Hvala! Ponavadi mi tak ene 3 ali 4 dni zdrži lak, potem pa se začne krušit..Tole na sliki mam že 5 dan in so že malo bolj bogi... Pa tudi odvisno od tega kolko sem v vodi z njimi
"Prava lepota je tako posebna, tako nova, da je človek ne spozna kot lepoto."- Marcel Proust
Moja naj parokeetka je nazaj Lep lakec...da ima H&M kozmetiko, pa sploh vedela nisem. Premalo v severnih državah, nimaš kaj.
In še vedno se čudim, da imaš tako dolgo en lak gor
Vedno ko sem jih gledala v živo, me nekako niso premamili. A so obstojni? Nobenih mehurčkov?
A imaš še kakšnega H&M? Se da kje vidt slikce ostalih lakov na nohtih (kaka druga spletna stran?) Lep je, ni kaj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sem gledala swatche - pa so me samo odvrnili od nakupa. Ampak je Maestra rekla, da je tale nekaj zame, tako da sem ji rekla, da naj ga kar vzame.
Ko sem videla še Goginega, mi je bilo pa žal, da nisem še tistega vzela. Pri meni ni bilo nobenih mehurčkov, fotka je pa 4 ali 5 dan po nanosu.
Prvi še nekako, drugi pa a-a Sicer lep, ampak ne za na moje nohte Jesen me še ni dohitela, imam še kar neke žive barve gor...ccc
Pa to imajo samo lake ali še kaj drugega?
gejba napisal/-a:Golden Rose 207 + Essence All Access + CD H 11
Ijoj, kok je lep (zelenko)! Še nisem uspela ga nabavt, v "mojem" DM-ju ga nimajo (več?).
Ija, pa ga imam - končno. Sploh nisem verjela, da bo še možno, čist po slučaju sem ga vidla...in valda je šel z mano, čeprav ga nimam kam dat zdej (mam čist boge nohte ).