Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Sam sej je Zanini fant imel moznost, pa ni zelel pridi v oddajo Big Borther. No sej po eni strani mu dam prov, ker bi ga itak samo zmel.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

sem brala, da ni želel priti. in tudi jaz mu dam prav. očitno je pameten in se spusti na njen nivo. upam, da bo punca srečna, ampak ni pa izbrala pravega načina do te sreče...
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Josephina napisal/-a:Zaninina mama

a tisti tip na sliki je Mitja?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Ja vrjetn je, če pod sliko piše, da je on :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Sugar_baby napisal/-a:

A ti je všeč? Zdaj je samski ;D :lach: :yau:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Pomoje ste eni čisto preveč pametni glede tega, kaj in kako bi morala Žanin narest. Verjetno še nobena od vas ni tekmovala v resničnostnem šovu, tako da se težko postavite v njeno kožo. Obkrožena s praktično tujci, nonstop pred kamerami, hkrati pa še pod pritiskom, ker njeno domače življenje ni ravno rožnato in niti ne ve, kaj jo zunaj čaka.
Zveza jima že tako ni šla, pred njenim odhodom v hišo sta se čisto spičila in Žanin niti ni mogla vedet, da jo tip doma še vedno čaka. Poleg tega pa daljši oddih od njega in njunega odnosa, dojame da se ima tako lepše, pa še novo simpatijo najde.

Vi od nje v bistvu pričakujete, da bi se zadržala do izločitve (kar je lahko še precej dolgo), da bi 24 ur na dan pred kamerami fejkala dobro razpoloženje, čeprav bi jo problemi s tipom vedno bolj težili in da bi vse skupaj prikrivala pred sotekmovalci. A ni to, da nekdo igra, glavni očitek, ki ga gledalci namenijo udeležencem BB?

Sej je ne zagovarjam zato, ker bi se mi zdelo njeno ravnanje hvalevredno, ampak zato, ker se mi zdi, da si nobena od nas ne more predstavljat življenja v BB, od daleč je pa itak lahko bit pameten.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Ljudje se ukvarjajo z Janine...bb(pop tv) pa vleče mastne dinarce in šov gre naprej tako kot vsako leto...vedno znova in znova...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

jullia_ napisal/-a:- Verjetno še nobena od vas ni tekmovala v resničnostnem šovu

- Vi od nje v bistvu pričakujete, da bi se zadržala do izločitve (kar je lahko še precej dolgo), da bi 24 ur na dan pred kamerami fejkala dobro razpoloženje, čeprav bi jo problemi s tipom vedno bolj težili in da bi vse skupaj prikrivala pred sotekmovalci. A ni to, da nekdo igra, glavni očitek, ki ga gledalci namenijo udeležencem BB?

- ti si že bila?

- to pa samo ti trdiš in noben drug! nihče tega ne pričakuje od nje... svoje občutke bi lahko pokazala tudi na drug način in ne tako, da v bistvu zdaj že bivšega obtožuje za njuno "odtujitev". pri vsej tej zgodbi se pojavi problem že v tem, da mu je za vselitev povedala en dan prej. torej, je res vsega kriv on? zakaj mu je prikrivala to dejstvo, ki lahko traja 3 mesece? zakaj mu ni prej povedala in dala možnosti, da on o vsem (predvsem o tem, da gre v bb) razmisli in da sprejme to? zakaj mu ni povedala že pred kastingi, da si tega želi? očitno ni tako iskrena in odkrita, kot si predstavljamo.

sicer pa jaz o njej več ne bom razglabljala. kot sem že napisala, ji želim vse dobro, upam, da bo srečna, pa s komerkoli to bo. ampak všeč mi pa ni že od prvega dne.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

ryu10kyu napisal/-a:Ljudje se ukvarjajo z Janine...bb(pop tv) pa vleče mastne dinarce in šov gre naprej tako kot vsako leto...vedno znova in znova...

to je bilo in bo. saj so resničnostni šovi prav s tem namenom na tv. da se služi. ampak od mene ne dobijo niti centa. :P
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Seveda nisem, ampak jst tudi ne sodim o tem, kaj bi nekdo moral narest in kaj je vse zajebal. Vse kar vem o njej in ostalih tekmovalcih, vem iz tistih novic na netu, ker še oddaje ne gledam prav pogosto. Vi pa tudi.

Ti recimo praviš, da se je problem pojavil, ko mu ni povedala za Bigbrotherja. A se je res? Mogoče, ampak ti tega ne moreš vedet, ker par tednov nazaj sploh nisi vedela, da Žanin obstaja.
Nihče od nas ni, zato ne vemo, kaj se je dogajalo med njima skozi vsa 4 leta.

Teli resničnostni šovi so opasni, ker jih folk zamenjuje z režiranimi telenovelami, kjer je tisto, kar pokažejo na televiziji celotna zgodba. Brez komplikacij, črno-belo, da se gledalcev ne zmede preveč. Tukaj imamo pa resnične ljudi, ki so 20 let živeli v anonimnosti, zdej pa na podlagi enega opisa na internetu in 2eh mesecev pred kamero folk misli, da jih pozna do obisti.
Že to je bilo smešno, da so po prvem tednu eni pisali Sebastijanove psihološke profile.

Mogoče malo bluzim, ampak res se mi zdi, da je treba do vsega skupaj držat eno distanco in ne jemat dano za gotovo vse, kar PopTV pokaže.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

jullia_ napisal/-a:Pomoje ste eni čisto preveč pametni glede tega, kaj in kako bi morala Žanin narest. Verjetno še nobena od vas ni tekmovala v resničnostnem šovu, tako da se težko postavite v njeno kožo. Obkrožena s praktično tujci, nonstop pred kamerami, hkrati pa še pod pritiskom, ker njeno domače življenje ni ravno rožnato in niti ne ve, kaj jo zunaj čaka.
Zveza jima že tako ni šla, pred njenim odhodom v hišo sta se čisto spičila in Žanin niti ni mogla vedet, da jo tip doma še vedno čaka. Poleg tega pa daljši oddih od njega in njunega odnosa, dojame da se ima tako lepše, pa še novo simpatijo najde.

Vi od nje v bistvu pričakujete, da bi se zadržala do izločitve (kar je lahko še precej dolgo), da bi 24 ur na dan pred kamerami fejkala dobro razpoloženje, čeprav bi jo problemi s tipom vedno bolj težili in da bi vse skupaj prikrivala pred sotekmovalci. A ni to, da nekdo igra, glavni očitek, ki ga gledalci namenijo udeležencem BB?

Sej je ne zagovarjam zato, ker bi se mi zdelo njeno ravnanje hvalevredno, ampak zato, ker se mi zdi, da si nobena od nas ne more predstavljat življenja v BB, od daleč je pa itak lahko bit pameten.

Vse kar lahko rečem :respekt: ... se strinjam s tabo do potankosti.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

tudi jaz je ne sodim, mnenje pa si lahko ustvarim! pa četudi na podlagi nekaj napisanih tekstov.

v njuno razmerje se nisem pretirano poglabljala, ker me niti ne zanima. moti me njen način, kako mu je dala konec.

no, pa mi ti povej, če bi ti pasalo po 4h letih zveze, da ti tip kaj takega naredi. ona je to naredila zaradi trenutne zaljubljenosti. meni je njeno dejanje nezrelo.

dovolj z moje strani.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

ryu10kyu napisal/-a:
Sugar_baby napisal/-a:

A ti je všeč? Zdaj je samski ;D :lach: :yau:

loool! amm zgleda čist simpatičn.

drgač pa bejbe ej ne se kregat!! Pač ene se strinjate z žanin, ene se pa pač ne...različna mnenja.

drgač se strinjam s tem postom od Ele85, sam je pa tud res da sej sklepam da večina nas čist šteka Žanin...res ne mormo vedet kaj se je med njima prej dogajalo. Tud štekam to da se je izpovedala. Pač vsak je povedal del svojih težav ipd. Valda sej kao real life. Sam kokr sm že rekla: po 4ih letih zveze si vsak zasluži toliko spoštovanja, da se mu to da je konc, pove v obraz!! To je moje mnenje. Ne glede na to kaj je bilo!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Sugar_baby napisal/-a:drgač pa bejbe ej ne se kregat!! Pač ene se strinjate z žanin, ene se pa pač ne...različna mnenja.

ne, saj se ne kregamo in se niti ne bomo. sploh pa ne zaradi bb-ja in dogajanja v hiši. :)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Jez bom rekla sam: Vsak po svoje sta mal kriva, mi je pa ušeč to, kar je izjavila od Jeanine mama. Se mi zdi fajn ženska :D.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Odgovori