ryu10kyu napisal/-a:Meni se zdi med 17-19cm nekje normalna velikost...ali pa morda cm manj no...ostalo so pa potem za moje mnenje neka odstopanja.
Sploh pa da se gre za cm gor ali dol kregati mislim da nima smisla.
Morda psihološko pač nekateri, ko vidi da ima gorjačo med nogama prinese več vzburjenja ali se pa celo ustraši kam ga bo model sploh zbasal. Drugače se da pa tudi z "mezincom" žensko pripeljati do orgazma...tako da zdaj kaj ima dečko med nogama res nima nekega blaznega pomena.
Se mi zdi, da se s tem bolj moški ukvarjajo kakor ženske. Če ji je model v redu in ga ima rada ji bo tudi 12cm zadoščal...si bo pa malo pomagala zdraven in tako naredila, da ji bo kul.
Sicer če sem iskren ne vem kako tili z 12cm sploh seksajo, ker če ima tako majhnega ga lahko noter da....samo ko pa gre nazaj mu pa vsakič ven pade...torej ima dosti omejen repertuar gibanja....malo trza in to je to.

se strinjam z vsem, samo z zadnjim delom ne.
kukr je znano imamo ženske G točko bolj na začetku in to je tisto kar je važno da penis zadane.tud tist z 12 centimetri te lahko pripelje do orgazma čist normalno.
mislm da tistih dvanajst še ni tok kritičnih, bolj kritično je kar je manj.
recimo:
http://216.110.185.88/bars/private/x-tiny-penis.jpg
sicer pa smo že ugotovili, da je cosmo povprečje lulčkov ki jih imajo fantje cosmobejb doma, okol 25..Pa se čudim kako je lahko splošno pouprečje 17
men je useen kakšno batino ma, no, neki more že zgledat seveda, sam da ga zna uporabljat.Če ga ne zna, mi centimetri ne povejo čist nč in si lohk komot unih svojih 20 netakm utakne, vame ne rabi.
in še tole..lahko je manjši, ampak debelejši, kar spet pomeni določene večje užitke kot pa če je velik in ozek