Ljubica poročenemu moškemu

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbkaa »

*mala* napisal/-a:Jaz pa popolnoma razumem, da je punci lahko všeč moški nad 55 let. Recimo nad 50. Niso vsi tako slabo, še posebno če pogledamo slavne. Pa niso nujno vizualno še vedno tako pivlačni kot nekoč, ampak imajo pa precej karizme, kar vsaj pri meni odtehta precej videza.

Npr. George Clooney (res jih ima šele 48, ampak ok), Richard Gere (60), Keith Richards ( :hearts: 66), Mick Jagger (66- on je zihr v postelji bolj poskočen kot marsikater 20 letnik :D), Eric Clapton (64), Bono (49), Denzel Washington (56), Paul McCartney (67), Sting (58), Harrison Ford (67) John Travolta (55). Veliko jih je že nad 65, pa še solidno zgledajo, kak so šele pri kakšnih 55 :D

Potem je tud Angelina Jolie prostitutka? Tudi Brad Pitt je z njo varal ženo in je zihr tud kakšno drago darilo dobila. Ali ni, ker ni bilo take razlike v letih? :D

ok, in seveda večina slovenk ( seveda neslavnih ) zgleda enako, kot slavne zvezdnice njihovih let. ne morš tega primerjat glej. :D če bi vzeli kakega 50 letnika pri nas, bi šel skozi vse olepšave in postopke -> dobiš kakega zvezdnika. :D misliš, da se George Clooney in ostali zbudijo taki, kot so na rdeči preprogi?:D nevem kje živiš,...

+ primerjava z Angelino je čisto mimo. ker kolk vem se ona ni želela v življenju tak ZNAJTI, kot je rekla avtorica teme. da bi dobila denar. in verjemi, da ga ma tolk kot Brad, če ne še več... ampak to nima veze. pri njej ni bla glavna stvar denar, torej ni prostitutka. :)
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

barbkaa napisal/-a:ok, in seveda večina slovenk ( seveda neslavnih ) zgleda enako, kot slavne zvezdnice njihovih let. ne morš tega primerjat glej. :D če bi vzeli kakega 50 letnika pri nas, bi šel skozi vse olepšave in postopke -> dobiš kakega zvezdnika. :D misliš, da se George Clooney in ostali zbudijo taki, kot so na rdeči preprogi?:D nevem kje živiš,...

In povsod se vidi le fotke iz rdeče preproge? Samo take fotke obstajajo? :D Ne pravim, da so vsi moški pri skoraj 50ih isti kot Clooney, ostajajo pa, ali pač ne? In še enkrat- ne gre se le za vizualnost (ali pa le ti to vidiš na drugih moških), gre se za karizmo, šarm, razgledanost, itd...

Pa večina žensk po 50em, ki dajo kaj nase zgleda precej bolje kot Hollywoodske, ker jih tam kar nekaj pretirava z operacijami, ki pa nič usluge ne naredijo. Pa na splošno mislim, da se moški na splošno lepše starajo kot ženske.

+ primerjava z Angelino je čisto mimo. ker kolk vem se ona ni želela v življenju tak ZNAJTI, kot je rekla avtorica teme. da bi dobila denar. in verjemi, da ga ma tolk kot Brad, če ne še več... ampak to nima veze. pri njej ni bla glavna stvar denar, torej ni prostitutka. :)

Kakor sem jaz dojela, se avtorici teme ne gre le za denar. Ona se dejansko dobro počuti v družbi tega 55-letnika. Aja, seveda Angelina ni prostituka, ker je slavna in za vzor marsikateri ženski. Kako pa dejansko vemo, da se njej ni šlo za denar? Sej ni trapasta, da bi v javnosti to povedala tudi če bi se ji šlo (ne trdim pa, da se je njej šlo zaradi denarja, da ne bo pomote).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a ena pač »

[quote="tancica2"]

dva zelo ekstremna primera. in prosim ne napadat da če mislim, da se bi to zgodilo meni, ker niti slučajno nisem pomislila na to da bi se z njim poročila ali pa ga restavila svojim prijateljem, sorodnikom, kaj šele staršem!!!!!
[quote]

Zakaj pa ne staršem? A te je sram? Drugače me pa res zanima kaj počneta ko sta skupaj, razen seksa, o čem se pogovarjata, ker verjetno ima starejši možakar po vsej verjetnosti s protezo, drugačen pogled na življenje in razmišljanje kot ena 25-letnica.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^OK, strinjam se, to mi gre ves cajt ob branju te teme po glavi, da imata dva s tako starostno razliko bolj malo skupnih interesov in snovi za pogovor; ampak kje si pa protezo najdla??
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

*mala* : šarm in razgledanost?:D kaj ti mogoče osebno poznaš te slavne igralce osebno al kak, da to veš? right,...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Bejba, a ti sploh znaš brat? Resno. Jaz sem v prvi objavi napisala, da slavni tudi če niso pri 65 več tako očem prijazni, so pa karizmatični. In BTW: karizmo se da opazit v intervjujih, vsaj js jo ali pa na odru med nastopom. :D hitro vidim če mi je oseba simpatična, ali ne.

Potem si mi seveda ti napisala, da pri nas 50 letniki niso taki kot so tisti slavni in da niso skoz tako lepi kot na preprogah.

Jaz sem ti pa napisala, da obstajajo tud tako fejst izgledajoči kot Clooney (ko si se že zapičla vanj), ampak tudi če pri nas ne zgledajo tak fejst, da so pri nas (kakor seveda tudi nekateri v Hollywoodu) nekateri blazno karizmatični, šarmantni, razgledani in potem to pritegne bodočo ljubico. :wink: Get it?

Pa zanimivo je, da ima kar nekaj teh, ki sem jih jaz naštela zelo mlade punce. Ali so one tudi prostitutke? (ker ne dvomim, da dobivajo lepa darilca).
Npr. Clooney trenutno hodi s 31- letnico.
Ali pa Heidi Klum (36), ki ima otroka z Flavio Briatore-jem (61 let), da ne omenim, da ima on sedaj 30 let mlajšo ženo :wink: Vse je možno, tudi razmerje s 30 let razlike (čeprav tega ne obetam od avtorice te teme, ker tukaj ne obetam več kot kakšno leto seksanja na skrivaj).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Možno je, koliko pa bo razmerje s takšno razliko v letih uspešno (gledano dolgoročno), je pa čisto nekaj drugega.
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

glej, prvo kot prvo razčistima to.
jaz kapiram, da če se mata dva res rada, sta v razmerju, drug drugega kdaj presenetita z darilci. in to potem ni prostitucija , ampak izkaz ljubezni, spoštovanja.

pri avtorici teme pa je to, da dvomim, da je med njima kakršnakoli ljubezen, tudi on ni fant od fare ( ker je npr. poročen? ) in dvomim, da so njegova darilca izkaz ljubezni, spoštovanja, pozornosti... ampak le način, da bi jo obdržal ob sebi.

primerov slavnih raje ne bom komentirala, ker v nobeni izjavi nisem rekla, da se 30 in 50 letna ne moreta zaljubiti, kajti to bi bila laž. gre le za razliko med 30 in 50 letno, ki se dobivata na skrivaj, za hrbtom partnerjev, in med 30 in 50 letnim, ki sta se našla in zaljubila. kar pa podpiram. :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kaj pa veš, lahko se tudi iz te zgodbe razvije ljubezen :D (čeprov dvomim). Pa nikjer nisem razumela, da je avtorica teme zahtevala denar od njega v vračilo za seks, ali pač narobe berem? (če ji pa pač da denar, je to zame isto kot darilo; včasih še boljše kot darilo, če moški ne zna dobrga darila izbrat :D). Sicer pa ne moremo vedt kakšne odnose ima on doma, kakšen odnos do žene (in mislim tudi, da to da moški vara ženo je tudi ženina krivda, ampak ok, to je druga zgodba).

Mah sej tud Brad Pitt ni bil fant od fare, pa ga Angelina še vedno mara (no, govorice so, da se ločujeta, ampak vseen).

Če je punca že njegova ljubica, ga nima ob sebi ko ga rabi, nista veliko skup, ne moreta skupaj v kino, na kosilo, lahko pa vsaj denar v dobi zameno (še posebi če moški sam od sebe ponuja)
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

kje sem napisala, da je od njega zahtevala denar?

joj, glede brada. nisem s tem na tekočem, ( kot si očitno ti :D ) ampak verjetno razlog z6a njuuno zvezo ni bil v tem, da se je ona hotla v življenju ZNAJT in dobit denar. :D

kakršnekoli probleme ma on doma, to se reši s pogovorom, ne pa s kurbarjenjem za ženinim hrbtom. če mu več ni, konec. boljše, kot pa da navzven deluje srečen in pozoren mož, po drugi strani pa je z mladenko.
boljše ločitev, kot pa nadaljevanje agonije.

glede zadnjega odstavka pa : če ji nič od tega ne nudi, potem pa naj konča z njim. vsaj pri meni osebno, denar ne kupi pozornosti in ljubezni.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kakor sem jaz razumela vseeno dobi pozornost in občutek da je posebna ob njemu. In zdi se mi, da bo na koncu ona najebala, ker se bo zaljubila, pričakovala da se on loči, on pa se seveda ne bo. Njegova žena je pa tud mal trapasta, če nič ne posumi. Kako pa lahko veš kakšen je do svoje žene? Lahko da je njunega zakona že zdavnaj konec, pa skupaj le iz navade, zaradi otrok.

Ne rabiš bit na tekočem s trači, da veš kaj se dogaja z Bradom in Angelino :lach:
barbkaa
Komunikatorka
Komunikatorka

kot sem rekla : mam lstne izkušnje pri starših glede tega, in žena ne rabi bit trapasta, saj vsaka ne pomisli pvo, da njen mož natepava mlajšo. :roll: če je njunega zakona že zdavnaj konec, potem pa bi se ločila... niso stari časi, ko so ljubje se poročili za celo življenje, ločitev ni nič neobičajnega, in otroci bi v takem zakonu le trpeli.

in me niti malo ne skrbi za avtorico teme. že od vsega začetka ve, da je poročen, torej naj nebi imela od njega nič za pričakovat. :)
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Avtorici teme in zaljubljeni50.....dejstvo je, da to kar počneta ni družbeno sprejemljivo in je sramotno. PA olepšujta kokr hočta.

V kolikor temu ni tako, predvidevam da sta vajini ljubezni že predstavili svoji družini. In verjamem, da vaju starši pri tem podpirajo, ker to pa res ni nič slabega.

PS Pa se ne počutiš slabo (avtorica teme, ki jo prijatelj financira), da te preživlja moški? Da nisi v življenju dosegla toliko, da se preživljaš sama z lastno zasluženim denarjem? Sej maš 25 let, lahko bi že delala in potem se ti nebi zdelo tako posebno, če ti kdo "šenka" 500 eur oziroma minimalno plačo....
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

ni družbeno sprejemljivo. nevem če je to prava oznaka. mogoče ni ravno moralno iz vidika vrednot slovenske moderne družbe, ampak mislim da ljubimkanje že zdavnaj ni tako zelo družbeno nesprejemljivo (kot bi mogoče moglo bit, nevem. do tega se ne bom opredeljevala).

za družbeno nesprejemljive stvari ti grozi izločenje iz družbe, ampak js se nikoli ne bi nehala družit s svojo frendico, če bi si ta ubodla poročenega tipa. in tudi neki pretirano obsojala ne bi. zaradi takih stvari se človek navadno že sam sprašuje koliko je to moralno, če mu je pa vseeno ga živ krst ne bo prepričal, da to ni v redu.

mogoče ma dečva ultra konzervativne starše, ki vsak dan za dobro jutro recitirajo 10 božjih zapovedi. js se svoji hčeri ziher ne bi odrekla/karkoli. najbrž bi ji svetovala naj dobro premisli situacijo, ali je res vredno (s temi zadevami se nikakor ni za igrat, ne glede kako sladke in razburljive se zdijo na začetku) ipd. ampak to bi bilo verjetno tudi vse.
Odgovori