Kiwy napisal/-a:
in to je spet tisto... sta FF, pri tem on v njej vidi kurbico tip je pa kaj? car? ahh... če sta samo FF v tem ni nič slabega, saj oba vesta pri čem sta, zato ne vem, zakaj bi se punca morala počutit manjvredno?
no, ti mogoče si res še premlada (19let), da bi bila sposobna in si želela nekega odnosa s tipom. najbrž tudi še veze nisi imela.
govorim za tiste ženske, ki se zaljubijo in teh je 90%.. tipov pa 10%.
jaz ko sem se s kakim takim tipom pogovarjala o njegovih f** frendicah, mi je rekel, da on je ženski povedal kako in kaj, in da če njej tako paše.... in da ženska je toliko vredna, kot se sama ceni.
Večinoma so to tudi tipi, ki končajo neko vezo in hočejo prebolevat tako, da natepavajo drugo in jo še čustveno zlomijo.
Če rečeš NE, NISEM ZA TAK ODNOS, se lahko izogneš precej psihološkim problemom (ne razumeš kaj je narobe s tabo, da te ni hotel za punco, drugo pa, počutiš se manjvredno, dobro samo za f**, dobiš komplekse, to ponavljaš) in tako si odpreš pot, da ti pride v lajf en tip, ki si ga ne dobiš preko fuka, ker to itak ni možno. Mogoče se celo ta jebač premisli in spremeni svoj odnos in želje, ko vidi, da punca ni kar tako. Če pa je grozno razočaran, potem bo iskal naprej eno fukačico.
p.s. poznam enega, ki je zavrnil 2 f** frendici, ko sta hoteli več, potem si je dobil punco, ki pa ga je za njegovim hrbtom varala z njegovim najboljšim kolegom. vse se vrača. očitno tipi ne znajo dobro presojati.