em..
a pa vsaj ve mogoče katera, KJE bi se dal podnapise dobit?
jaz sm že vse živo prebrskala..pa nekak ne najdem..no, ene sem..pa se ne ujemajo s sliko
ME to YOU napisal/-a:em.. a pa vsaj ve mogoče katera, KJE bi se dal podnapise dobit? jaz sm že vse živo prebrskala..pa nekak ne najdem..no, ene sem..pa se ne ujemajo s sliko
Ej ne, ne vem... Pa saj lahko tak gledas, ali? Ce pa kaj ne razumes pa nazaj zavti, pa si napisi besedo pa jo poisci v slovarju pa bos tocno znala :D
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
||MuCkAa napisal/-a:Ej ne, ne vem... Pa saj lahko tak gledas, ali? Ce pa kaj ne razumes pa nazaj zavti, pa si napisi besedo pa jo poisci v slovarju pa bos tocno znala :D
valda, da lahko...
sej so res podnapisi sam razvada..da mi ni treba pol tok vsake besede pozorno poslušat..ker jo itak preberem..no, sej.. očitno mi drugo ne preostane
||MuCkAa napisal/-a::eek: Tale zadnji del je cisto blesavi
Kaj,kaj, kaj je blo??? A to misliš 20. del?? Men ga že od petka vleče dol, pa bo pomoje še kr trajal ... Mi je pa končno mal bolj zanimiv ratal, tko da komi čakam da konča prenos
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
jst mam uTorrenta za dol devat...tak čist na izi program, bi ga znala še moja stara mama uporabljat pol morš bit pa še na kaki hitri stran k so torrenti gor, da ti tok hit dol da
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
tja sem kakor sem jst seznanjena ne smem limat linka, ker se lohka kej dol vleče Je pa tko, da na te strani al morš bit povabljen al pa je št. prijav omejenih
tko, da če te kej več zanima o tem ZS
da noum preveč OT
jst še kr nism uspela pogledat zadnjega dela...mogoče si bom jutr čas rezervirala za to
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you