prepoved kajenja tudi v Sloveniji?

Vse o politiki od svetovne do domače
Zaklenjeno

Ali ste za prepoved kajenja?

da
239
69%
ne
107
31%

Skupaj glasov: 346

*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jemina napisal/-a:Zakon naj bi zasčitul kelnarje? :roll:

Kdo bo ap azščitil delavce v smrdljiv tovarnah, kjer je tisti smrad veliko bolj strupen kot cigaretni dim :roll:

bingo! vse naj prepovejo; telefone, avte, vse vse vse... :?

Ker ne maram da me eni brezveznjaki zastrupljajo.

zame si ti brezveznjak!!
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Ah dejte bit mal na nivoju punce no :roll:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

zakaj ste me zdej napadle in se začele razburjat? ideja ni zrasla na moej zelniku, sem jo že večkrat zasledila v medijih in moram povedat, da se mi zdi kar smiselna. ok, v mojem kafiču sicer ne, ker bi potem vsi kelnarji v kadilsko sobo na čik pavze hodili :) sicer pa je eden od ciljev tega zakona zaščititi natakarje, ki so celoten delovni čas izpostavljeni dimu.

pa še osebne replike: purple &jemina, samo zato, ker ti očitno od zdaj naprej ne bodo pustili drugih giftat s svojo razvado, to še ne pomeni, da si ti kaj manj. pomeni samo, da drugi niso nič manj.

jemina, po tej logiki bi moralo biti vse dovoljeno, ker ne moreš vsega prepovedat. azbestna izolacija, avtomobili s prevelikimi dozami izpušnih plinov, sežiganje gum na dvorišču,... a ni bolje narest vsaj enega malega koraka naprej, kot pa konstantno stagnirat?
MissRap
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MissRap »

jullia napisal/-a:zakaj ste me zdej napadle in se začele razburjat? ideja ni zrasla na moej zelniku, sem jo že večkrat zasledila v medijih in moram povedat, da se mi zdi kar smiselna. ok, v mojem kafiču sicer ne, ker bi potem vsi kelnarji v kadilsko sobo na čik pavze hodili :) sicer pa je eden od ciljev tega zakona zaščititi natakarje, ki so celoten delovni čas izpostavljeni dimu.

pa še osebne replike: purple &jemina, samo zato, ker ti očitno od zdaj naprej ne bodo pustili drugih giftat s svojo razvado, to še ne pomeni, da si ti kaj manj. pomeni samo, da drugi niso nič manj.

jemina, po tej logiki bi moralo biti vse dovoljeno, ker ne moreš vsega prepovedat. azbestna izolacija, avtomobili s prevelikimi dozami izpušnih plinov, sežiganje gum na dvorišču,... a ni bolje narest vsaj enega malega koraka naprej, kot pa konstantno stagnirat?

Dobro si povedala. :)
LP
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Re: prepoved kajenja tudi v Sloveniji?

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

*Ancy* napisal/-a:js mislm da tisti k kadijo bodo itak še naprej kadil..

ja ni nujno, veš. veliko ljudi kadi zato ker morajo nekaj držat v roki ko so v lokalu, vsaj ljudje ki jih poznam. kolegica je rekla da bo 100% nehala če to uvedejo. pa da vidimo :wink:
to infinity and beyond!
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Re: prepoved kajenja tudi v Sloveniji?

punchka napisal/-a:
*Ancy* napisal/-a:js mislm da tisti k kadijo bodo itak še naprej kadil..

ja ni nujno, veš. veliko ljudi kadi zato ker morajo nekaj držat v roki ko so v lokalu, vsaj ljudje ki jih poznam. kolegica je rekla da bo 100% nehala če to uvedejo. pa da vidimo :wink:

To sm tud jst rekla. Pa nehala kadit na kofetu. zdej kadim pred faksom :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
šejla
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a šejla »

Ma sej ne bo po moje tko hudo. Lahk bomo kadil v lokalih,sam morjo bit res čist ločeni prostori. Ne pa tko kot je zej pr večini lokalov. Js bom zihr še kje najdla kakšn kotiček da si bom enga pržgala. :D
Druge ste pač kao "pridne punce" k ne kadite,sam mate pa ziher kakšno drugo slabo razvado,k je mi kadilci nimamo. Zato brez poniževanja kadilcev :!:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

MissRap napisal/-a:Ampak v tovarnah mora nekdo delat in pač prenašat dim,kelnarji se pa dimu lahko s tem zakonom izognejo.
Al ti bi zakon uvedla,ki bi prepovedal dimnikom kadit?LOL
LP

sj v lokalu tudi more nekdo delat.

In kaj bi rada povedala z zadnjim stavkom, kje je tvoj point :?:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:rofl: :rofl:

a ti jst povem..brezpomnski post ..svašta:lach:

šejla...prepoved bo taka, da se nikjer ne bo smelo kadit na javnem mesu..zdej pa nevem kaj točno vse smatrajo podtem, vem pa da v lokalu en bo kotička za kadilce, ampak se pač ne bo smelo kadit...
res pa je da bio kar dost lokalov, sploh tistih manjših, šlo u cugrunt :?
jst še zmerm mislm, d ato ni prov...sicer se ne obremenjujem, ampak lahko bi drugače rešil...sploh pa na tak način, da nebi noben trpel in da nebi skos gledal po drugih državah kaj majo :? k da se ne morjo sami zmislt nečesa novega in drugačnega od drugih....
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Purple v Sloveniji smo :? ...men je ta prepoved kajenja tko, kot da bi lahko v gostilni dubla samo vegeterjansko hrano :gruebel: . sam, če je prepoved na javnem mestu, pol si čika ne bom smela pržgat niti sredi kongresnega...al kako..ker to je tudi javno mesto :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Če me spomin ne vara majo isto prepoved tud u Italiji :gruebel:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

odkrila si ameriko :lach:

jp, italijani majo že ene par let tole sprejet...pa baje se kr držijo...in če čik vržeš na tla plačaš kazen baje...
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Podoben odlok bo s februarjem prihodnje leto začel veljati v celotni Franciji. Francoska vlada je namreč v četrtek objavila odlok o prepovedi kajenja v javnih prostorih, ki bo v veljavo stopil 1. februarja 2007. Restavracije, klubi, bari in kavarne pa bodo imeli do 1. januarja 2008 čas za izpolnitev novih predpisov. Francija z novim odlokom sledi zgledu Irske, ki je že leta 2004 uvedla popolno prepoved kajenja v javnih prostorih, ter Italije, Švedske, Velike Britanije in Španije, ki so prav tako že sprejele tovrstne ukrepe. (STA)

A tole z Ameriko leti name? :)

In ja mene so italijani že skor nesl vn iz lokala k sm ppozabla na zakon.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:ja: :lach:
uf..sam pa nism vedla, da ma že tolk držav sprejet tale zakon..za irsko in italijo ja..ampak za ostale pa ne :?
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

No pol pa ne mečte kr na slepo vn podatkov. :wink: da nau še kdo kej odkriu
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
Zaklenjeno