*Eliza* napisal/-a:NOVO: js bi nujno rabila hitro vezavo diplomske, v enem dnevu oz tako da zjutraj prinesem in je popoldne že narejeno, ker se mi res zelo zelo mudi... mogoče kakšen predlog kam naj nesem? Nekje v LJ seveda.
Kakšno diplomo pa rabiš? Trdo ali termo vezavo? Jaz sem imela termo vezavo in sem nesla v Lj - med ministrstvom za obrambo in parkiriščem Ekonomske fakultete je še ena stavba in v kletnih prostorih je fotokopirnica, kjer imajo zelo poceni. Naredili so mi pa 3 izvode v manj kot pol ure. Mislim pa, da uredijo tud trdo vezavo.
Tammy_De napisal/-a:Spomnim se, da smo imeli eno temo glede študentskih žurov / nočno življenje v Ljubljani... pa ne najdem... Se komu da poiskat zame?
Kje bi lahko dobila Guiness kozarce? Tiste v katerem, ti postrezejo Guiness v pubih (mislim, da so 0,4 oz 0,5 litra)?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
je mogoče kdo opazil v kakem mercatorju ali kje bleščice v spreju (za telo ali lase). V akciji, ne tisti v mullerju, ki jih kupiš za 7€
še nekaj:
v Zari sem pred kakima dvema mesecema kupila plašč za 130€ (kar se meni pač zdi ful veliko). Včeraj je nekdo vame vrgel cigareto (kljub popolnoma nekadilski družbi mi vseeno rata) in seveda je ta padla direktno v žep, kjer je nisem opazla, dokler me ni začelo žgat v stegno in sem ugotovila da moj plašč že gori. tako da imam zdaj ne enem žepu luknjo. Pa me zanima če je možno da to v Zari kaj popravljajo. Ker imajo tista krajšanja/ožanja... pa da bi mi žep zamenjali?