joj upam da ni kera men pred cetrtkom poslala ker moj naslov se ni obstajal (ni blo mojga priimka na nabiralniku napisanga ker sm na novo preseljena k fantu =) sm cist pozabla
kdaj bomo pa slikce daril dale gor?! a po praznikih? =)
Libido. napisal/-a:zakon. samo poštnina je verjetno kar visoka?
Jah, odvisno kam pošiljaš, jaz sem plačala okol 5€ pa sem dala prednostno, z letalom, da dobi v ene 3 dneh. ushergirl je pa poslala v Rusijo pa je dala 11€ al neki tazga (sicer po pomoti poštarce , drugač je mal več).
je pa še vedno nimam darila,
iz nicka oz. iz postov se ne da nč razbrat kaj bi blo zanjo,
sama sem brez idej,
verjetn bom šla dons čez par štacun, pa upam d najdm kej luštnga...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared, and she didn't say where she was going
Ja jaz sem danes dobila darilo,mogoče ga bi morala dobiti že kakšen dan prej ker mam na svoji pošti zmenjeno da mi pošiljajo pošto na drug naslov.Se mi dozdeva katera mi ga je poslala,dozdeva se mi pa zart tega ker je malo preveč povedala o darilo na forumu,darilo ko sem ga odprla sem bla mal presenečena ker nisem vajena takih daril,na pogled je luštno darilo,sam vsebina mi ni ravno všeč-mogoče ker nisem vajena takih daril,pa brez zamere tisti avtorici ki ga je poslala,verjamem da je zafrkneno izbrati darilo se sama sem mela problem,ampak pravijo da ni važno kakšno je darilo važno je da blo s trudom izbrano,hvala avtorici.
Ja jaz tudi nimam se cisto dokoncno zbranega darila, ker iz postov moje obdarovanke ne moram ravno nekaj izvedeti kaj ji je vsec. Neko okvirno idejo ze imam, pa bom v parih dnevih poslala in js iskreno upam, da ji bo vsec!
ze od samega zacetka sledim temi. letos se je nism udelezila, prihodnje se bom pa 100%! mi pa ni fajn brat, ko nekdo napise, da mu vsebina ni vsec - da ni vajen takih daril. ne vem no lahka vsaj povete, da je darilce simpatično, sicer ni tako kakrsnega je clovek vajen, ampak vazen je namen. ne mors v enem dahu napisat, da ti darilo ni vsec, v drugem pa, da je namen pomemben. bodi tiho in reci hvala!
Čas je vrednota, ne mineva, temveč ga uporabljamo.
anoyel napisal/-a:ze od samega zacetka sledim temi. letos se je nism udelezila, prihodnje se bom pa 100%! mi pa ni fajn brat, ko nekdo napise, da mu vsebina ni vsec - da ni vajen takih daril. ne vem no lahka vsaj povete, da je darilce simpatično, sicer ni tako kakrsnega je clovek vajen, ampak vazen je namen. ne mors v enem dahu napisat, da ti darilo ni vsec, v drugem pa, da je namen pomemben. bodi tiho in reci hvala!
Sam res no. Itak pa ne morte prčakvat da vas bo tisti ki vam pošlje darilo 100% zadel in vedel kaj vam je všeč.
Tuki je važen predvsem namen, pač neka mala pozornost. Jst bi bla vesela že sam da bi dobila. Ne morš pol tuki pisat: darilo mi ni všeč .
Sej to je ubistvu bonton a ne.
Ja no, to je tudi mene zmotilo. Kolikor sem razumela to je obdarovanje z malimi pozornostmi, važen je namen.
Ne vem no, taka pisanja, da "darilo mi ni všeč" pokvarijo smisel tega cosmo-obdarovanja. Kakorkoli že, komaj čakam, da dobim darilce. Jaz mojega danes odpošljem
Meni je mal smotano, ker pišete skor točno uro in datum, ko ste oddale paketek. Ker pol obdarovanka že iz tega lahko sklepa, kdo ji je poslal. Aja, pa ne se žalostit, če se takoj ne komentira darilc... Jaz sem recimo v LJ ta vikend, tako da tudi če je moje darilce že prispelo, ga ne morem odpret in pokomentirat. Pa ziher je še kakšna punca (ali fant, da ne bo zamer ) na istem.