Moja nenavadna ljubezenska zgodba

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Jochie napisal/-a:
to tut moja žena misli....pa isto na mojih plečih živi kot ti na plečih svojega nečrnca... :roll: :roll: :roll:

Ja to si pol ti kriv, ce si jo tko razvadu :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

očitno je tvoj tebe tudi, da govoriš o "najinem" denarju pa še poročena nista... :D :D :D
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

SVA porocena.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ups, sorry....

pa si mu razložila, da je to vajin denar ali se je sam tako izrazil? :D :D :D
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Imava skupni bancni racun, do katerega imava oba dostop :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

verjetno ima še kje kakšen račun, za katerega ti ne veš! :wink:
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja verjetno, na katerega mu priteka denar od sluzbe, za katero tudi ne vem :)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ok, saj če mata tako naštiman, je to vajina stvar...da se tudi naštimat, da denar od službe priteka ne več računov...kakorkoli...ne ga na kant spravit! :D :D :D
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

Jochie napisal/-a:
CaliLove* napisal/-a:Verjetno vas je vecina tukaj se neporocenih, tko da vam je to bolj tezko dojemljivo, ampak ko si porocen, je "moj" in "tvoj" denar "najin".

to tut moja žena misli....pa isto na mojih plečih živi kot ti na plečih svojega nečrnca... :roll: :roll: :roll:

ja jz sm tud pomislila na to kako je fino da bi jz zaslužila 0 EUR in moj dragi npr. 5000 EUR in bi potem lahko rekla da je to najin denar... :D :D :D Meni bi se sicr zdelo fino, ampak za dragega pa nisem prepričana.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

nisem poročena in se tudi ne mislim, živim pa s fantom, in mi na kraj pameti ne pade, da bi govorila o najinem denarju. imava različne potrebe in različne dohodke, in si vsak privošči toliko, kolikor mu njegov osebni bančni račun dovoljuje. če mu kdaj zmanjka, me vpraša, če imam za posodit, in mi vrne. in obratno.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Se pravi tudi racune placujeta vsak toliko, kolikor porabi? Hrano kupujeta vsak zase? Tisti ki vec zasluzi, gre na boljsi dopust in za dlje casa, tisti, ki manj zasluzi, gre za manj casa? Ce nekdo od vaju ima denar, drugi pa je takrat brez, si prvi privosci npr. izlet/savno/kino (karkoli pac pocneta za zabavo), drugi pa ostane doma?
Kakorkoli, to je ze vse skupaj off topic in nima veze s temo.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Epic battle, coming soon......
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

CaliLove* napisal/-a:Se pravi tudi racune placujeta vsak toliko, kolikor porabi? Hrano kupujeta vsak zase? Tisti ki vec zasluzi, gre na boljsi dopust in za dlje casa, tisti, ki manj zasluzi, gre za manj casa? Ce nekdo od vaju ima denar, drugi pa je takrat brez, si prvi privosci npr. izlet/savno/kino (karkoli pac pocneta za zabavo), drugi pa ostane doma?

glej, narobe si razumela, ali pa se delaš norca (morda zato, da bi upravičila razmerje v vajinem odnosu?), ne vem... normalno da stvari počneva skupaj... kupovanje, izleti, dopust.... ampak stroške imava razdeljene 50:50. in če meni zmanjka, mi on posodi oz. plača, nasleednjič pa jaz. ampak na koncu meseca je računica približno 50:50, k temu stremiva in to se nama zdi ok in fer.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

punkie_ napisal/-a:
CaliLove* napisal/-a:Se pravi tudi racune placujeta vsak toliko, kolikor porabi? Hrano kupujeta vsak zase? Tisti ki vec zasluzi, gre na boljsi dopust in za dlje casa, tisti, ki manj zasluzi, gre za manj casa? Ce nekdo od vaju ima denar, drugi pa je takrat brez, si prvi privosci npr. izlet/savno/kino (karkoli pac pocneta za zabavo), drugi pa ostane doma?

glej, narobe si razumela, ali pa se delaš norca (morda zato, da bi upravičila razmerje v vajinem odnosu?), ne vem... normalno da stvari počneva skupaj... kupovanje, izleti, dopust.... ampak stroške imava razdeljene 50:50. in če meni zmanjka, mi on posodi oz. plača, nasleednjič pa jaz. ampak na koncu meseca je računica približno 50:50, k temu stremiva in to se nama zdi ok in fer.

to pomen, da mata skupej denar ... in nic drugega. vse, kar si loceno privoscita, je verjtno kaksna kavica s kolegicami in nove obleke zate ter pivo s prijatelji in neka nove tehnoloska igracka zanj ...

midva imava denar skupaj, isti bancni racun in vsak svojo kartico. s tem da jaz tudi zasluzim, ni samo on vir. pa ceprav imava skupaj denar, grem kdaj sama na morje, na kavo s prijateljico, v kino z mami, si kupim nove hlace ... pac dvignem ,zapravim ... in nikol ne recem, da za te stvari sem pa zapravla MOJ denar. ce je pa najin. tko da mata vidva tudi denar skupaj, ce vsak da pol. a ni to logicno?
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ne vem, kaj je teb logično al kaj ti ni, samo hotla sem rečt, da si vse stroške, ki se tičejo najinega skupnega bivanja in življenja, deliva. nimava skupnih kartic ipd, ko zmanjka, si pomagava, ampak nama ni samoumevno, da bom zdaj jaz vzela njegov denar iz sefa, ampak ga vprašam, če mi posodi.
Odgovori