fant si ga drka ko punca spi

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
((LoL!TA))
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: new york

Neprebrana objava Napisal/-a ((LoL!TA)) »

sicer normalno da to delajo vsi tipi, vseh starosti...pa če mu paše pa naj si ga zdrka...še super da si to upa nardit pred tabo ne pa da bi ti to skrival...pač ko si potreben si potreben in si je zaželel mal zabave in tud če jw to naredo brez tebe ni panike, saj pa valda tud ko te ni zraven to dela...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

:lol: Ja muce so rade čiste a ne?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Je mogla zase poskrbet, če pa mačkona ni blo od nikoder :D
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LitLgrL. »

uf, zanimivo vprašanje. čisto odvisno od cele situacije. jaz sem sigurna da moj Nejc tega ne bi naredil :) ampak, če že moj fant, potem bi mu ali pomagala pri opravilu (lol) ali pa.. zaspala nazaj (če bi bila utrujena) ;)
wanna fuck.. now!. *
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

men bi bilo ful čudno da bi si ga drkal ko jaz spim. to je najino skupno redno opravilo :D torej nevem zakaj bi delal to sam. najbrž bi ga kaj vprašala na to temo - če mu je bolš da se sam, če ne znam tako dobro kot on, če je kaj narobe, zakaj to dela, če se mu premalo posvečam v tej smeri... :cool: sam mislim da moj ne bi kej tazga naredu oz. kadar se meni ne da, da bi mu ga, mu pustim da se sam - to me pa res ne moti.

lp
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

men bi bilo ful čudno da bi si ga drkal ko jaz spim. to je najino skupno redno opravilo :D torej nevem zakaj bi delal to sam. najbrž bi ga kaj vprašala na to temo - če mu je bolš da se sam, če ne znam tako dobro kot on, če je kaj narobe, zakaj to dela, če se mu premalo posvečam v tej smeri... :cool: sam mislim da moj ne bi kej tazga naredu oz. kadar se meni ne da, da bi mu ga, mu pustim da se sam - to me pa res ne moti.

lp
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Jest bi rajš vidla, da me nežno zbudi, pa se skupaj spraviva k stvari :wink:
Anona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Anona »

Kej veliko mu najbrž že ni do nje, če cel večer, ko je ona tam igra igrice, potem si ga pa še sam zdrka. Ne vem, meni bi se to zdelo za mal. Pa ne zato, ker si ga sam zdrka, ampak zato, ker rajš igra igrice, kot da bi njej posvečal pozornost, če je že pri njemu na obisku.
Ni vse zlato, kar se sveti.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Anona napisal/-a:Kej veliko mu najbrž že ni do nje, če cel večer, ko je ona tam igra igrice, potem si ga pa še sam zdrka. Ne vem, meni bi se to zdelo za mal. Pa ne zato, ker si ga sam zdrka, ampak zato, ker rajš igra igrice, kot da bi njej posvečal pozornost, če je že pri njemu na obisku.

Mene je tut to bl zmotilo.. avtorica teme se nč ne javi.. grem stavit da je problem že 100× rešen
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a butterflychek »

Glede na to, da sem ljubosumne narave, bi bila najprej jezna in razočarana.. potem pa bi ga povabila v posteljo in mu povečala užitek. :oops:
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka

Glede na to, da sem ljubosumne narave, bi bila najprej jezna in razočarana.. potem pa bi ga povabila v posteljo in mu povečala užitek. :oops:
Uporabniški avatar
butterflychek
Sramežljivka
Sramežljivka

IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

js bi mu ga z usti lepo zdrkala do konca...
:)
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

js bi mu ga lepo zdrkala do konca:)
Odgovori