barbie_girl_85 napisal/-a:Glede na to, da govorimo o ureditvi stanovanja V HIŠI, zraven dostikrat spada tudi adaptacija. Sploh pa si citirala moj post, v katerem piše: Če je potrebno za renovacijo in ureditev stanovanja dvignit kredit....
In potem bistroumne, da za opremo stanovanja ni potreben kredit......kot prvo si izpustila moj ČE, ki implicira, da ni vedno potreben kredit, v kolikor pa je, je pametno razmislit o urejanju stanovaja v hiši staršev. Druga besedica, ki si jo izpustila, pa je RENOVACIJA.
Glede na to, da si ti citirala moj post, in podala nanj repliko, govorimo o renovaciji. Ker je moj post. In sem jaz govorila o renovaciji. Če govoriš samo o opremi stanovaja, potem citiraj tisto, ki piše o opremljanju stanovanja. Če odgovarjaš meni, se drži mojih besed.
Torej - renoviral in opremil stanovanje, ne opremil stanovanje!!!
OK, sva očitno mislili vsaka svoje.
Samo delati novo hišo z bojaznijo, da se ne bi razumela z ostalimi, potem je karkoli rezkantno, ker ne veš kaj te čaka. Lahko se tudi s partnerjem že skregata predno bo hiša narejena, lahko zgubiš službo in ne moreš odplačevati kredit,... Ne moreš se s tem razlogom odvrniti od tega. Potem je najbolje imeti na banki ustrezno količino rezervnega denarja, če ti s kom zašteka in si kupit garsonjero.
Vsaka čast tistemu, ki znese in si upa vzet 200.000 eur kredita za hišo.