Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...
Jaz sem zadnjič čisto slučajno kupila dva nežna cvetličasta krila podobna tistemu drugemu, ki si ga nalepila, v Tally Weijlu, pa še tretje krilo sem dobila zastonj, ampak ne vem, če še imajo te modele, ker so bili iz stare poletne kolekcije in zato tudi znižani na ene 5 Evrov. Jih žal ni več na Tally strani, da bi ti pokazala na katera mislim.
-
Tamara stylish
- Kofetarica

Zdravo! Nujno bi potrebovala pomoč. Fant ima naslednji teden maturantski ples, jaz pa brez obleke.. Zelo hvaležna bi bila za kakšno idejo s trgovinami, ki so bolj cenovno ugodne(nekje do 120€).
Pa če morda še katera ve, kje bi dobila podobno oblekico kot je tale 13.?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
P.s. Sem bolj nova na forumu, zato se opravičujem, če sporočilo pomotoma pristane v kakšni napačni temi.. Hvala za razumevanje =P
Najlepša hvala že vnaprej za pomoč! HVALA!
Pa če morda še katera ve, kje bi dobila podobno oblekico kot je tale 13.?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
P.s. Sem bolj nova na forumu, zato se opravičujem, če sporočilo pomotoma pristane v kakšni napačni temi.. Hvala za razumevanje =P
Najlepša hvala že vnaprej za pomoč! HVALA!
-
Tamara stylish
- Kofetarica

Leonessa napisal/-a:Tamara stylish napisal/-a:Neeeeeeeeeeeeeee:(:( že zelo dolgo ne. Baje jim ne gre in imajo samo eno trgovino še v Slo. in sicer v Lj
Za Lj vem ja. Eh kaki bad. Škoda, da so skinili Mango v Europarku, sem skos kaj našla tam zase.
Jp, jp ... men je to najbolj hudo, ker sem večino denarja tam pustila
Zdaj mi je ostala le še Zara
Sicer je pa še vedno v Seiersbergu, pol ure stran, pa še ceneje je

I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Feist. napisal/-a:brunette* napisal/-a:kje dobiti kakšne lušne maske na tak način?ne pretirano kičaste.
V h&m so imeli par takih, navadna maska za prek oči pa še taka pernata.
hvala, bom šla pogledat!
še katera ve, kje bi prodajali kakšne maske čez oči?