fant si ga drka ko punca spi
- ((LoL!TA))
- Sramežljivka
- Kraj: new york
sicer normalno da to delajo vsi tipi, vseh starosti...pa če mu paše pa naj si ga zdrka...še super da si to upa nardit pred tabo ne pa da bi ti to skrival...pač ko si potreben si potreben in si je zaželel mal zabave in tud če jw to naredo brez tebe ni panike, saj pa valda tud ko te ni zraven to dela...
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
men bi bilo ful čudno da bi si ga drkal ko jaz spim. to je najino skupno redno opravilo
torej nevem zakaj bi delal to sam. najbrž bi ga kaj vprašala na to temo - če mu je bolš da se sam, če ne znam tako dobro kot on, če je kaj narobe, zakaj to dela, če se mu premalo posvečam v tej smeri...
sam mislim da moj ne bi kej tazga naredu oz. kadar se meni ne da, da bi mu ga, mu pustim da se sam - to me pa res ne moti.
lp

lp
men bi bilo ful čudno da bi si ga drkal ko jaz spim. to je najino skupno redno opravilo
torej nevem zakaj bi delal to sam. najbrž bi ga kaj vprašala na to temo - če mu je bolš da se sam, če ne znam tako dobro kot on, če je kaj narobe, zakaj to dela, če se mu premalo posvečam v tej smeri...
sam mislim da moj ne bi kej tazga naredu oz. kadar se meni ne da, da bi mu ga, mu pustim da se sam - to me pa res ne moti.
lp

lp
Kej veliko mu najbrž že ni do nje, če cel večer, ko je ona tam igra igrice, potem si ga pa še sam zdrka. Ne vem, meni bi se to zdelo za mal. Pa ne zato, ker si ga sam zdrka, ampak zato, ker rajš igra igrice, kot da bi njej posvečal pozornost, če je že pri njemu na obisku.
Ni vse zlato, kar se sveti.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Anona napisal/-a:Kej veliko mu najbrž že ni do nje, če cel večer, ko je ona tam igra igrice, potem si ga pa še sam zdrka. Ne vem, meni bi se to zdelo za mal. Pa ne zato, ker si ga sam zdrka, ampak zato, ker rajš igra igrice, kot da bi njej posvečal pozornost, če je že pri njemu na obisku.
Mene je tut to bl zmotilo.. avtorica teme se nč ne javi.. grem stavit da je problem že 100× rešen
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- butterflychek
- Sramežljivka
- butterflychek
- Sramežljivka
- butterflychek
- Sramežljivka