Jochie napisal/-a:
to tut moja žena misli....pa isto na mojih plečih živi kot ti na plečih svojega nečrnca...![]()
![]()
Ja to si pol ti kriv, ce si jo tko razvadu

Jochie napisal/-a:CaliLove* napisal/-a:Verjetno vas je vecina tukaj se neporocenih, tko da vam je to bolj tezko dojemljivo, ampak ko si porocen, je "moj" in "tvoj" denar "najin".
to tut moja žena misli....pa isto na mojih plečih živi kot ti na plečih svojega nečrnca...![]()
![]()
CaliLove* napisal/-a:Se pravi tudi racune placujeta vsak toliko, kolikor porabi? Hrano kupujeta vsak zase? Tisti ki vec zasluzi, gre na boljsi dopust in za dlje casa, tisti, ki manj zasluzi, gre za manj casa? Ce nekdo od vaju ima denar, drugi pa je takrat brez, si prvi privosci npr. izlet/savno/kino (karkoli pac pocneta za zabavo), drugi pa ostane doma?
Kakorkoli, to je ze vse skupaj off topic in nima veze s temo.
punkie_ napisal/-a:CaliLove* napisal/-a:Se pravi tudi racune placujeta vsak toliko, kolikor porabi? Hrano kupujeta vsak zase? Tisti ki vec zasluzi, gre na boljsi dopust in za dlje casa, tisti, ki manj zasluzi, gre za manj casa? Ce nekdo od vaju ima denar, drugi pa je takrat brez, si prvi privosci npr. izlet/savno/kino (karkoli pac pocneta za zabavo), drugi pa ostane doma?
Kakorkoli, to je ze vse skupaj off topic in nima veze s temo.
glej, narobe si razumela, ali pa se delaš norca (morda zato, da bi upravičila razmerje v vajinem odnosu?), ne vem... normalno da stvari počneva skupaj... kupovanje, izleti, dopust.... ampak stroške imava razdeljene 50:50. in če meni zmanjka, mi on posodi oz. plača, nasleednjič pa jaz. ampak na koncu meseca je računica približno 50:50, k temu stremiva in to se nama zdi ok in fer.