Zmagovalka za moje pojme ni nič posebnega.. Daleč od ostalih dveh, ki sta izpadli pred njo..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
marjorie in pa ogabno grdo-se opravicujem za izpad-mckey--ne morem je videt!!!S temi njenimi uhami ko rožle in nasmehom čez celo faco, meni ne izgleda kot manekenka ampak kot vojna žrtev.
marjorie in pa ogabno grdo-se opravicujem za izpad-mckey--ne morem je videt!!!S temi njenimi uhami ko rožle in nasmehom čez celo faco, meni ne izgleda kot manekenka ampak kot vojna žrtev.
marjorie in pa ogabno grdo-se opravicujem za izpad-mckey-ne morem je videt!!!S temi njenimi uhami ko rožle in nasmehom čez celo faco, meni ne izgleda kot manekenka ampak kot vojna žrtev.
marjorie in pa ogabno grdo-se opravicujem za izpad-mckey-ne morem je videt!S temi njenimi uhami ko rožle in nasmehom čez celo faco, meni ne izgleda kot manekenka ampak kot vojna žrtev.
samantha mi gre na živce, ker je tok glupa. pa čupo ma grozno- kr neki vse zavihan in sumljivo. pa skos jo izpostavljajo.
marjorie mi gre tut na živce k se skos neki trese- da smo kao evropejci taki ko ona, my ass. mal samozavesti ji ne bi škodlo.
sm vesela da je šla clark vn, k je bla čist preveč naduvana ta tedn.
mckey mi ni manekenska po videzu, mi je pa njen attitude ql. sam ne štekam, koko ma lah na snemanju ful pozitivne kritike od jay-a, pol jo pa na panel tko spluvajo
Jao, kok js te Marjorie ne prenesem!! Pa Jay jo tut neki kritizira na shootingu, da ji je moral vse povedat, kako naredi, pol jo pa žirija pohvali pa tega niti ne omeni.
Tudi men McKey ni k manekenka, še zmer mi je favoritka Elina, tok ma božanske oči!
Ava87 napisal/-a:pa Jaselin mi je tudi ful fajn...
Meni pa je ona tolko neumna čeprou ma res lepe slike. Sploh nism zadovoljna, da je ona zmagala že zato, ker mislim, da je Nataša dosti boljše hodila na reviji.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
Kika napisal/-a:samantha mi gre na živce, ker je tok glupa. pa čupo ma grozno- kr neki vse zavihan in sumljivo. pa skos jo izpostavljajo.
marjorie mi gre tut na živce k se skos neki trese- da smo kao evropejci taki ko ona, my ass. mal samozavesti ji ne bi škodlo.
sm vesela da je šla clark vn, k je bla čist preveč naduvana ta tedn.
mckey mi ni manekenska po videzu, mi je pa njen attitude ql. sam ne štekam, koko ma lah na snemanju ful pozitivne kritike od jay-a, pol jo pa na panel tko spluvajo
favoritke pa še nimam.
Se čist strinjam, tale Samantha je tk glupa da bi bla težko bolj isto za Clark in Mckey, ki je meni vizualno čist mimo, že od prve epizode se sprašujem, ka sploh dela še notri.
Neke izjemne favoritke jaz tudi še ne vidim, mi je pa ful faca Sheena.