nooo sm šla dns kupt..in kupla tistga zelenga mint od durexa..sm hotla modrga pa ga niso mel..za hot pa nism bla lih zainteresirana..ma kdo izkušne s tem zelenim??
ja js sm dans mentolovga kupla..lih zato sprašujm..pa nismo še sprobal (šele med vikndom bomo )...kr hot baje draži sluznco, vsaj tok sm na prejšnih postih zasledila..za mentol pa ne vem k ga niso lih nek ful omenjal..hm..
midva imava pa exxtreme glide-liquid pleasure.
je v beli tubi (100 ml) z modrim pokrovckom, kupljen v venera shopu. pa je res fajn! je na vodni osnovi, brez vonja in res dobro vlazi! se posebi je dobr za analca ker ma neko tako sestavino notr, ki sprosti misice in je potem manj bolecin
~NIA~ napisal/-a:midva sva mela najprej modrga pol pa rdečga.. rdeč je bolj lepljiv.. drgač je pa enako.. nč ni neki hot nevem kaj
razlika je sam v barvi ovitka embalaže, drgač nej bi pa itak biu brez vonja, okusa,.. tko da, v flaškah je isti, sam na ovitku je drug napis in barva
Ni res, da je v flaskah isto. Kot sem omenila v prejsnem postu - en je naveden, brez posebnih ucnikov, zelen in rdec pa imata dodatne ucinke, vsaj reklamirjo ju tako, kako je v praksi ne vem.
Nikoli ne bi poskusila nic sadnega, metnolovege in podobnega, ker je sluznica v noznici ze tako obcutljiva sama po sebi, ne rabi se dodatnega drazenja ... ze navaden lubrikant lahko moti, kaj sele kak mentol ipd.
Verjetno gre za podobno foro kot pri rebrastih kondomih - naj bi povecali uzitek, stimulirali ne vem kaj, v resnici (vsaj po mojem mnenju) pa so isti, ce ne celo slabsi, kot navadni, ravni
haley napisal/-a:midva imava pa exxtreme glide-liquid pleasure. je v beli tubi (100 ml) z modrim pokrovckom, kupljen v venera shopu. pa je res fajn! je na vodni osnovi, brez vonja in res dobro vlazi!
ja midva mava tudi tega in sva ful zadovoljna z njim...ampak se mi zdi embalaža ful preveč velika, da bi jo uspela uporabit v 6 mescih, kolikor je rok uporabe...zdej 1x bo pretekel rok uporabe, pa ga bova morala vržt več kot pol