hvala, jochie, bom poskusla letos tako

*SunFlower* napisal/-a:jessyca napisal/-a:Konec koncev imamo skoraj en mesec časa da "naštudiramo" našo obdarovanko..
No, tista, ki bo mene dobila, bo imela kar probleme s tem, ker ko klikneš na poste, vse punce, ki imajo v nicku Sunflower napisano dobiš ...![]()
Sicer pa ja, je tricky najti pravo darilo, jaz upam da mi uspe. Že pri knjigah se hitro zatakne, ker meni so super darilo, ampak kaj če jo pa obdarovanka že ima? Če imaš dve enaki čokoladi takega problema niKozmetika je pa še hujša, ker lahko da ji bo smrdelo, da ne uporablja, da neki .... potem je pa vprašanje, a reskirat in kupit nekaj bolj posebnega, al igrat na 'varna' darila in dat manj izvirno in osebno darilo ...
kepka napisal/-a:jessyca napisal/-a:*SunFlower* napisal/-a:No, tista, ki bo mene dobila, bo imela kar probleme s tem, ker ko klikneš na poste, vse punce, ki imajo v nicku Sunflower napisano dobiš ...![]()
Pod tvojim postom kliknem Profil in nato: Najdi vse prispevke pod imenom *SunFlower*
Ja, ampak ker je znak * v iskalniku sprejet kot znak za "okrajsavo", ima SunFlower prav. Ej, Libido. moj post o tem, kako bos zrebala si pa kar prezrla
jessyca napisal/-a:kepka napisal/-a:jessyca napisal/-a:*SunFlower* napisal/-a:No, tista, ki bo mene dobila, bo imela kar probleme s tem, ker ko klikneš na poste, vse punce, ki imajo v nicku Sunflower napisano dobiš ...![]()
Pod tvojim postom kliknem Profil in nato: Najdi vse prispevke pod imenom *SunFlower*
Ja, ampak ker je znak * v iskalniku sprejet kot znak za "okrajsavo", ima SunFlower prav. Ej, Libido. moj post o tem, kako bos zrebala si pa kar prezrla
Se pravi te prispevki, ki jih najde niso vsi njeni??
kepka napisal/-a:jessyca napisal/-a:kepka napisal/-a:jessyca napisal/-a:*SunFlower* napisal/-a:No, tista, ki bo mene dobila, bo imela kar probleme s tem, ker ko klikneš na poste, vse punce, ki imajo v nicku Sunflower napisano dobiš ...![]()
Se pravi te prispevki, ki jih najde niso vsi njeni??
Ja sej vidis, kje je tapravi nick pri objavi in kje ne. Ce isces *SunFlower* najde tudi 123SunFlower ali pa SunFlower123 itd.
jessyca napisal/-a:No če pa nardim tako kot sem rekla (profil --> najdi vse objave tega uporabnika) mi pa ven vrže samo od *SunFlower*!!
jessyca napisal/-a:Sem kliknila in vidim, da je res tako. Ampak če enako naredim pri *SunFlower* mi ven vrže izključno njene objave (vseh 17 strani). Če ne verjameš poglej:
http://www.cosmopolitan.si/forum/search ... 40&start=0
jessyca napisal/-a:Sem kliknila in vidim, da je res tako. Ampak če enako naredim pri *SunFlower* mi ven vrže izključno njene objave (vseh 17 strani). Če ne verjameš poglej:
*SunFlower* napisal/-a:jessyca napisal/-a:Sem kliknila in vidim, da je res tako. Ampak če enako naredim pri *SunFlower* mi ven vrže izključno njene objave (vseh 17 strani). Če ne verjameš poglej:
Slabo si pogledala, tam med 10. in 15. stranjo sem našla cel kup postov od neke uporabnice, ki ima nick SunFlower* xD plus da vidiš da imam 170 postov, zadetkov je pa 245
zdaj pa konec offtopicato sem samo hotela izpostavit, da ne bomo katere (pa ne samo mene) narobe naštudirale
sarchika09 napisal/-a:Eno vprašanje glede pošiljanja daril preko pošte (ker se ful hočem prijavit pa kr cincam): a to greš pač tja na pošto in rečeš, da hočeš tisti paket poslat in je to to? Je treba kej dodatno plačat glede na težo? Lahko po svoje zaviješ darilo/daš v škatlo/itd...? (pač nimam izkušenj s pošiljanjem tovrstnih stvari
)
sarchika09 napisal/-a:Ponavljam vprašanjesarchika09 napisal/-a:Eno vprašanje glede pošiljanja daril preko pošte (ker se ful hočem prijavit pa kr cincam): a to greš pač tja na pošto in rečeš, da hočeš tisti paket poslat in je to to? Je treba kej dodatno plačat glede na težo? Lahko po svoje zaviješ darilo/daš v škatlo/itd...? (pač nimam izkušenj s pošiljanjem tovrstnih stvari
)
sarchika09 napisal/-a:Ponavljam vprašanjesarchika09 napisal/-a:Eno vprašanje glede pošiljanja daril preko pošte (ker se ful hočem prijavit pa kr cincam): a to greš pač tja na pošto in rečeš, da hočeš tisti paket poslat in je to to? Je treba kej dodatno plačat glede na težo? Lahko po svoje zaviješ darilo/daš v škatlo/itd...? (pač nimam izkušenj s pošiljanjem tovrstnih stvari
)