Kje kupiti...? (vse, kar se tiče oblačil, modnih dodatkov...

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Za perje žal ne vem, kamenčkov oz. kristalčkov (predvsem Swarovski) imajo pa veliko izbiro v plesno obarvani trgovinici v LJ zraven Modne hiše (v bistvu je v isti stavbi). Mogoče imajo tudi perje tam, glede na to, da se ukvarjajo prav s temi plesnimi dresi, okraski ter dodatki :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

kaj pa ebay? verjetno prepozno ane :D

edit
antus
prometej
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Feb. 2012 0:51, skupaj popravljeno 1 krat.
popotnica333
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a popotnica333 »

Dot hvala ti, bom šla pokukat ta teden. Pa so te kristalčki dragi, veš kaj?

sirova, ja malo je prepozno glede na to da bi bilo treba kostum še narediti. Vseeno hvala za predlog :)
*Lani*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lani* »

*Žuža* napisal/-a:
*Lani* napisal/-a:Ima kakšna predstavo kje najti modrčke z ožjo elastiko, ki niso na voljo le v kombinaciji s košarico A ali AA? Najraje bi našla nekje pestro ponudbo modrčkov z elastiko 65, ali vsaj z ožjim modelom elastike 70, v kombinaciji s košarico B ali C, ponavadi malo raje C. Te ožje modele 70 imajo dostkrat v La Senzi, tako da sem si zdaj tam kupila tri nova modrčka, ki so mi v redu, ko jih zapnem tako, da se držijo na najožji sponki, ne poznam pa nobene druge trgovine, kjer bi se jih dalo dokaj redno najti. Nekoč so jih imeli par v H&Mu, ker imam dva taka njihova modrčka od par let nazaj, letos pa nikakor nisem mogla najti niti enega pri njih, pa sem se dostkrat odpravila k njim le oddlek s perilom prebrskat. :frown:

Jaz sem opazila, da ima Esprit malo manjše številke. Jaz sicer nosim 75 ampak mi je njihova tako bolj na ozko. :D Njihovo perilo sem pa jaz našla v eni trgovini s perilom v Kranju, v Modiani pa v Emporiumu.

Hvala ti za predlog. Morala bom it preverit, če imajo mogoče kakšno 65 ali mogoče tudi 70, če so številke dovolj manjše. :) Iskreno upam. Mi je precej neverjetno, ampak dostkrat ene take večje firme, tudi take, ki se ukvarjajo izključno s perilom, nimajo manjših številk elastike. Na primer Victoria's Secret, ki ne izdeluje nič pod eno navadno 70. Za to trgovino mi je bilo to spoznanje kar neverjetno, ko sem po spletu preverjala kje bi se dalo nakupit modrčke. :eek:
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Victoria's Secret ima modrcke v velikosti 30A in 30B, kar je po evropskih merah 65B in 65C.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
popotnica333
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a popotnica333 »

sirova štručka napisal/-a:kaj pa ebay? verjetno prepozno ane :D

edit
antus
prometej

o super, hvala ti :cool:
*Lani*
Debatorica
Debatorica

CaliLove* napisal/-a:Victoria's Secret ima modrcke v velikosti 30A in 30B, kar je po evropskih merah 65B in 65C.

Tole je bilo pa čisto posrečeno naključje. :D Danes zjutraj sem bila na njihovi spletni strani za iskanje po velikostih in je bil edini modrček, ki naj bi ga imeli z elastiko 65 oziroma po njihovo elastiko 30, košarice A, po parurni nedosegljivosti strani pa imajo po novem z elastiko 30 košarici A in B. Ni idealno, ampak je vsaj korak v pravo smer. Drugače pa sem skoraj prepričana, da je 30B enako 65B, 30C pa 65C, oziroma vsaj tako piše na čisto vseh mojih modrčkih, ki imajo napisani obe meri, sicer ne iz Victoria's Secret, pri prijateljici, ki ima dva modrčka prav iz Victoria's Secret, pa naj bi pisalo, da sta modrčka velikosti 34C oziroma 75C. Meni bi bilo tudi bolj logično, da imajo drugačen le način označevanja elastik, ne pa košaric, ampak zdaj ne vem več, kaj naj si mislim. Možno se mi zdi, da je odvisno od kraja, kjer kupiš ali naročiš, če imata ti in moja prijateljica drugačne izkušnje s prevedenimi velikostmi modrčkov iz Victoria's Secret, kar je pol malo manj pregledno, ampak okej. :(
Princess***
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Štajerska

Re: Lakasta torbica!

Neprebrana objava Napisal/-a Princess*** »

@Tamara
Odličnoooo!! To sem iskala!!! Hvalaaa!! :)))
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

popotnica333 napisal/-a:Dot hvala ti, bom šla pokukat ta teden. Pa so te kristalčki dragi, veš kaj? :)

Baje v bistvu sploh niso dragi (čeprav so drugače sami izdelki, posuti s Swarovski ponavadi precej dragi), najmanjša količina, ki jo lahko kupiš (se ne spomnim več točno, koliko jih je v vrečki), stane tudi le kakšnih par EUR :) Imaš pa v katalogu vse živo za izbirat, vse možne barve, velikosti, oblike... razen če rabiš kakšno posebno obliko, tam moraš vzet celo škatlo (1600 kristalčkov, če se ne motim :D), kar pride pa okoli 100 EUR ali nekaj takega... sem že malo pozabila, me že kakšno leto ni bilo tam, tako da dopuščam možnost, da se je že kaj spremenilo vmes :oops: Nazadnje se je še dalo kupovat manjše količine, upam, da je še tako :)
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Re: Lakasta torbica!

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

Princess*** napisal/-a:@Tamara
Odličnoooo!! To sem iskala!!! Hvalaaa!! :)))

Ni kaj :)
Sem sicer tut jaz gledala za to torbo, a sem se odločila, da raje kupim za ta denar katerokoli drugo :D
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
brunette*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a brunette* »

kje dobiti kakšne lušne maske na tak način? :) ne pretirano kičaste.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

*Lani* napisal/-a:Možno se mi zdi, da je odvisno od kraja, kjer kupiš ali naročiš, če imata ti in moja prijateljica drugačne izkušnje s prevedenimi velikostmi modrčkov iz Victoria's Secret, kar je pol malo manj pregledno, ampak okej. :(

Od kraja ne, lahko pa da je odvisno od modela. Drugace pa ce pogledas tabelo na njihovi strani, bos videla, da imajo v primerjavimi z drugimi res malce drugace oznacevanje kosaric in naj bi vzela manjso, kot jo imas obicajno.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Feist. »

brunette* napisal/-a:kje dobiti kakšne lušne maske na tak način? :) ne pretirano kičaste.

V h&m so imeli par takih, navadna maska za prek oči pa še taka pernata.

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
*Lani*
Debatorica
Debatorica

CaliLove* napisal/-a:
*Lani* napisal/-a:Možno se mi zdi, da je odvisno od kraja, kjer kupiš ali naročiš, če imata ti in moja prijateljica drugačne izkušnje s prevedenimi velikostmi modrčkov iz Victoria's Secret, kar je pol malo manj pregledno, ampak okej. :(

Od kraja ne, lahko pa da je odvisno od modela. Drugace pa ce pogledas tabelo na njihovi strani, bos videla, da imajo v primerjavimi z drugimi res malce drugace oznacevanje kosaric in naj bi vzela manjso, kot jo imas obicajno.

Hvala ti za vso pomoč. Izredno cenim, ker ne nakupujem najbolj pogosto in nisem potem najbolj seznanjena z morebitnimi pastmi. :) Vidim, da imajo na strani res malo drugačne številke. Mislila sem, da bi bilo lahko odvisno od kraja, ker dostkrat vidim na modrčkih UK številko, US številka napisana poleg UK številke je pa včasih ista, včasih pa drugačna. Bi bilo pa logično tudi to, da se razlikujejo številke zaradi modela modrčka. Ni najbolj enoten sistem, zato bi raje zaupala prevedenim številkam, ampak kaj, ko po teh ne morem toliko iskati. :(
Anja92
Sramežljivka
Sramežljivka

kje kupiti

Neprebrana objava Napisal/-a Anja92 »

Prav lepo pozdravljene vse skupaj.

A bi mogoče katera vedela kje kupiti krilo,kakršnje je na spodnjih slikah?

https://www.facebook.com/#!/photo.php?f ... =3&theater

https://www.facebook.com/#!/photo.php?f ... =3&theater

Ni nujno da je tako samo da je malce ''vihravo''. Neglede na vzrorec...:)[/url]
Zaklenjeno