IloveCoffee napisal/-a:Nevem mogoče ste vsi kle stari 18... k si enkrat recimo 30, pa da si začel z 15 in mel 30 partnerjev - pomeni, da si imel povprečno 2 na leto, če vpletemo mal osnovnošolske matematike...Bog pomagaj če je to veliko. Nimajo vsi želje ali pa sreče, da so od 3. letnika gimnazije skupi z enim in edinim, s katerim (naj bi bila) kemija popolna).
Ne tle pa nismo vsi stari 18. Pa tudi s 15imi leti ne začnemo vsi sexati vsepovprek. Poleg tega imamo tudi kakšno večletno resno zvezo, tako da jih niti približno ne naberemo 30 v 15ih letih.
Jih nisem imela veliko, ampak ko sem pa brala temo koliko spolnih partnerjev je kdo mel sem se pa vseeno zamislila nad sabo v primerjavi z drugimi.
Mene je drugače še vsak partner vprašal koliko sem jih imela pred njim (razen prvi
). Tako da mi je zdaj to kar nekako samoumevno vprašanje med dvema, ki si zaupata, oz. sta par. Če pa ne bi šlo za resno zvezo me pa ne bi brigalo koliko jih je imel, čeprav je tako, da več partnerjev ima nekdo, večja je šansa, da prenaša kako bolezen.
Bog pomagaj če je to veliko. Nimajo vsi želje ali pa sreče, da so od 3. letnika gimnazije skupi z enim in edinim, s katerim (naj bi bila) kemija popolna).