Zara

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

Zara je tudi v centru Lj poleg Name.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Meni je konc huda ledr đeket iz Zare za 129 € (črna). Wauu, sem se zaljubila vanjo. Upam, da bo kmalu moja! :?
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz mam tud namen potem spomladi tam kupit kako leder đeket samo me je strah, da se bo uničila, ker nisem slišala ravno pohval na kvaliteto
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Moja leder đekt iz Zare se na srečo kr dobro drži; moram pohvalt.. :D Tko da nč bat, so k vredu jakne... :)
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

punce, dejte mi povedat kako je kej z zarinimi čevlji?nameravam si kupt ene petke pa me zanima če se še kej raztegenejo oz. se lepo prilagodijo nogi al pač ostanejo trdi?
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

^^Moj izkušnje so, da so čevlji z peto sicer udobni, ampak se po eni sezoni do konca uničijo. Če jih pač normalno nosiš (parkrat na mesec naprimer)-->še posebaj če greš z njimi ven :D
I laugh at gilded butterflies.
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Poison Girl »

Men ma Zara najbolj neudobne čevlje kar jih je. Jaz že v trgovini komi zdržim tistih 5 metrov. So pa lepi, ful.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

jaa. mene tok boli sprednji del stopala, da jih takoj sezujem... še v trgovini ne morem v njih hoditi. čist so trdi.. samo so pa takoo lepi :) še posebej lansko leto eni peeptoesi so bli tok hudi, samo kaj ko sem že po desetih sekundah skoraj žulj dobila pri palcu, pa tudi čisto preveč trdi so bili..
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a hruška :) »

hmm, sploh ne vem al bi jih kupila al ne...grem jutr še 1x pogledat če jih sploh še majo :) res ne vem, ker zgledajo ful hudi ampak so pa čist trdi...če zdržim 5min v njih so moji :D
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

jaz sem tudi našla ene ubijalsko dobre čevlje v zari. ker se mi je mudilo, jih nisem probala. pa še ubijalsko visoka peta je bila.
ampak sumim, da bodo v kratkem moji :love:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Jaz sem si ene kupila v Zari pred kratkim. Sem jih hotela čez vikend obuti, pa sem jih že imela na nogah doma, nekje 15 min, in sem jih sezula. Ja, malo psihične priprave bo verjetno potrebno. :? Sicer so mi pa takooo lepi. :hearts:

No, ko sem fantu pojasnila svoje probleme s temi čevlji, je rekel, da naj se ne sekiram, če jih bom samo gledala. On si je že tudi enkrat kupil ene čevlje samo zato, ker so mu bli všeč, a jih potem ni nikoli obul. :eek: :D
Uporabniški avatar
Satya
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Satya »

ej men so zarini čevlji tolk neudobni, pa še poceni niso kej preveč! tko da jih hodim tja bolj gledat, pol pa iskat približke po sosednjih štacunah ;)
Uporabniški avatar
Blair
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blair »

Ja, jst mam tut slabe izkušnje z zarinimi čevlji... ok razn enih škornjev, k sm jih kupla ene 2 leti nazaj - so super. zlo udobni (s tem, da sm dala takoj peto popravt, k se je kmal uničla).. kar se pa tiče kšnih salonarčkov - enkrat sm jih kupila in nikol več.. tko neudobni, da jih mam sam še v omari :D
Uporabniški avatar
Abby
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a Abby »

Mam ene zarine srebrne sandale (okrog 60€ so bli), ki so ful lepi, ampak me ubijejo vsakič, ko jih mam gor. Res grozne bolečine. Aja, pa še 2 kristalčka sta mi dol padla in se kr pozna...v bistvu bi mogla rečt kristala, kr so vlki okrog 1,5cm :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni so tud zarini čevlji ful lepi, sam za hodit pa obup
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Odgovori