Fant je skoraj 2 leti mlajsi od mene. Me ne moti. V srecni vezi sva ze vec kot 4 leta. Vse je odvisno od cloveka, kako razmislja. Lahko je 10 let starejsi, pa ce nima v glavi vse tako kot je treba , nastane problem.Zdi se mi , da ima veliko zensk mlajse moske.In to ni nic narobe.
moj je 1 mesec mlajši od mene. Sicer pa sem v OŠ mela sošolko in je hodila s 25-letnim fantom, ona je bila tedaj stara 13 let. In sta bila skupaj 1 leto, potem pa je tak bilo konec oš, pa ne vem če sta še dalje bila skupaj. Tega pa nisem nikoli odobravala Aja pa baje naj v tem enem letu nebi imela spolnih odnosov
midva sva pa enak stara. no ok, on je pol leta starejši drugač pa... sm bla s starejšim tipom in z mlajšim (2 leti) pa... s starejšim je ql, mlajši pa... ne vem, mene je mal motil. pa ne sama razlika v letih, ampak ker se je ta razlika čutla. sej če se ne, če je tip dost zrel za svoja leta je najbrž ql.
Midva sva isti letnik. on je celo 1 teden mlajši od mene. je pa res, da se on obnaša bolj odraslo in resno jaz pa še bolj otročje in se vse lepo pogliha.