Miss Universe [ZT]
men ni vsec ta k je zmagala... sploh ne... aneta mi v zivo zgleda velik bol kot na tv... nogica je pa itak cool...
no men se je zdel pa cel stajling polom- vizazisti, frizerji in obleke... brez zamer, ampak groza... se najbol mi je v oci padu make-up, k mi je bil cist mim... pol pa frizura... joooj...
in ja, ta k je zmagala ma tud men prevec konjsko postavo... nit za miss mi ni, nit za neko manekenko...
no, polono bas sm pa tud jz spoznala, in je res simpaticna, fajn in prjazna punca... in taka prizemljena... skratka, super je..
no men se je zdel pa cel stajling polom- vizazisti, frizerji in obleke... brez zamer, ampak groza... se najbol mi je v oci padu make-up, k mi je bil cist mim... pol pa frizura... joooj...
in ja, ta k je zmagala ma tud men prevec konjsko postavo... nit za miss mi ni, nit za neko manekenko...
no, polono bas sm pa tud jz spoznala, in je res simpaticna, fajn in prjazna punca... in taka prizemljena... skratka, super je..
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Pinoza ma obupen vrat... Glava pa kt, da ne bi spadala k telesu. Zdele sm gledala une slikce in mi res tist kratek, skupi zbit vrat ne gre iz glave. Pa preveč ''omarasto'' postavo ma.
Drgač mi je bla Jasmina všeč, moji babi pa Lea najbl
Drgač mi je bla Jasmina všeč, moji babi pa Lea najbl

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Bolj ko gledam to Nataso, manj mi je vsec..obraz..no, ni nic posebnega..taka girl next door..postavo ma bolj slabo (za miss)..sicer pa kaj ma to na sebi?!
http://web1.e-fotoportal.com/photos/200 ... 8149-m.jpg
O moj bog..forma, material

smotkA napisal/-a:Pinoza ma obupen vrat... Glava pa kt, da ne bi spadala k telesu. Zdele sm gledala une slikce in mi res tist kratek, skupi zbit vrat ne gre iz glave. Pa preveč ''omarasto'' postavo ma.
Men je bla že za miss grozna, pa tut zdej mi je nikakva...čist mim res.
Še najboljša mi je Iris Mulej..pa recimo Remarjeva tut ni tok napačna...Polona Baš je simpa, sam nč posebnega....Dalila mi je pa grozna...tak čefuriš fris...pa kr en fancy wannabe... :unknown:
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem tudi malo pokukala na tv,ko je bil ta izbor in moram rečt,da so v kopalkah,ko so punce odhajale,vse več ali manj zgledale obupne,vse celulitične riti,pa ponavadi,prav nič čvrste.Glede na to da je bil to izbor za miss,ne verjamem,da so take tudi v resnici,ampak da je bila grozna osvetljava in napačno postavljena kamera.To sem že dostikrat opazila pri takih izborih,da se trudijo punce narest čim grše,potem jih pa še oblečejo,da ne rečem kako in jim ne naredijo frizur,pa je tak rezultat.
Sam tale Pinoza je res čudna.
Nogica,ti si pa luštna kakor sem videla po slikah,samo frizuro bi mogla imet bolj glamurozno,pa bi zmagala.
Jasmina Novak je pa ful srčkana,samo ji ne pašejo spuščeni lasje,bi si jih tudi mogla kako drugače uredit.
Tko,mnenje od poznavalca
Sam tale Pinoza je res čudna.
Nogica,ti si pa luštna kakor sem videla po slikah,samo frizuro bi mogla imet bolj glamurozno,pa bi zmagala.

Jasmina Novak je pa ful srčkana,samo ji ne pašejo spuščeni lasje,bi si jih tudi mogla kako drugače uredit.
Tko,mnenje od poznavalca

bunnyka napisal/-a:Bolj ko gledam to Nataso, manj mi je vsec..obraz..no, ni nic posebnega..taka girl next door..postavo ma bolj slabo (za miss)..sicer pa kaj ma to na sebi?!
se podpišem.. men tut ni ušeč..

Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
Ljubljančanka napisal/-a:Jaz sem tudi malo pokukala na tv,ko je bil ta izbor in moram rečt,da so v kopalkah,ko so punce odhajale,vse več ali manj zgledale obupne,vse celulitične riti,pa ponavadi,prav nič čvrste.Glede na to da je bil to izbor za miss,ne verjamem,da so take tudi v resnici,ampak da je bila grozna osvetljava in napačno postavljena kamera.To sem že dostikrat opazila pri takih izborih,da se trudijo punce narest čim grše,potem jih pa še oblečejo,da ne rečem kako in jim ne naredijo frizur,pa je tak rezultat...
To sem tudi jaz opazla...

^^Ni res. Lahko, da so bli reflektorji taki, da so nardili take noge, al ste pa samo določene punce gledale ... Tuki dam samo en primer punce, z lepimi nogami, brez celulita (Sam je slikca mal slabše kvalitete): klik
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
to make us proud.
No okej, to sm dala sam primer, da ni treba vseh punc metat v isti koš
Drgač pa kr opravljite, men je zanimivo brat
Eh, kaj smo pa lahko nardile glede tega- nič. Smo jih celo obdržale. Obleke na koncu so ble še bolj grozne. Jst raje ne gledam slik zadnjega izhoda, ker se samo za glavo primem, ko vidim kašne obleke so ble

Blondie napisal/-a:Samo kopalke pa so res ble grozne...
Eh, kaj smo pa lahko nardile glede tega- nič. Smo jih celo obdržale. Obleke na koncu so ble še bolj grozne. Jst raje ne gledam slik zadnjega izhoda, ker se samo za glavo primem, ko vidim kašne obleke so ble

Zadnjič spremenil nogica, dne 19. Feb. 2006 22:38, skupaj popravljeno 1 krat.
you've gotta try a little bit harder.
to make us proud.
to make us proud.
Ok no, to je pa že čist 2 much. Skoz smo od vsepovsod poslušali kok so tele misice preveč umetne, natrenirane in polišpane, ko pa končno eno naravno in kar lepo dubimo je pa spet vse narobe. Je vsaj realna ženska, take smo vse. Lepo prosm, kira punca ma pa čs in denar hodit po raznih masažah, special telovadbah da ne bo mela celulita. Une k ga pa naravno nimajo(a sploh to je??!) pa tud ne spadajo na tekmovanja. Haloo, razglasi naj se najlepša med enakimi, ne pa najlepša med neenakimi. Sicer pa, a ni pr miss pomembna bolj faca in obnašanje ko pa postava. Jst sm čist za to!
No, pa zaljubljeno valentinovo vam vsem želim
No, pa zaljubljeno valentinovo vam vsem želim

-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
postava je res obup
sam od vseh mi je bla pa v faco najbl všeč. Vse so se mi zdele tko čudn zvite...verjetno zaradi frizur(kr večina je mela obupne frizure, ko jim sploh niso pasale 

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp