Mhm, tiasha, si čis ista k js.
Drgač pa sm se dons za moje pojme totalno ponižala, doživela višek useh viškou :unknown: ko sm šla iz samga obupa (kr se moj zdejšni usake tok cajta spomne, da pa mogoče nisva za skp, kr ga to, pa to, pa to mot

čeprou se mava res lepo) klicat biušga

, tistga biušga, k me je najbl prizadeu, zard kerga sm se presekirala tok, da bom umrla par let prej, tistga k sm ga prebolevala ene dve let in je biu love of my life...
Jokala sm mu u telefon, da zakaj me moj -čez noč- noče, kaj narobe delam, zakaj me čis usak nategne tko al pa drgač, da ne vem kaj nej nardim itd. ... Model je itak nabiju bedarije, glede na to, da je biu tut on tak in dost hujši, zdej mi je pa govoru, kda bi pozabu, kaj use mi je on delu mesce in mesce... No, nima veze. Sm mu že na začetku rekla, če se loh dobiva (ne vem, kaj sm razmišlala, šla sm u to smer, da me on kao neki najbl pozna in ve, kakšna sm glede odnosou in zvez), čeprou mi je blo jasno, da nau hotu (kr se mu itak jeb* zame) In mi pol prbije, da loh pridem k NJIMA u NJEGOU/NJUN flat

p***a je zadi neki narekvala, js budala obup(a)na pa sm mu clo šla rečt, da kdaj pa lahko pridem... In je reku, da gresta na kosiu, pa pol enkat prot večeru... Đizus, a bi se loh še niži spustila, I don't think so!
Sicer sva se z mojim hvala bogu pol pomenla in nism šla, sam me pa zdej tooook žre, da sm The biušmu dala vedet, da mi še vedno ne gre, da sm še vedno nesrečna, medtem, k on lepo žvi z njo (!!!) u flatu, o kermu sva mela midva skupne sanje

In sta se, dobra človeka, usmilla reuce uboge, pa jo h seb povabla na en pogovor.... Ne morem verjet. Pa nej mi še kdo reče, da se use vrne... My ass, js plačujem za njegove pizdarije, medtem k on lepo žvi "družinsko žiulenje". Aaaaaa, lajf ni pravičen pa konc.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...