Tiavanna...jaz mam ga komej 16., menda je sreda. Hmm...kdaj pa dobimo kake urnike al kaj podobnega? Komaj oktobra, ko pridem prvič na faks al kako? Upam, da prej kr ne nameravam lutat po faksu že prve dni...
Zanima me če se bo katere upisvala na fax sedaj v drugem roku?Ker jaz nisem prepričana,če imam pravilno prijavnico pa bi rada mal zvedla kako zgleda,če katera kar koli ve naj mi PROSIM piše na ZS!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Nincy, moj fant se bo zdaj vpisal v drugem prijavnem roku... prijavnic pa še ni v papirnicah, pridejo komaj 21. avgusta, tak piše na spletni strani www.vpis.uni-lj.si. Tak da nimaš verjetno prave prijavnice. 22. avgusta pa zveš na katerih faksih so še fraj mesta in se pol vpišeš. Do kdaj pa poteka vpis pa ne vem točno, sam se mi zdi da tam nekje do 1. septembra, nisem pa sigurna.
buffy-ann napisal/-a:Nincy, moj fant se bo zdaj vpisal v drugem prijavnem roku... prijavnic pa še ni v papirnicah, pridejo komaj 21. avgusta, tak piše na spletni strani www.vpis.uni-lj.si. Tak da nimaš verjetno prave prijavnice. 22. avgusta pa zveš na katerih faksih so še fraj mesta in se pol vpišeš. Do kdaj pa poteka vpis pa ne vem točno, sam se mi zdi da tam nekje do 1. septembra, nisem pa sigurna.
joj hvala ti zlata si :bussi:
res si mi pomagala
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Ma jaz sem končala prej kot v eni uri. Najprej greš v računalniško sobo in moraš tam izpolnit neke podatke na vpisnem listu in sprintat vpisni list...Pol greš v eno drugo sobo, kjer izpolniš neke papirje in indeks in pol greš v tretjo sobo kjer ti poštempljajo indeks, neki podpišeš in dobiš potrdila o šolanju. Jaz nisem nikjer nič čakala, ker itak to vse delaš sam, tko da je po več ljudi v učilnici naenkrat. Edino pol na koncu je blo malo vrste pri unemu štempljanju indeksov, ker to dela sam ena ženska. Ma nič kritičnega.
Tiavanna napisal/-a:Ma jaz sem končala prej kot v eni uri. Najprej greš v računalniško sobo in moraš tam izpolnit neke podatke na vpisnem listu in sprintat vpisni list...Pol greš v eno drugo sobo, kjer izpolniš neke papirje in indeks in pol greš v tretjo sobo kjer ti poštempljajo indeks, neki podpišeš in dobiš potrdila o šolanju. Jaz nisem nikjer nič čakala, ker itak to vse delaš sam, tko da je po več ljudi v učilnici naenkrat. Edino pol na koncu je blo malo vrste pri unemu štempljanju indeksov, ker to dela sam ena ženska. Ma nič kritičnega.
Js morm pa to vse po pošti izpount-pa plačat stroške prijavnine+stroške za priporočeno pismo--> sam da zaslužjo!!
Saj na FF-ju je tudi potrebno plačat vpisnino. Vidim, ja, daje zelo drugače od faksa do faksa, sestra je na Ef in to vedno ureja preko pošte. Ne vem, kaj je boljše..
ma ja sej vpisnina je povsod.Drugače je pa pomoje boljše po pošti vse skupaj urejat-čeprav plačaš še te stroške-ma jst sm ful ful časa čakala na vpis...ene 3 ure.
''Ti si mi Arhimedova točka... Mogoče res ne pašeš v moj svet, ampak jst te hocem v njem...''
Ma use ma svoje dobre in slabe strani. Js k morm use po pošti, morm prou pazt kaj morm izpount pa kaj ne pa kako...pa plačat položnco, pa pošiljko priporočeno, kar me bo pumoje ene 500 flik koštal, zto k je indeks težk... je pa res, da mi ni treba čakat na faksu pa se ukol prevažat