McLarnovc napisal/-a:... so tole o efektivnosti pogruntali v hrvaškem nogometnem studiu-Afrovizija, ki je 10x boljši od tega našega skropucala(edino ta Mateja Janežič izgleda vsakič večja drolja... )...
ja, to je tud res... sicer hrvatajcev ne gledam, ampak sej človk ne rabi gledat tujih tv da ugotovi kakšen dolgcajt je tale naš fuzbal studio ... da ne govorim o komentatorjih... še najboljša sta Peter Kavčič pa Urban Lavrenčič k vsaj data mal življenja od sebe... sam kaj k sta kao še med bl zelenimi in jima zarad tastarih grebatorjev ala Bergant, Milovanoviš, Stare dajo za komentirat sam vsako deseto tekmo pa še to tako, k med fuzbal eksoti... ostali so pa živ obup in Berganta (ta me je še najbl razočaral... zgleda da sta mu s kilami uplahnla tud nekdanja naspidiranost in smisel za humor) bi si lahk posnela za uspavanko
Hvala bogu, da odlično lovim hrvaški digitalni signal , ker mi slabo rata če samo slišim tega Milovanoviča in ostale naše dripce ...no, stareta in berganta še preživim no...
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 20. Jun. 2010 17:58, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.