kaj vas spravi pri moških v slabo voljo

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a spermij »

Če je kakšni fejst bejbi bl všeč kt jst. :P :D :mrgreen:
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

zamujanjeee...jebemobozica, vedno zadno sekundo treba kam laufat, pa se to zamudiva pol :?

*purple* napisal/-a:Drgač mi gredo pa najbolj na živce kakšna prepričanja da je ženska gospodinja, da more ženska prat, kuhat, pomivat psoodo, pospravlat.To mi kr živc potegne :roll: Obadva pol, al pa miško, plačej čistilko al pa služkinjo, ker jst to nism! (hvala bogu da je moj kontra)

:lach: joj, to meni tui...
I love SISLEY& RW
verchyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: bled, kranj

Neprebrana objava Napisal/-a verchyka »

uf na žiuce mi gre k tko hit puzabla stvari joj joj...in pol me čist čudn gleda k mu razlagam kao da mu pa js tega že nism puvedala :roll: :D

pa to k ma največ prjatlc pa poznanga folka in pol use prleplene tm nanga grrrrrrrrrr :x

drgač me pa nasmeji z negovmu hecanjam pa ubnašanjam itk :D
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

To, da me dela ljubosumno :roll: Mah v bistvu mi gre na živce to, da mu uspeva :roll:
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

Zvoncica napisal/-a:To, da me dela ljubosumno :roll: Mah v bistvu mi gre na živce to, da mu uspeva :roll:

to v smislu, da grema skup na kosilo in k bliznji mizi prisedeta dve babnci, ki sta bunki (po domače - nista ravno lusni bisercek). ko pa prisede ta tretja prjatlca, ta lusna bjonda... eee.. taj pa mu pogled uide :evil: no go! :? postanem ljubosumna :D
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Mah men pa kar direkt pove s kolikimi se je dol dal v zadnjem času in to ne da bi ga sploh kaj vprašala...pa ni moj fant, da ne bo kera mislila, gre za mladiča seveda ... :roll:

Za skloftat je tole bitje..sej ne vem, a bi se smejala al jokala :lach: :roll: :lach:

Pa kako si mi drzne postavljat pogoje, če narediš to pa to, pridem k teb v lj grrrrrrr, nej pride če hoče, ne pa da vse name zvrača, da je kao od mene odvisno, tipično!!!! grrrrrrrrrrrrr

Pa kako si DRZNE pol ON zavijat z očmi, k mu jaz omenim, da mi je kdo kul, pa ratat ves siten pol :roll:

In ja, vse zgoraj našteto mi gre na živce !
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

kdo bi nas razumel, babe :)
samo danes so pa fantje res loleki in mamine razvajene riti.
Uporabniški avatar
*lovely*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *lovely* »

da je še preveč otročji, čeprav je 3 leta starejši od mene!!! :x
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objava Napisal/-a _*Jagoda*_ »

jap tudi mene razjezi ko me hoče narediti ljubosumno. Ravno danes sva se menila prek msn-ja,pa mi pošlje del pogovora v katerem mu je ena punca povedala da se ji dopade, pa direkt je gledal v kamero kako bom odreagirala, jaz pa samo kul napišem. Tak vem, da me ne bo prevaral mu zaupam pa vse, pa sploh je ta punca z drugega konca slovenije.

Ali pa včasih če sem malo dlje časa tiho, začne kaj je narobe. Po možnosti si gledam v zvezke na mizi in me vpraša zakaj gledam dol :?
Uporabniški avatar
*.LaLa.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: .TuKi.Kier.Ti.Nisi.

Neprebrana objava Napisal/-a *.LaLa.* »

Naibol me moti to da je tolk otroči.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

^^ V primeru, da je tvoje starosti, je to normalno, ker je pač še otrok :ja: :hallo:
Uporabniški avatar
*.LaLa.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: .TuKi.Kier.Ti.Nisi.

Neprebrana objava Napisal/-a *.LaLa.* »

cukr8 napisal/-a:^^ V primeru, da je tvoje starosti, je to normalno, ker je pač še otrok :ja: :hallo:

Hmm iaa sevede da ie saam se obnaša kot totalni 5-letnik ... no ia mogoče imaš pa prav .. treba naiprei se mal postarat p bom pol vidl :D
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ashley*** »

Heh sam noben ne oblubla d bo z leti bolš, nekateri pač vedno ostanejo...OTROCI :evil: So svetle izjeme in tiste, ki jih imate, se jih držte, so zlata vredni :)
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Kadar je len pa se mu ne da nič počet...razen filmov gledat...jst pa hiperaktivna zravn... :P
Vivien
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Vivien »

hmmm...

V slabo voljo me vsekakor spravi, ko je preveč trmast in ne morem ničesar narediti, da trma popusti; ko zvem, da je vozil prehitro...

V dobro voljo pa me spravi ko me povabi na sprehod, me nasmeje, izrazi pripravljenost, da mi pri čem pomaga (morda ne boste verjeli, ampak do sedaj je vedno)...
Odgovori