LuvDancin napisal/-a:^^ Hahaha *mala*. Jz pa ta činčila cof za na torbico. Sam zdej smo pa že mal žleht.
em? je ta činčila cof za na torbico letel name?

saj nimam nič proti, sam vprašam. mi je pač kjut tale kosmat obesek za na torbico. popestri.

LuvDancin napisal/-a:^^ Hahaha *mala*. Jz pa ta činčila cof za na torbico. Sam zdej smo pa že mal žleht.
Ninča napisal/-a:*mala* ali je to zato, ker pač nosim pulije, ti pa ne?sori, ampka vsi ne preziramo pulije, sam se napisala, da pač tole nosim in da te razumem, ker jih sama tudi nekaj časa nisem nosila.
+ meni je tale moj pas čist ok. kaj pa je narobe z njim? in čisto nič ni pogršal outfita. meni je pač všeč.
*mala* napisal/-a: Kaj je narobe z njim? Grd je (to sem že pri prejšnjem outfitu z njim razmišljala). Samo sedaj sem se spomnila, ko te videla na forumu.
Ninča napisal/-a:ja meni je pač veliko boljše, če punco obleče čez pajkice, legice, debele žabe, oprijete jeans takle pulover, daljšo majico, kot pa da hodi okoli z nepokrito ritjo. ali?
Ninča napisal/-a:1. mojih slik ni dovoljeno kopirati in prav svinjska si, ker brez mojega dovoljenja kopiraš moje slike na tale forum! to naj ti bo jasno? takoj izbriši slike. ker nimaš dovoljenja.
Ninča napisal/-a:moje sliko so samo moje in samo jaz imam pravico z njimi delat kar hočem.