no pa se bom jaz dodala kaj.
tako mam enga kolega ki ne zna ama nista hrvascine , in so bili na morju in je zasmekal neko zensko in ga ta vprasa:"Živiš u gradu", on pa pravi:"Ne u kuči!"
mi smo krepavali od smeha njemu pa nič jasno
Kličem prijateljico in pravim stara moja kaj delas??'pa pravi: kavo kadim pa čik pijem , pa takoj za tem smeeeehhh greva z to taisto v trgovino in pravi prodajalki da bi mela ene west blue sive!!!hahahahahahahhahaha
Smo bli na koncertu od Seke Aleksić,pa je biu prvi komad k je bla balada,pa Seka sedi.pa men kolegica prav če ma slučajno odprto zadrgo na hlačah.Pa sm rekla da ne,da je sam tok debela.
Mami prejle govori neki o Polesu pol pa kr naenkrat prešalta in reče, da je Peter Mankoč stric. In jst, komu?(sem mislna d kej s polesom al pa kšnmu znanmu) Ona: Nečakinji.
No shit sherlock(ok, še nečak ostane)
Jst sm se vcer ful nasmejala med gledanjem Trenj V glavnem-Rupel je reku Erjavcu,da je biu ze veckrat pri Jorasu in da mu je tud pomagal prit iz zapora..Pol pa rece Erjavc:Hja,pa sej ste ga tud notr (v zapor) spravli
Sam Erjavc pa dostkrat kšno tako spusti, da se morm smejat Je blo tud na Trenjih in ne vem o katerem problemu je že šlo, pa mu je en reku, da bi oni lahko kej nardil, sej majo moč ker so na vladi in jih je velik (mislu je celo vlado) in pol Erjavc reče: "Aja....jaz in moji štirje poslanci "
Picaboo napisal/-a:Sam Erjavc pa dostkrat kšno tako spusti, da se morm smejat Je blo tud na Trenjih in ne vem o katerem problemu je že šlo, pa mu je en reku, da bi oni lahko kej nardil, sej majo moč ker so na vladi in jih je velik (mislu je celo vlado) in pol Erjavc reče: "Aja....jaz in moji štirje poslanci "