Cosmo obdarovanje 2009

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Zaklenjeno
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

ženske mormo pač vse bolj zakomplicirat :lol:

hvala, jochie, bom poskusla letos tako :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

*SunFlower* napisal/-a:
jessyca napisal/-a:Konec koncev imamo skoraj en mesec časa da "naštudiramo" našo obdarovanko.. :D

No, tista, ki bo mene dobila, bo imela kar probleme s tem, ker ko klikneš na poste, vse punce, ki imajo v nicku Sunflower napisano dobiš ... :?

Sicer pa ja, je tricky najti pravo darilo, jaz upam da mi uspe. Že pri knjigah se hitro zatakne, ker meni so super darilo, ampak kaj če jo pa obdarovanka že ima? Če imaš dve enaki čokoladi takega problema ni :D Kozmetika je pa še hujša, ker lahko da ji bo smrdelo, da ne uporablja, da neki .... potem je pa vprašanje, a reskirat in kupit nekaj bolj posebnega, al igrat na 'varna' darila in dat manj izvirno in osebno darilo ... :)

Pomoje najboljš, da odpremo eno temo kjer vsak napiše kaj si želi za božično darilo, pa ne bo noben falil pol :lol: :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Ja Jochie jaz čakam še na tvojo prijavo...sej veš kaj sva se zmenila, če boš slučajno mene moral obdarit... :wink: :twisted:
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jessyca »

kepka napisal/-a:
jessyca napisal/-a:
*SunFlower* napisal/-a:No, tista, ki bo mene dobila, bo imela kar probleme s tem, ker ko klikneš na poste, vse punce, ki imajo v nicku Sunflower napisano dobiš ... :?

Pod tvojim postom kliknem Profil in nato: Najdi vse prispevke pod imenom *SunFlower* :D

Ja, ampak ker je znak * v iskalniku sprejet kot znak za "okrajsavo", ima SunFlower prav. Ej, Libido. moj post o tem, kako bos zrebala si pa kar prezrla :P

Se pravi te prispevki, ki jih najde niso vsi njeni?? :gruebel:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

jessyca napisal/-a:
kepka napisal/-a:
jessyca napisal/-a:
*SunFlower* napisal/-a:No, tista, ki bo mene dobila, bo imela kar probleme s tem, ker ko klikneš na poste, vse punce, ki imajo v nicku Sunflower napisano dobiš ... :?

Pod tvojim postom kliknem Profil in nato: Najdi vse prispevke pod imenom *SunFlower* :D

Ja, ampak ker je znak * v iskalniku sprejet kot znak za "okrajsavo", ima SunFlower prav. Ej, Libido. moj post o tem, kako bos zrebala si pa kar prezrla :P

Ja sej vidis, kje je tapravi nick pri objavi in kje ne. Ce isces *SunFlower* najde tudi 123SunFlower ali pa SunFlower123 itd.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

kepka napisal/-a:
jessyca napisal/-a:
kepka napisal/-a:
jessyca napisal/-a:

Ja sej vidis, kje je tapravi nick pri objavi in kje ne. Ce isces *SunFlower* najde tudi 123SunFlower ali pa SunFlower123 itd.

No če pa nardim tako kot sem rekla (profil --> najdi vse objave tega uporabnika) mi pa ven vrže samo od *SunFlower*!!
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

jessyca napisal/-a:No če pa nardim tako kot sem rekla (profil --> najdi vse objave tega uporabnika) mi pa ven vrže samo od *SunFlower*!!

Link na profilu - vse objave - ni nic drugega kot search po forumu za objave tega uporabnika. Ce mi ne verjames, poglej vse objave od *purple* recimo.

http://www.cosmopolitan.si/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=10807
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

Sem kliknila in vidim, da je res tako. Ampak če enako naredim pri *SunFlower* mi ven vrže izključno njene objave (vseh 17 strani). Če ne verjameš poglej:
http://www.cosmopolitan.si/forum/search ... 40&start=0

:D
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

jessyca napisal/-a:Sem kliknila in vidim, da je res tako. Ampak če enako naredim pri *SunFlower* mi ven vrže izključno njene objave (vseh 17 strani). Če ne verjameš poglej:

Ne vem, mi je pravzaprav vseeno - SunFlower je sama omenila, da niso le njene objave in sem obrazlozila, zakaj - ce je - je temu tako.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

jessyca napisal/-a:Sem kliknila in vidim, da je res tako. Ampak če enako naredim pri *SunFlower* mi ven vrže izključno njene objave (vseh 17 strani). Če ne verjameš poglej:

Slabo si pogledala, tam med 10. in 15. stranjo sem našla cel kup postov od neke uporabnice, ki ima nick SunFlower* xD plus da vidiš da imam 170 postov, zadetkov je pa 245 :)

zdaj pa konec offtopica :) to sem samo hotela izpostavit, da ne bomo katere (pa ne samo mene) narobe naštudirale :lol:
Every rose has its thorn
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

*SunFlower* napisal/-a:

Slabo si pogledala, tam med 10. in 15. stranjo sem našla cel kup postov od neke uporabnice, ki ima nick SunFlower* xD plus da vidiš da imam 170 postov, zadetkov je pa 245 :)

zdaj pa konec offtopica :) to sem samo hotela izpostavit, da ne bomo katere (pa ne samo mene) narobe naštudirale :lol:

Dobr no, bo tista k dobi eno s takim nickom pač mal bl pozorna. Zdj pa nazaj k temi. :D
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Bo treba bit še toliko bolj previden :).

Letos je veliko več časa za samo pripravo daril tako, da upam, da se bomo vsi sodelujoči držali tudi tega, da se pravi čas odpošljejo.
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

Ponavljam vprašanje :D

sarchika09 napisal/-a:Eno vprašanje glede pošiljanja daril preko pošte (ker se ful hočem prijavit pa kr cincam :D): a to greš pač tja na pošto in rečeš, da hočeš tisti paket poslat in je to to? Je treba kej dodatno plačat glede na težo? Lahko po svoje zaviješ darilo/daš v škatlo/itd...? (pač nimam izkušenj s pošiljanjem tovrstnih stvari :oops: )
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

sarchika09 napisal/-a:Ponavljam vprašanje :D

sarchika09 napisal/-a:Eno vprašanje glede pošiljanja daril preko pošte (ker se ful hočem prijavit pa kr cincam :D): a to greš pač tja na pošto in rečeš, da hočeš tisti paket poslat in je to to? Je treba kej dodatno plačat glede na težo? Lahko po svoje zaviješ darilo/daš v škatlo/itd...? (pač nimam izkušenj s pošiljanjem tovrstnih stvari :oops: )

Vse kar si vedno hotla vedet o Posti Slovenije: http://www.posta.si/ (tudi telefonske stevilke poslovalnic kamor loh poklices in vprasas).
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka

sarchika09 napisal/-a:Ponavljam vprašanje :D

Jaz sem lani po svoje zavila, pa ni bilo panike. Plačaš pa glede na težo ja, ampak če pošlješ po navadni pošti ni tako drago..
Zaklenjeno