Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

sussyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Le*cce

Neprebrana objava Napisal/-a sussyka »

purple_rain napisal/-a:
inaa napisal/-a:a mislte da se tipcki tut tok sekirajo kako nas prebolet?

Tole mene tolk jezi..nekateri včasih res dajejo vtis, kot da ni blo nč, kot da jim uspe "izklopit" čustva, kot da nista skupej doživla tolk lepega in posebnega in ... in grejo naprej po svoji poti, babe pa ... eh, smo pač babe..
:(

ja men tut to ni jasn sploh
mislm ko da so oni ena vrsta robotkou da lh čustva, spomine..... use čis odklopjo pa čez noč pozabjo :(

in ti pol pride čez neki caita z novo bejbo mim.... pa kako že.. če mš koga rd ne morš kr izbrisat :eek:

ne razumm ih sploh :) bo že bol
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Aloha napisal/-a:Js fantou NIKOL, ampak res nikol ne bom razumela. Zgubla sm že tok energije, žiuceu, se presekirala za sto let naprej in nazaj,... pa nikol nisem dobila odgovorou na določena uprašanja. :frown: In mislm, da je bolš se ne sprašvat, ne analizirat in se trudt razumet nekoga, k se ne razume niti sam. Ni vredno.

Ta vikend je biu pr men en sam jok in metanje po tleh, pa se je k sreč nekak pošlihtal (upam zeloooooooooo :bussi: ), kr trenutno (beri: nikoli) nism prpraulena it skoz novo moro prebolevanja in usega, kar le-to prinaša. Zato kr me bo to enkat sam ubil, kr sm čis preveč občutliva.

Nisi edina ... :bussi:

Sej veste, kako pravjo..."kar nas ne ubije, nas okrepi" - in zgleda, da smo vsak dan močnejše (še vedno smo tle) :)
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Aloha napisal/-a:Js fantou NIKOL, ampak res nikol ne bom razumela. Zgubla sm že tok energije, žiuceu, se presekirala za sto let naprej in nazaj,... pa nikol nisem dobila odgovorou na določena uprašanja. :frown: In mislm, da je bolš se ne sprašvat, ne analizirat in se trudt razumet nekoga, k se ne razume niti sam. Ni vredno.

Ta vikend je biu pr men en sam jok in metanje po tleh, pa se je k sreč nekak pošlihtal (upam zeloooooooooo :bussi: ), kr trenutno (beri: nikoli) nism prpraulena it skoz novo moro prebolevanja in usega, kar le-to prinaša. Zato kr me bo to enkat sam ubil, kr sm čis preveč občutliva.

O jej to je pa tko kot da bi jst napisala :D
Res že cel vikend se ubadam s takšnimi in drugačnimi vprašanji ... najrajš bi se pa ob tla metala al pa z glavo ob zid butala, ker sm po eni strani tok jezna na vse tipe, po drugi strani mi pa sploh ni jasno zakaj se sploh tok ubadam z njimi ... :? :roll:

Sm pa jst popolnoma ista ... glede tega prebolevanja ... če bom mogla še kdaj čet to sceno, jst mislm da se mi bo sam še zrolal ... al bom pa kkšnga tipa fentala :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tiasha napisal/-a:O jej to je pa tko kot da bi jst napisala :D
Res že cel vikend se ubadam s takšnimi in drugačnimi vprašanji ... najrajš bi se pa ob tla metala al pa z glavo ob zid butala, ker sm po eni strani tok jezna na vse tipe, po drugi strani mi pa sploh ni jasno zakaj se sploh tok ubadam z njimi ... :? :roll:

Sm pa jst popolnoma ista ... glede tega prebolevanja ... če bom mogla še kdaj čet to sceno, jst mislm da se mi bo sam še zrolal ... al bom pa kkšnga tipa fentala :D

O tem zadnjem sem tud jz že razmišljala, priznam :D
Na zadnje npr. nisem vedla, a bi ga zboksala in mu padla v objem, al pa obratno :?
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ma ja sej ... jst sm itak že obupala nad tem, da bom to osebo, ki jo mam res rada sploh kdaj v življenju prebolela ... :(

Ampak hujš so zdej te scene z vsemi raznimi tipi, k jih spoznavam ... k pa res mislm, da jih nikol u lajfu ne bom štekala ... pa če se še tok na glavo postavljam ... :?
Mislm res ... čist sm že napsiherana zarad tega ... prou želodec me boli :?
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a matty13 »

najbl mi gre na živce....me skensla, en mesec je okol, ko se začnem pobirat in končn mislm, da mi je zakon, da sem končno začela normalno živet, da delam stvari, katere me veselijo in ne mislim več toliko nanj, ko mi mora sredi noči poslati trojni sms, da me ma še zmer full rad (itak je biu nabasan) in bla bla bla...
drug dan dopoldan me kliče, če se lahko dobiva in ko po dolgem času pristanem (sicer nerada, saj vem, da ni dobr zame), me po treh urah kliče, da je nekaj prišlo vmes in da pač sorry nima časa.
Jest pa spet, jezna, užaljena in gremo spet skorej od začetka, jest se mam pa tooook za učit :evil:
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Mhm, tiasha, si čis ista k js.

Drgač pa sm se dons za moje pojme totalno ponižala, doživela višek useh viškou :unknown: ko sm šla iz samga obupa (kr se moj zdejšni usake tok cajta spomne, da pa mogoče nisva za skp, kr ga to, pa to, pa to mot :( čeprou se mava res lepo) klicat biušga :!: , tistga biušga, k me je najbl prizadeu, zard kerga sm se presekirala tok, da bom umrla par let prej, tistga k sm ga prebolevala ene dve let in je biu love of my life...

Jokala sm mu u telefon, da zakaj me moj -čez noč- noče, kaj narobe delam, zakaj me čis usak nategne tko al pa drgač, da ne vem kaj nej nardim itd. ... Model je itak nabiju bedarije, glede na to, da je biu tut on tak in dost hujši, zdej mi je pa govoru, kda bi pozabu, kaj use mi je on delu mesce in mesce... No, nima veze. Sm mu že na začetku rekla, če se loh dobiva (ne vem, kaj sm razmišlala, šla sm u to smer, da me on kao neki najbl pozna in ve, kakšna sm glede odnosou in zvez), čeprou mi je blo jasno, da nau hotu (kr se mu itak jeb* zame) In mi pol prbije, da loh pridem k NJIMA u NJEGOU/NJUN flat :!: p***a je zadi neki narekvala, js budala obup(a)na pa sm mu clo šla rečt, da kdaj pa lahko pridem... In je reku, da gresta na kosiu, pa pol enkat prot večeru... Đizus, a bi se loh še niži spustila, I don't think so!

Sicer sva se z mojim hvala bogu pol pomenla in nism šla, sam me pa zdej tooook žre, da sm The biušmu dala vedet, da mi še vedno ne gre, da sm še vedno nesrečna, medtem, k on lepo žvi z njo (!!!) u flatu, o kermu sva mela midva skupne sanje :frown: In sta se, dobra človeka, usmilla reuce uboge, pa jo h seb povabla na en pogovor.... Ne morem verjet. Pa nej mi še kdo reče, da se use vrne... My ass, js plačujem za njegove pizdarije, medtem k on lepo žvi "družinsko žiulenje". Aaaaaa, lajf ni pravičen pa konc.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Uf jej ... čist bedno ja ... :?
Sicer pa sej mamo vse kdaj svoje šibke trenutke, ampak jst sm se n azačetku ful probala zadrževat, da nisem nikakor kontaktirala tega bivšega fanta :?
Sicer se ene 2x nism uspela skontrolirat in sm mu neki pisala na msn, sam mi je nblo pol konc žou, k ni blo nobenga odgovora ...

Pol je pa itak kr na enkrat on mene začeu kontaktirat, tko da zdej mava pač stike in se lepo pogovarjava ... jst pa itak vem, da ga nam nikol u lajfu prebolela pa če se še tok trudm, pa če še tok prlezem do tiste točk ... pol spet padem na nulo ... :?
Pa ne zarad tega, ker bi mi blo hudo ... ampak ko mi reče, da me ma rad da me pogreša ... bum in adijo vsa moja taf prepričevanja da ga nimam več v glavi :D

Sicer je že 10 mescou od tega kar sva šla narazn ... jst pa itak še kr bluzačim, sploh ko vidm kakšn krš od tipov spoznavam ... obup, ni čudn da ga ne morem prebolet ... :?

Drugač pa Aloha, samo trdna bot pa ne dat bivšemu vedt, da ti je hudo, tut če ti v resnici je ... samo ne mu tega pokazat!! Ker najhujš bo njemu, če bo teb vedu, da si ti uspela da se maš lepo da se maš super z zdejšnjim fantom :wink:
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ooo, ja, tiasha, se čist strinjam... Js sm tut prebolevala pa prebolevala, pa k sm se za silo postaula na noge, je "pršou nazaj" z izjavami, k so mi spet spodnesle tla pod nogami... Sicer zdej vem, da ni mislu resno, da si me nikol ni zaslužu, kr tko pometat s človekom, k ti je nekoč pomenu use, se pač ne more... ne sme... noben nima te pravice. In ta zgodba se je vlekla douk, predouk. Hvala bogu jo je zdej konc. In nazadne sm ga vidla polet, k sva šla s takratnim tipom na contest, na kerga me je on povabu (ne vem, zakaj) in sm bla usa nasmejana pa usa kul, on je pa neki nalagu pa se zapletu. Pa tut nazadne k sva se slišala, sm se lih h temu zdejšnmu pelala in sm mu to povedala, mu dala vedt, that I moved on, da sm spet hepi. Pol pa tole učer nardim :roll: Ne morem verjet, ampak zdej kar je, pač je.

Pa tko k si rekla, tut js sm usakič, k sm spoznala kšnga nouga, zmer znova ugotaulala, kok je blo nekoč lepo in kok se mu ne more noben tip niti prbližat... Res je blo par takih "cvetk" med njimi, da mi gre na bruhanje, k sam pomislm za nazaj... Tale zdej je drugačn, čeprou kr ne štima use, pa sploh ne vem zakaj :frown: k zgledajo stvari čist na svojem mestu, use fino fajn, pol pa kr pride na dan z enimi kao problemi/napakami, k jih vid na men... Kda sam čaka na malenkosti, k mu ne bodo ušeč. Hudo mi je, k me nekak ne sprejme take, kt sm.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Panasonic »

lakeesha napisal/-a:jez bi ga pa rada nazaj! zdj sm s5 začela mislt na njega in ga full pogrešat! :cry: čakam valentinovo d mu pošljem sms... :cry: vem d bom čist u podnu če me ne bo hotu nazaj! zdj neki bluzim z enim sam ga skoz primerjam z njim in vem d s tega ne bo nč! rada bi nehala k se mi kr gnusi... ne vem kako naj mu povem d še vedno mislm na bivšega! hočm njega in nobenga druzga! :cry:
Ne nakladaj! Hočeš bivšga nazaj, a bluziš ga z drugim... Če je bivši pameten te ne bo vzel. In ti kr :cry: , se mi sploh ne smilš.
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Panasonic »

To nima veze, v tem primeru ONA hoče njega nazaj a bluzi ga z drugim. Kle jst ne vidm zdrave logike zaljubljenosti, sorry.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ah pretiravaš panasonic...a zdaj bo ona celo življenje sama, kljub temu d abo ljubila njega?veš, včasih ljudje iščemo tolažo vseposod da bi vsaj za sekundo pozabili na propadlo ljubezen...in ljudje iščemo to tudi v drugih osebah, v potencialnih kandidatih za naprej kdo nas bo rešil hudega in pomagal pozabit nanj...to sploh ni noben znak nezaljubljenosti...znak nezaljubljenosti je varaje in ko končas zvezo da hitro skočiš v posteljo k temu, pa unmu, pa tretjemu....ne pa da mutiš z nekom, ki recimo sploh lahko da ni imela še nič z njim...
in kdaj lahko ta tretja oseba tudi pomaga...sploh če je njen bivši zaljubljen še vedno vanjo, ga lahko tisti tretji naredi ljubosumnega in fant sam pri sebi ugotovi, da je noče pustiti nekomu drgemu...isti primer je bil pri meni...sicer moje mutenje ni bilo povezano z nobenimi telesnimi dotiki, ampak je pač znanec mal okoli mene skakal..in ko je moj to opazil, mu ni bilo vseeno...in si je isti večer mene priskrbel nazaj :) samo rabil je en push....
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

tiasha napisal/-a:Sicer je že 10 mescou od tega kar sva šla narazn ... jst pa itak še kr bluzačim, sploh ko vidm kakšn krš od tipov spoznavam ... obup, ni čudn da ga ne morem prebolet ... :?

Tole se pa strinjam... :/
Pa itak da pol še dolg dolg vse in vsakega primerjaš z bivšim..to mi je tolk zoprno

Drugač pa Aloha, samo trdna bot pa ne dat bivšemu vedt, da ti je hudo, tut če ti v resnici je ... samo ne mu tega pokazat!! Ker najhujš bo njemu, če bo teb vedu, da si ti uspela da se maš lepo da se maš super z zdejšnjim fantom :wink:

Tole mi je pa smešno, ubistvu (nč osebno, prosim) .. to zmer poslušamo, "ne mu dat vedt, da ti je hudo" - ja p*zda, prepozn :D pa če je bil on tist, ki te je pustil pa za*ebal in vse..itak že ve, da ti je in še bo hudo..
Vem, ful nisem spodbudna....

ooooo, pol se ti pa to zgodi, k se je men včeri: moja sestrca mi uletela objokana, ker da ona pogreša mojga bivšga :eek: Ja, sweet po eni strani, po drugi pa .. sem se komi zadržala, da nisem še jz začela jokat..
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Me land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nenanena »

Joj punce vem da je težko ampak se mi di da se vse preveč ukvarjamo z njimi in problemi ki nam jih delajo.

Sem bla narazen z mojim bivšim 5 mesecov vse je blo kul, dokler ni en dan vse pršlo za mano počutla sem se kot kup dreka in seveda sem ga klicala, itak začela sma se dobivat, razložla sem mu par stvari in upala na to da bo fer do mene, ampak on kot on je točno to naredil česar sem se jaz bala že na začetku najhujše pa je da sem mu svoje bojazni zaupala, in kje sem zdaj?

Spet tam kjer sem bla pred onimi 5 mesci, sama seb sem naredla bed.
On ma pa tk premal možanov da bi mu sploh blo na bed al pa karkoli drugega, potem je tuki še šola, a sem trdno odločena da se bom potrudila že zaradi tega da grem potem na faks in si ustvarjam neko prihodnost katere on nikoli ne bo imel.

Preveč se obremenjujemo saj vem da je težko in da srček boli, sam življenje je prekratko da bi ga zapravile za gnoje in se spraševale kje smo kaj naredile narobe medtem ko oni ne občutijo niti delčka krivde (pomožnosti pa je še vsa krivda na njih).

Punce držte se.
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

Pozdrav punce! Evo, ze 9i mesec odkar nisa vec skupaj, dogodki pa so se obrnili v povsem cudno smer. Prve 4 mesece sva se kdaj pa kdaj slisala, se mogoce vidla ene parkrat...in zdaj - sva prijatelja, ki se vidita vsak dan...vsak vsak dan, ze 3 mesece, in to je to. ne vem, ce mi je to vsec. saj mi je, se imava lepo in vse, samo kaj zdaj? ni sans, da bi koga spoznala, sploh, ni mozno da bi bila spet skupaj, nic...se pac lepo druziva. ampak kaj bo, ko mi nekega dne pripelje kaksno svojo novo punco? niti razmisljati nocem o tem :wall:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Zaklenjeno