e-mailov in gesel, skratka vsem!

To je virus kateri je zaćel krožiti pred par dnevi. Iz podjetja AOL so že potrdili da so ga dobili,
antivirusni programi pa ga niso v stanju zaznati in izbrisati.

Virus je naredil hacker kateri se imenuje 'life owner' (GOSPODAR ŽIVLJENJA)

PROSIM VAS DA TO POŠLJETE VSEM PRIJATELJEM
IN JIH PROSITE DA JIH POŠLJEJO DALJE

glede tega bi samo rekla: ko posredujete maile naprej, je odlična ideja da zbrišete vse prejemnike, ki ste jih dobili vi zraven sporočila. NPR.:

<b>
---------- Forwarded message ----------
From: lemon <IME>
Date: 2010/2/25
Subject: forwarded message
To:<IME>, <IME>, <IME>, <IME>, <IME>,
</b>

ker ima lahko kateri od njih okužen računalnik, za vsiljeno pošto/spam, in sam tega sploh ne ve. z temi maili se ta okužba avtomatsko prenaša naprej, kar ima za neprijetno posledico ta tone vsiljene pošte na dan!

Popolnoma enako je pa s temi verižnimi pismi. Tudi takimi, ki opozarjajo na razne viruse. Najbolje jih je vse izbrisati, ali če si pa res želiš ga naprej poslati, ga spust čez scan antivirusa in spyware-a, šele nato posreduj.

<b>@choco.cat</b>
poglej v nastavitvah, če imaš vse prav naštimano: POP/IMAP protokola. če sta prav nastavljena (oba omogočena), se pa malo poigraj in probaj spremenit nastavitve POPa. sesulo se ti nič ne bo, si pa zapomni, kako si imela prej, da boš lahko povrnila nastavitve v prvotno stanje, če ne bo nobene razlike.

LP cLm
višnja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a višnja »

Želela sem si urediti možnost, da tudi z yahoo maila dobivam pošto na gmail. Pa ne morem :( .

Napiše mi:

Strežnik je za dano uporabniško ime in geslo zavrnil dostop POP3.
Dostop POP je omejen na naročnike storitve Yahoo! Mail Plus. Za več informacij se obrnite na ekipo za podporo storitve Yahoo! Mail.
Pokaži podrobnosti o napaki Strežnik je vrnil napako: »[SYS/PERM] pop not allowed for user.«

Kako lahko to uredim?
crazyL1KEme
Sramežljivka
Sramežljivka

višnja napisal/-a:Dostop POP je omejen na naročnike storitve Yahoo! Mail Plus. Za več informacij se obrnite na ekipo za podporo storitve Yahoo! Mail.

Enostavno! Ne moreš si! Nisi naročnik Yahoo! Mail plus. Če želiš to postati, se prijaviš na Yahoo! Mail, tam imaš na desni strani Options, klikneš Mail Plus, ti odpre nov zavihek nato pa verjetno samo slediš navodilom.

Preden pa to narediš ti naj še povem*če nisi vešča v ENG*, da je storitev plačljiva. Samo 19.99$ na leto.

No in še ena čisto mimo.
Če se bojite, da bi vam kdo šnofu po mailu*govora je Gmailu*, vam predlagam, da si v nastavitvah omogočite možnost HTTPS.
Nastavitve-->Splošno-->Povezava z brskalnikom*čisto spodaj*-->Vedno uporabi HTTPS

Zadeva je enostavna. HTTP in HTTPS protokola, sta podobna vendar tisti S na koncu drugega, pomeni Security. Kar pomeni, da ti zakodira ter tako zaščiti promet pred opazovalci.

Po domače: BOLJ SI VAREN!!!!

LP cLm
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

Mene pa neki zanima.
A je mozno na gmailovem klepetu pogledat kdo od stikov je prijavljen na klepet, ne da bi oni videli mene? Se pravi, ce se da brez prijave na klepet kako pogledat kdo je prijavljen?
Upam, da me razumete :oops: :D
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

^^ Da, če se daš na "nevidno". Potem je enako kot če si na MSN-ju navidez nedosegljiv.
Use your head and follow your heart.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

joy23 napisal/-a:^^ Da, če se daš na "nevidno". Potem je enako kot če si na MSN-ju navidez nedosegljiv.

To sem ze iskala ja, pa zgleda, da nimam tega. Tam pri klepetu, ko imam nastavitve imam samo DOSEGLJIV in IMAM DELO.
Se da se kako drugace? Ali pa na kaksen drug nacin prides do tega navidez nedosegljiv?
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Potem ti pa ne znam pomagat, ker je čudno da tega nimaš :? Se mi pa zdi da tud jst tega včas nisem imela, pa so pred kratkim na novo dodal to možnost.
Use your head and follow your heart.
funny baby
Komunikatorka
Komunikatorka

joy23 napisal/-a:Potem ti pa ne znam pomagat, ker je čudno da tega nimaš :? Se mi pa zdi da tud jst tega včas nisem imela, pa so pred kratkim na novo dodal to možnost.

A je to kaj odvisno od tega kater brskalnik uporabljam in kater operacijski sistem? Ker sem namrec slisala, da recimo pri gmailu ne mores imeti tem, ce uporabljas IE.
Tudi smeskov recimo nimam na gmailu...
Hvala vseeno joy23 :)
Odgovori