ANGELgirl napisal/-a:Hm...Meni itak nikoli ne pride, ampak to še ne pomeni, da ne uživam v seksu. Najbolj mi paše, da imam noge dvignjene ali pa od zadaj. To mi je res všeč. Sicer pa najraje vidim, da je vse skupaj zelo divje!
A si ti to mene opisala ? Tut jst mam rada grob sex, najrajš mam k me prime za vrat in se zarine vame, da me skor razkolje Al pa če me prime za roke, da se ga ne smem dotikat, čist ponorim!
Ne maram pa bit na njem, ker me moje noge ne zdržijo in ne morem dolg "skakat", vem pa da mu je full všeč in se včas mal potrudm!
Meni je najboljše ko sem jaz zgoraj in lahko sama diktiram tempo... takrat mi zmeraj najlepše pride. Drugače pa so itq vsi položaji zakon, še posebej od zadaj!
Btw, nova sem tukaj, tak da pozdravček vsem!
As the shadow follows the body, As we think, so we become.
oh učeri sva sexala pred mojo hiš na veliki vrtni mizi in sm jst sedela on pa napol stal in jst sm bla še s komolci naslonjena na mizo zadaj in mi je blo tolk rajcing ker ga nism mogla božat/lupčkat/objemat mmm, res je blo fajn
papilonka, če mu je tvoj prst u njegovi ritki pasu je to blo kao zarad tiste točke G pri moških Ta naj bi se njim tam nahajala Tko, da simu vrjetno prostato mal zdražla pa mu je zato hitr pršlo
*purple bitch* napisal/-a:oh učeri sva sexala pred mojo hiš na veliki vrtni mizi in sm jst sedela
joj, super ker si to napisala, jaz ravno eno ful kvalitetno vrtno mizo iscem, pa se mi zdi, da je ta tvoja taprava! kje si jo kupila? lahko kaksna fotka?
da ne bom OT, na mizi pa ze fuuuuuuuuuuuuuuul dolgo nisem!
*purple bitch* napisal/-a:oh učeri sva sexala pred mojo hiš na veliki vrtni mizi in sm jst sedela
joj, super ker si to napisala, jaz ravno eno ful kvalitetno vrtno mizo iscem, pa se mi zdi, da je ta tvoja taprava! kje si jo kupila? lahko kaksna fotka?
da ne bom OT, na mizi pa ze fuuuuuuuuuuuuuuul dolgo nisem!