one night stand :(

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

jullia_ napisal/-a:
[vanessa] napisal/-a:jullia_ sama si napisala - taki dogodki da bi blo vedno vse lepo in prou so redki, tko da zakaj dajat zdej ljudem minus in rečt da nimajo pohvale verdnega spolnega življenja (že to da obsojaš njihovo življenje je malo zgrešeno) kr so nehote koga prizadeli? Sami so si krivi, sej so dovolj stari da vejo v kaj se spuščajo.. Če pa ostanejo na koncu prizadeti je ena izkušnja več in nauk njihove zgodbe je da ONS ni za njih.
Za moje pojme je "good for him" v primeru da si hoče človek zadovoljit potrebe in za to dobi primerno žensko.. Ne glede na scene k jih potem ona nrdi!

Pa saj to, da obsojam igranje s tujimi čustvi, še ne pomeni, da hodim okrog in ljudem žugam :)
Sama pri sebi si pa menda lahko mislim, kar si hočem, a ni res? In mislim si, da je to, da se človek spušča v seks brez misli na posledice (fizične ali psihične) narobe.
Saj vem, da življenje ni pravljica, da vsi delamo napake in se iz njih učimo, še vedno pa to ni obnašanje, ki bi mu ploskala.

Ti si mal narobe razlagaš ONS. Bistvo v ONS je ravno v tem, brez obveznosti, brez čustev, brez nič, kar pomeni da preteklost od človeka se te ne tiče. Vsak naj poskrbi zase
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

ONS si razlagam kot seksualno razmerje, ki traja eno noč. Če grem v nočni lokal in zapnem prvega tipa za šankom, je to ONS. Če isto naredim s kolegom, ki ga poznam že 5 let, je to zame še vedno ONS.

Razlika je v tem, da v prvem primeru o človeku ne vem nič in me tudi nič ne zanima. V drugem primeru pa poznam ozadje in o takšnih primerih sem govorila. Da točno veš, da se ne bo dobro končalo, pa se še vedno zapleteš.
In besede "kriv" jaz nisem omenila, vpletli ste jo drugi. Zame vprašanje krivde tukaj sploh ni pomembno. Gre zgolj za to, da se mi zdi neumno zapletat v nevemkakšno dramo zaradi seksa.

Saj iz objektivnega vidika je stvar jasna. Človek, ki se spusti v ONS zaradi seksa samega, ni kriv za posledice, ki jih to pusti na drugih. On osebno ni nikogar prizadel. Krivi so drugi.
Ampak po mojih osebnih moralnih načelih pa ni OK seksat z nekom, ki je v zvezi. Popolnoma se zavedam, da bi ta vezana oseba prej ali slej našla nekoga drugega in z njim varala. Še vedno pa to obsojam.
Ne trdim, da je človek, s katerim varaš, kriv za razpad tvoje zveze. Kriv si sam, ker si ti varal. Ni mi pa to všeč. To je vse.
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

ja samo prej nisi nikjer omenla da se gre za prijatelja al osebno ka poznaš 5 let. To je itak neki drugega, sam še vedno je povdarek na besedi ONS in če se ljudje ki te besedne zveze ne razumejo nimajo kaj spuščat v take stvari.

se mi pa zdi povsme razumljivo naše sklepanje da če rečeš da tip nima pohvale vredne preteklosti z ONS, ga nekako obtožiš. Ker če se ti ne bi zdeu kriv, ne bi mela nič čez nejgovo preteklostjo, ampak bi ti blo vseeno al je skoču v postlo z eno k ma tipa/moža al z uno k ve kaj pomeni ONS.
clarra
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a clarra »

Jaz ne štekam, zakaj večina vedno moralizira... Jaz te razumem- tudi jaz sem enkrat izvedla to, pa me je potem mal žrlo, ko je bil tip brezbrižen.... Pa nisem takrat želela nič več od njega (nobene veze al pa kaj), ampak sem si mislila približno tako, kot si se zabavno izrazila- sej nisva kart špilala :D . Mi gre pa mal na živce da še vedno uporabljate izraz kurba- sploh ženske!
Odgovori