Kdo plačuje?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

no angel napisal/-a:Npr. zadnjič enkrat smo šli js, moja kolegica (ki je njegova punca) in on na pijačo, pa prnese račun in sma se midve obe ponudle da boma plačale, pa pač js sm vztrajala da bom js,
ona pa da bo ona in sma se neki pričkale tam ktera bo plačala, on pa sam gledal in se smejal!

ta primer pa res ničesar ne pove... al sm pa jz čudna :)
In kaj naj bi on tuki, če sta se že vidve prepirali o tem, katera bo plačala?? Se začel še on prepirat?
Men je ta situacija res najbolj bedna na svetu, ko vsi težijo in mahajo s tistimi bankovci, pa tlačijo drug drugmu v žep tistih par evrov... :roll:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

...
Zadnjič spremenil no angel, dne 25. Jan. 2008 15:46, skupaj popravljeno 2 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
KittyKiss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a KittyKiss »

Jz pa ne razumem tistih, ki ne prenesejo "zastonjkarjev" obenem pa vseeno vedno plačajo :D Pač se ne ponudit, da boš plačala , zvleč tiste 3eur zase al kok in dj na mizo in je.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Mnja, js se ponudm, vedno in pousod, rečem enkrat, dvakrat in če vidm, da ne bom mogla plačat drgač, kda skočm kelnarju u naročje in mu zažokam dnar u un tošl, pol pač rečem hvala in to je to :wink: . U nasprotnem primeru se loh pr moških kolegih na usakmu kofetu skregam. Do tega mi pa ni.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

no angel kak se pa ta tvoja kolegica in njen tip sporazumeta glede placila k sta sama? Ne mi rect, da ona zmer use placuje, on se pa slepa zram in da ga se kr prenasa...
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Ja kaj veš kako mata zmenjeno, mogoče ona pijače plačuje on pa plača ko gresta jest al pa kaj. To nemoreš zdaj vedet da vedno ona plača.
I laugh at gilded butterflies.
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

ja js tud ne maram teh zastonjkarjev. mam enega "kolega", ki se ti pusti naokrog prevažat z avtom, potem mu moraš pa še pijačo častit. samo jaz nisem tiho kar se tega tiče, sem mu enkrat zafrkljivo mal namignila, kaj si mislim o njem (in s tem izrazila mnenje vseh, ki smo takrat sedeli skupaj v lokalu), pa je dečko kar hitro potegnil denarnico ven :D to moraš sam znat s takimi :cool:

drugače v zvezi je pa jasno, da enkrat plača eden, drugič drugi. tako kot se ne počutim ok, če gremo s kolegicami na pijačo in vedno plačuje ista, se tudi ne počutim ok, če mi vse plača tip. ne vem, meni je to čisto logično :P
to infinity and beyond!
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

KittyKiss napisal/-a:Jz pa ne razumem tistih, ki ne prenesejo "zastonjkarjev" obenem pa vseeno vedno plačajo :D Pač se ne ponudit, da boš plačala , zvleč tiste 3eur zase al kok in dj na mizo in je.

tega tud jst nikol nisem razumela.Pač so bli dnevi ko nisem emla za kavo, pa je pač eno uro vztrajala na telefonu, da bo ona dala.Ok, bom jst naslednjič.Pa popoldne sem bla še isto brez dnarja pa spet isto.Potem dobim dnar, hočem dat za pijčo-tud povabm, pa ona na skrivaj že plača.In čez en mesec se spreva zarad ene čist tretje stvari, na kar mi zmeče v fris vse kafe.Ej mala, nobe n te ni prosu da na skirvaj plačuješ!komot bi lahko zravnale na 50:50, sam če hoče pa skrivaj takoj plačvat pa prov.Nisem jst kriva tega. :roll:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

KittyKiss napisal/-a:Jz pa ne razumem tistih, ki ne prenesejo "zastonjkarjev" obenem pa vseeno vedno plačajo :D Pač se ne ponudit, da boš plačala , zvleč tiste 3eur zase al kok in dj na mizo in je.

To tut men ni jasno.. js z veseljem sprejmem ko mi kdo plača pijačo, lih tako kot js tut sama kdaj plačam, ko smo pri denarju..
plačam pa takim, za katere mi denarja ni žal dat, da se pol doma ne sprašujem zakaj oni niso dnarja ponudl itd.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

...
Zadnjič spremenil no angel, dne 25. Jan. 2008 15:47, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ah midva pa en komplicirava. enkrat ko mava oba dava vsak za svoje. ko jest nimam mi da on za kavo, ko on nima mu dam jest.. itak gremo s folkam dvakrat na dan na kofe, pa tok dolg sva že skupi, da mava nekak skupne finance.. pa nikol si ne mečeva čez. je kdaj tko da jest nimam po en mesc za kofe pa za čike.. pa kadim njegove, pa za kofi mi da.. pol k je meu pa on faks, pa sm jest še delala sm pa jest dajala.. ma ni panike sploh.

k gremo pa vn.. smo pa ponavad ene trije in pol po rundah pijemo..če jih več po rundah pije je pa pol ponavad tko da so osebki, ki naročijo tri vodke in redbul, ko ti plačaš, ko so oni na vrsti morajo pa čudežno it nekam za eno drugo mizo do enga druzga folka al pa dam :roll: no sam take pa že vsi poznamo..
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

no angel napisal/-a:
bouhica napisal/-a:no angel kak se pa ta tvoja kolegica in njen tip sporazumeta glede placila k sta sama? Ne mi rect, da ona zmer use placuje, on se pa slepa zram in da ga se kr prenasa...

Ej to pa ne vem kak mata ... ampak je tud ona včeri rekla da je opazla da ko pride račun, on sam v luft gleda in kot da se njega nč ne tiče, kdo bo plačal.

Roberta R., js se tud ne sprašujem zakaj mi kter ni dnarja ponudu če sm js častla ker če se pač ponudim da bom plačala, pač plačam vsem in niti ne bi sprejela, da bi mi kdo denar ponujal. Ampak zdi se mi pa res bedno pol da nekteri tak izkoriščajo to - če se že gremo to foro da vsak enkrat rundo plača in ne plačujemo vsak za sebe, res potem ne razumem kak lahk nekdo brez slabe vesti zmeri pije na tuj račun, sam pa kot da se njega račun sploh ne tiče.

ja pol se morte pa zment da vsak eno rundo plača pa se držte tega ane ;) če se pa ne obnese pa kokr je že ena prej povedala, svoj delež na mizo, pa je.. ostalo te pa ne zanima..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Ja pr nama uglavnem skos on plačuje. kr mi gre sicer zlo na živce ker mi izpade tko kukr da bi ga izkoriščala pa ga nočm!!
Zdj sva tko zmenjena da mu vsaj za bencin za avto dam ko km greva, ker druzga enostavn noče vzet :x
Če greva vn jest on plača, če greva na pjačo on plača, še u šopingu mi on vse plača....morm se mu res na hinavca zmuznt do blagajne da lahko plačam sama.
Nočm da bi izpadl da ga izkoriščam...sam on men prav kao da js itq še šolo delam on ma pa že službo in da kermu bo pa drugmu dau če ne men pa nama da se bova fajn mela :)
Je res en velk srčk :love:
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Ja tudi pri nama je tako da sve on plača, kar mi gre res na žiuce. Enkrat mi je dovolil da plačam kosilo, pa še to s težavo in predhodnim dogovorom! Ampak ga bom že navadla da bom večkrat jaz plačala! :twisted:
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Midva sva tud nekak "zmenjena", da da vsakič en... K men res ni, da bi se švercala non-stop.
Odgovori